İçeriğe Yönlendir

Focus 2 - Gri Fırtınama Ufak Dokunuşlar

Misafir

Recommended Posts

Misafir
(düzenlendi)

Abi bende anadolu yakasında kadıköydeyim şuan kocaelide üniversitedeyim seninde müsait olduğun gün görmek isterim servis derken tepretoğlınamı geliyodun?

Süper  aynı yakadayız :good1:  istanbula geldiğinde haber ver müsait olursam görüşürüz mutlaka  . :)  Teprete gitmiyorum  benimki  özel servis ama çok çok yakınlar   hatta teperetoğlu renault servis ile komşu sayılırlar.

tarihinde Öztunç Ünal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hakan Gülsoy

Süper aynı yakadayız :good1: istanbula geldiğinde haber ver müsait olursam görüşürüz mutlaka . :) Teprete gitmiyorum benimki özel servis ama çok çok yakınlar hatta teperetoğlu renault servis ile komşu sayılırlar.

Aynen abi iyi olur haberleşiriz:) gri fırtınayı görmek isterim:)
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
(düzenlendi)

Uzun zamandır aracıma modifiye  yapamıyordum önceliğim mercekli far ve multimedya idi fakat maddi durumdan dolayı yine ufak tefek ertelemeler oldu. Farları almadan önce hep istediğim bir uygulama olan pedal takımı satın aldım. Bir aksilik olmazsa eğer farlar ile birlikte taktırmayı düşünüyorum. İkisi bir arada olursa daha mutlu olacağım için kendim takmaya uğraşmadım. Amacım güzel güneşli bir cumartesi günü Mistik focusumu yıkattıktan sonra servise geçip farlar ve pedal takımını taktırmak. Belki bu arada submarine tavan aydınlatmayı almış olursam üçü bir arada olur ozaman değmeyin keyfime. :biggrin:
o34rP9.jpg

NA0r5Q.jpg

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Abi sana karartma yapılmış far mı lazım yoksa bixenon mu?

Yorum bağlantısı

Abi sana karartma yapılmış far mı lazım yoksa bixenon mu?

Kardeşim benim aracın   farlar zaten siyah zemin alacaklarım ise  yine  siyah zemin orjinal ford focus fabrika çıkışı mercekli far. :)

Yorum bağlantısı
Metin Yuksel

Abi ellerine saglik fistik harika duruyor. Kapi alti isikli focus yazilarinin ve vitrs topuzunun maliyeti nedir?

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Abi ellerine saglik fistik harika duruyor. Kapi alti isikli focus yazilarinin ve vitrs topuzunun maliyeti nedir?

Teşekkürler kardeşim. Güncel vites topuzu fiyatı. Alırken dikkat et gerçi ben aldıktan sonra kargodan önce teyit ettiler tipini ve ışık rengini.

http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/ford-focus-isikli-ve-deri-koruklu-vites-topuzu-206261719

Buda kapı eşiğinin güncel fiyatı ve ilanı. İki satıcıdanda alış veriş yaptım.

http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/ford-focus-isikli-kapi-esigi-4-parca-2011-2014-211542359?gclid=COCX17z7ncwCFcQp0wodliQBGw&ggmktg=PaidSearch*PLA*232252887*22324021167*58375872927*pla**pla-79002696447&mpch=ads&ggmktg1=PaidSearch*******&scxid=14489-145818-2357-0

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
(düzenlendi)

Uzun zamandır vakit bulamıyordum Mistikle uğraşmaya. :)  Kapıda kuzu kuzu yatıyordu ama benim vaktim olmadı. Sonunda vakit yaratıp aklımdakileri uygulamayı başardım. Önce Pedal setini hallettim. Sonrada mercekli Farlarımızı taktık. Aldığım farlar orjinal Ford bu bakımdan şanslıyım. Üzerinde xenonlar mevcur fakat muayeneden dolayı onları taktırmadım. Nasip olursa muayeneye girdikten sonra Bi xenon olacak.
pPvPln.jpg
4lYl4q.jpg
gojoEN.jpg

Bu arada Hüseyin SÖNMEZ  kardeşime tekrar tekrar teşekkür ediyorum . :bravo: Sayesinde çamurluk logosuna kavuştum ve hemen yapıştırdım.Kendisi büyük jest yaparak ücretsiz üstelik kargo ücretinide ödeyerek bana gönderdi. Tekrar teşekkürler Hüseyin.

VY2EpR.jpg tarihinde Öztunç Ünal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Offf diyorum kardeşim,bir far bir aracı bu kadarmı güzelleştirir [emoji122]

Güzel günlerde kullanın.

Yorum bağlantısı

Offf diyorum kardeşim,bir far bir aracı bu kadarmı güzelleştirir [emoji122]

Güzel günlerde kullanın.

Sağolasın kardeşim sonunda kavuştuk farlara :) .

Yorum bağlantısı

Sağolasın kardeşim sonunda kavuştuk farlara :) .

Bir de led tak tamamdır bu iş,tüvde sorun olmaz.

