Uğur Şahinbaş 12 Ağustos 2016 Paylaş 12 Ağustos 2016 Ön tampon için birinci sıraya beni yaz Öztunç abi :-D beş on sene sonra belki satarsin :-) GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun 12 Ağustos 2016 Paylaş 12 Ağustos 2016 Aynen kardeşim mutlaka destek alacağım hem senden hemde Hakan kardeşim den. Yapılacak listesine yazdım. Ama aklımda ki ilk öncelik led stop sonrasında multimedya olacak. [emoji4] Kardeşim Allah izin verirse 19 ağustosta izne çıkıyorum. Ayvalık ta olacağım. 20 sinde İzmir üstünden Muğla ya geçeceğim. Müsait olursan senide görmek bana büyük mutluluk verir .Hatta senin yakışıklı yı da getirebilirsen beraber birer keyif çayı içeriz sonrasında ben yola devam ederim. Süper olur [emoji4] ne demek abi şeref duyarım.burdan geçerken bi alo demene bakar [emoji6]Sent from my iPhone using Tapatalk Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ağustos 2016 Paylaş 13 Ağustos 2016 Çok güzel olmuş elinize sağlık [emoji122] Çok teşekküler Erkan kardeşim. Senin yaptığın güzelliklerde ortada . Eline gelen her araca zevkle , ayrı bir güzellik ve ayrı bir değer katıyorsun . Keyifle ve zevkle takip ediyorum. Ellerine emeğine zevkine sağlık ne demek abi şeref duyarım.burdan geçerken bi alo demene bakar [emoji6] Sent from my iPhone using Tapatalk O zaman 20 Ağustosta güzel İzmirde görüşmek üzere kardeşim Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ağustos 2016 Paylaş 13 Ağustos 2016 Çok teşekküler Erkan kardeşim. Senin yaptığın güzelliklerde ortada . Eline gelen her araca zevkle , ayrı bir güzellik ve ayrı bir değer katıyorsun . Keyifle ve zevkle takip ediyorum. Ellerine emeğine zevkine sağlık O zaman 20 Ağustosta güzel İzmirde görüşmek üzere kardeşim 17 ağustosta izmirde olucam 18 dönüş 20 sinde Eren Erdoğan da İzmir de Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ağustos 2016 Paylaş 13 Ağustos 2016 Ön tampon için birinci sıraya beni yaz Öztunç abi :-D beş on sene sonra belki satarsin :-) GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Uğur kardeşim aracın parça parça satılmasına çok karşıyım. Fakat bu kadar emek harcadıktan sonra aracı satarken aksesuarların görmezden gelinmesinden de nefret ediyorum. Sırf bu yüzden bir çok araç stock hale çevrilip satılıyor. Birde sanırım insanlarda genel kanı bu araç modifiyeli ise kesin hırplanmıştır düşüncesi. Aracımın ön ve arka standart tamponu duruyor. Sadece Nikelajlı panjuru sevgili Köksal kardeşime hediye etmiştim. Babam ve kardeşimle bu konuyu konuştuk. Ailece arabanın ilerde satılır sa bu şekilde satılmasını ve değer bilen birine gitmesini istiyoruz. Aracımın a dan z ye her vidasına her parçasına kefilim. Hiç bir parçayı idare edecek şekilde yaptırmadım yaptırmamda. 6 yıldır aynı ustalar aracıma bakar. Aldığımda 41000 km de idi şimdi ancak 90 000km olmuştur. bakımları en fazla 10 000km de bir yapılır. Onun için bu şekilde satacağım . Bu zamana kadar sattığımız hiç bir araçtan Allaha şükür aksesuarlarını jant yada teyp sökmek zorunda kalmadık.Allah nasip ederse bu seferde öyle olur inşallah. Sattığım hiç bir arabadan kötü bir geri dönüş bizi utandıracak bir telefon almadık. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ağustos 2016 Paylaş 13 Ağustos 2016 Öztunç abi arabayla aranda nasıl bir bağ var mystic'i ne kadar çok sevdiğin ve özlediğin ortada. Maşallah... #emrkrtmn Nasıl anlatırım bilemiyorum Emre . Konu mistik olunca mantık devre dışı kalıyor inan. Geçenlerde hiç tanımadığım bir komşum arabama talip oldu. Adam anlatıyor bana yok şurası farklı duruyor yok burası çok güzel vs. Bende anlatım yaptıklarımı. Sonra kaça satarsına geldi mevzu. Zorla fiyat istedi benden inan 10 dk düşündüm. Sırf gönlü olsun diye yüksek bir fiyat verdim. Adamın kafasına yattı ama ben pişman oldum . Satmak istemiyorum fakat laf ağızdan çıktı bir kere. Eve gittim ya kabul ederse diye üzüldüm.Rakam güzel üstüne para ekleyip Mondeo alabilmek için bir şans. Yinede içime sinmedi Çok emek ,zaman ve para harcadım. Daha doyamadım diye bilirim.41 000km de aldım 6 yılda ancak 90 000km olmuştur. Toplasan 5000 km kullanmışlığım yoktur. Bir gün belki çok çok zor olacak ama vedalaşacağım. Şimdilik keyfini çıkarmak istiyorum. 17 ağustosta izmirde olucam 18 dönüş 20 sinde Eren Erdoğan da İzmir de Şans kardeşim . Bir ara sırf senin için safranboluya geleceğim mutlaka . 19 unda cuma akşamı istanbuldan Ayvalık. Cumartesi İzmir üstünden Muğla. Eren de gelirse çok iyi olur. Onada haber vereyim. Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun 20 Ağustos 2016 Paylaş 20 Ağustos 2016 (düzenlendi) Abi naptın izmir'e uğruyabilcek misin ? 20 Ağustos 2016 tarihinde Hüseyin Uzun tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 20 Ağustos 2016 Paylaş 20 Ağustos 2016 Abi naptın izmir'e uğruyabilcek misin ?Hüseyin kardeşim dün mesaj attım öm den sana ama ulaşmadı sanırım. Muğla ya geçtim. Çarşamba tekrar izmir üstünden ayvalık a döneceğim. Müsait olursan haber ver görüşelim. Neredesin Öztunç abi?Muğla merkeze geldim kardeşim. Sanırım dalaman burdan 1 saat kadar. Müsait olduğumda haber veririm sende müsait olursan görüşelim. Mutlaka yanına ugrayacagim Yorum bağlantısı
Fatih Ozen 20 Ağustos 2016 Paylaş 20 Ağustos 2016 Öztunç kardes .maşallah maşallah maşallahh dıyorum ınan korkuyorum nazar olur dıye.Allah saklasın. Aracın arka alt tarafını boyadınız mı? Eger boyadıysanız, Neyle ve nasıl boyadınız .selamlarımla. Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun 20 Ağustos 2016 Paylaş 20 Ağustos 2016 Aynen abi msj gelmemiş ben özelden numaramı atıyorum çarşamba geçerken vaktin olurda uğrayabilirsen bende tanışmak isterim abi Sent from my iPhone using Tapatalk Yorum bağlantısı
Misafir 20 Ağustos 2016 Paylaş 20 Ağustos 2016 Öztunç kardes .maşallah maşallah maşallahh dıyorum ınan korkuyorum nazar olur dıye.Allah saklasın. Aracın arka alt tarafını boyadınız mı? Eger boyadıysanız, Neyle ve nasıl boyadınız .selamlarımla. İyi dileklerin için çok teşekkür ederim Fatih kardeşim. Allah razı olsun. Arka taraf ta boya yok . Yada ben tam ne drmek istediğini anlayamadım .:(Benim tampon mk 2.5 kasanın tamponu. Bahsettiğin eğer 2 egzoz arasındaki kısım ise orda da boya yok . Ama aracım füme değilde açık renk olsaydı. Difüzör görünümü olsun diye o kısmı siyah mat ile kesin kaplardım Yorum bağlantısı
Misafir 20 Ağustos 2016 Paylaş 20 Ağustos 2016 Ne satması yahu şurda nadide focus kaç tane kaldı hayatta sattırmam satamazsın Yorum bağlantısı
Fatih Ozen 21 Ağustos 2016 Paylaş 21 Ağustos 2016 İşte burada öztunç gazete kgıtlrı var , benım aklıma galiba alt tarafı boyadın dedım? Hakan anadolu yakasındayım genelde cumartesi müsait oluyorum ve acıbadem tarafında serviste oluyorum. Malum iki haftadır servisteyim burda vakit geçirmek keyifli oluyor benim için. Müsait olduğunda buyur gel yada ortak bir yerde buluşmaya çalışalım. İyi dileklerin için çok teşekkürler. Sağol kardeşim. Bi cilası eksik [/quote Buradakı.. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Ağustos 2016 Paylaş 21 Ağustos 2016 (düzenlendi) İşte burada öztunç gazete kgıtlrı var , benım aklıma galiba alt tarafı boyadın dedım? Hakan anadolu yakasındayım genelde cumartesi müsait oluyorum ve acıbadem tarafında serviste oluyorum. Malum iki haftadır servisteyim burda vakit geçirmek keyifli oluyor benim için. Müsait olduğunda buyur gel yada ortak bir yerde buluşmaya çalışalım. İyi dileklerin için çok teşekkürler. Sağol kardeşim. Bi cilası eksik [/quote Buradakı.. evet şimdi anladım Fatih kardeşim. Alt tarafı yürüyen aksamin siyah olan yerlerini siyah mat boya ile boyadım. 