Yorum bağlantısı

Arabaya yaptıklarım ve yapacaklarım listesi var elimde. Yaptıklarımı ve yaptırmak istediklerimi not ediyorum kardeşim. :)  Bunuda listeye ekledim fakat öncelik multi medya ona gücüm yetmez ise kesinlikle led stop olacak. Senin arabaya çok yakışmış valla tekrar güle güle kullan kardeşim. :good1::nazar: Allah nazarlardan saklasın

Yorum bağlantısı

Arabaya yaptıklarım ve yapacaklarım listesi var elimde. Yaptıklarımı ve yaptırmak istediklerimi not ediyorum kardeşim. :) Bunuda listeye ekledim fakat öncelik multi medya ona gücüm yetmez ise kesinlikle led stop olacak. Senin arabaya çok yakışmış valla tekrar güle güle kullan kardeşim. :good1::nazar: Allah nazarlardan saklasın

Âmin,kardeşim.

Cümlemizi korusun Rabbim.

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...

Mystic yazlıkta olduğu için babamdan bir iki resim istedim. :wub: Buradan da güncel halini  paylaşayım dedim .Kavuşmama az kaldı. Sonrasında şirket arcımı yazlığa bırakıp(Ayvalık) Muğlaya gideceğim.Nasip olursa Emre ŞİMŞEK kardeşimide görme fırsatım olacak.  Uzun fakat çok keyifli bir yolculuk beni bekliyor. :)

9GvopO.jpg

E3Q8Y9.jpg

40Yr8Q.jpg

Yorum bağlantısı

Mystic yazlıkta olduğu için babamdan bir iki resim istedim. :wub: Buradan da güncel halini paylaşayım dedim .Kavuşmama az kaldı. Sonrasında şirket arcımı yazlığa bırakıp(Ayvalık) Muğlaya gideceğim.Nasip olursa Emre ŞİMŞEK kardeşimide görme fırsatım olacak. Uzun fakat çok keyifli bir yolculuk beni bekliyor. :)

9GvopO.jpg

E3Q8Y9.jpg

40Yr8Q.jpg

Maşallah çok güzel görünüyor abi... Cree led zamanı gelmiş ama :)
Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun

Biblo gibi maşallah . Araca kavuşunca karşısına geçip bi çay keyfi yaparsın artık abi :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum bağlantısı

Maşallah çok güzel görünüyor abi... Cree led zamanı gelmiş ama :)

Aynen kardeşim mutlaka destek alacağım hem senden hemde Hakan kardeşim den. Yapılacak listesine yazdım. Ama aklımda ki ilk öncelik led stop sonrasında multimedya olacak. [emoji4]

Biblo gibi maşallah . Araca kavuşunca karşısına geçip bi çay keyfi yaparsın artık abi :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kardeşim Allah izin verirse 19 ağustosta izne çıkıyorum. Ayvalık ta olacağım. 20 sinde İzmir üstünden Muğla ya geçeceğim. Müsait olursan senide görmek bana büyük mutluluk verir .Hatta senin yakışıklı yı da getirebilirsen beraber birer keyif çayı içeriz sonrasında ben yola devam ederim. Süper olur [emoji4]
Yorum bağlantısı

Aynen kardeşim mutlaka destek alacağım hem senden hemde Hakan kardeşim den. Yapılacak listesine yazdım. Ama aklımda ki ilk öncelik led stop sonrasında multimedya olacak. [emoji4]

Kardeşim Allah izin verirse 19 ağustosta izne çıkıyorum. Ayvalık ta olacağım. 20 sinde İzmir üstünden Muğla ya geçeceğim. Müsait olursan senide görmek bana büyük mutluluk verir .Hatta senin yakışıklı yı da getirebilirsen beraber birer keyif çayı içeriz sonrasında ben yola devam ederim. Süper olur [emoji4]

Ahmet çıplak var led stoplari gerçekten çok iyi multimedia biraz tuzlu pionner falan olmaz ise sony ı çok ararsın :) Cree led işinde Sende aramıza katil ama bu sefer gündüz araç kullanmak istemeyeceksin [emoji16]
Yorum bağlantısı

Led stop ta Ahmet derim başkada demem zaten. İlk forumda paylaştığın da üretim yaparsan alırım demiştim. Bir türlü kısmet olmadı. Ama alırken sembolik bir indirim bekliyorum. Multimedia harbiden sıkıntılı sony den sonra ancak pionner paklar oda en az 1500 tl yi bulur. Bakacağım artık. Öncelik led stop parası hazır arabayı bekliyecegim . Sonra belki cree led sıra gelir. Dediğin gibiyse valla gece yola çıkarım artık [emoji4] Multimedia bu fiyatlar ile en sona düşebilir.

benım gibi yap abi. Benim multimedia almama sebebim Aracın tekno paket olması ve Seslikomut + Bluetoodh un orjinalde olması. yoksa 3 senedir almıştım çoktan bende naptım sonyden vaz geçmeden gerigörüş kamerası taktım.  mercedeslerin ki gibi oldu  :D

Yorum bağlantısı

Led stop ta Ahmet derim başkada demem zaten. İlk forumda paylaştığın da üretim yaparsan alırım demiştim. Bir türlü kısmet olmadı. Ama alırken sembolik bir indirim bekliyorum. Multimedia harbiden sıkıntılı sony den sonra ancak pionner paklar oda en az 1500 tl yi bulur. Bakacağım artık. Öncelik led stop parası hazır arabayı bekliyecegim . Sonra belki cree led sıra gelir. Dediğin gibiyse valla gece yola çıkarım artık [emoji4] Multimedia bu fiyatlar ile en sona düşebilir.

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/241999-tekno-paket-focus-78sd416/page-16?hl=tekno

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...