0 gibi oldu diyebilirim. Boyayı sadece araç boyası satan bir yerden aldım kaliteli olanlardan istedim. 1 kutu sprey boya büyük boyu bitene kadar kullandım. 2 yada 3 kat olmuştur. Tavsiye ederim. Egzoz borularinida boyayın ca tertemiz oluyor aracın altı. [emoji4] 21 Ağustos 2016 tarihinde Öztunç Ünal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Ozen 21 Ağustos 2016 Paylaş 21 Ağustos 2016 Tmm simdi anlaştık.Eyvallah hiç aklıma gelmemişti.yarın bende yapayım inş. Ama nasıl alayım boyayı.Siyah , sprey? Selamlarmla Yorum bağlantısı
Misafir 21 Ağustos 2016 Paylaş 21 Ağustos 2016 Tmm simdi anlaştık.Eyvallah hiç aklıma gelmemişti.yarın bende yapayım inş. Ama nasıl alayım boyayı.Siyah , sprey? Selamlarmla İki tip boya vardı. Normal siyah ( bu parlak duruyor) mat siyah bu orjinal duruyor. İkisinden de önce aldım ufak bir başka yüzeye uyguladım . Kuruduktan sonra tercihim mat siyaha yana oldu. Şimdiden kolay gelsin Fatih kardeşim [emoji4] Yorum bağlantısı
Misafir 9 Kasım 2016 Paylaş 9 Kasım 2016 Uzun zamandır konuya birşey yazmıyorum fakat beklemedeyim. Bir aksilik olmaz ise yeni bir değişiklik ile aralık ayında mistik focusumun yeni resimlerini paylaşmayı umuyorum. Bugün siparişi verdik hayırlısı ile şimdi beklemedeyiz acelemiz yok. Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun 15 Kasım 2016 Paylaş 15 Kasım 2016 Heycanlandım bak şimdi [emoji7] beklemedeyim abi [emoji6] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Yorum bağlantısı
Uğur Şahinbaş 16 Kasım 2016 Paylaş 16 Kasım 2016 18 jant veya st koltuk takımı olabilir mi Yorum bağlantısı
Misafir 16 Kasım 2016 Paylaş 16 Kasım 2016 (düzenlendi) Heycanlandım bak şimdi [emoji7] beklemedeyim abi [emoji6] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Valla bende heyecan ile bekliyorum kardeşim . 1 ay a kadar hallederim sanırım. Acelem yok ama[emoji4] 18 jant veya st koltuk takımı olabilir miYok kardeşim 18 st jant güzel çok ta yakışır. Fakat arabayı babam benden çok kullanıyor. Şimdilik 17 de jant ve yay kombinasyonunda sıkıntı olmadı. Böyle devam . Koltuk takımı hiç düşünmedim. Düşünmemde koltuklardan memnunum. Süpriz başka birşey. [emoji4] 16 Kasım 2016 tarihinde Öztunç Ünal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 16 Kasım 2016 Paylaş 16 Kasım 2016 Valla bende heyecan ile bekliyorum kardeşim . 1 ay a kadar hallederim sanırım. Acelem yok ama[emoji4] Yok kardeşim 18 st jant güzel çok ta yakışır. Fakat arabayı babam benden çok kullanıyor. Şimdilik 17 de jant ve yay kombinasyonunda sıkıntı olmadı. Böyle devam . Koltuk takımı hiç düşünmedim. Düşünmemde koltuklardan memnunum. Süpriz başka birşey. [emoji4] Bu havada koltuk ısıtma gider abi, sabah soğuğunda elim minderde geziyorum Yorum bağlantısı
Uğur Şahinbaş 16 Kasım 2016 Paylaş 16 Kasım 2016 Valla bende heyecan ile bekliyorum kardeşim . 1 ay a kadar hallederim sanırım. Acelem yok ama[emoji4] Yok kardeşim 18 st jant güzel çok ta yakışır. Fakat arabayı babam benden çok kullanıyor. Şimdilik 17 de jant ve yay kombinasyonunda sıkıntı olmadı. Böyle devam . Koltuk takımı hiç düşünmedim. Düşünmemde koltuklardan memnunum. Süpriz başka birşey. [emoji4] Allahalla . Peki abi yay dedin de ben de vogtlant 35mm yay taktırdım bazen gıcırdama oluyor bir de arka sanki daha çok basık. Bu konuda bir önerin olur mu? Yorum bağlantısı
Recommended Posts