Uğur Şahinbaş 1 Ağustos 2015 Paylaş 1 Ağustos 2015 Şu ön tampon için bir focus da ben alacağım anasını satayım :-) :-) valla Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ağustos 2015 Paylaş 3 Ağustos 2015 Şu ön tampon için bir focus da ben alacağım anasını satayım :-) :-) valla Yakışır İnşallah Allah çok daha iyilerini nasip eder kardeşim. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 4 Ağustos 2015 Paylaş 4 Ağustos 2015 abi plaka emanet gibi duruyor yakısmamıs Yorum bağlantısı
Misafir 8 Ağustos 2015 Paylaş 8 Ağustos 2015 abi plaka emanet gibi duruyor yakısmamıs Haklısın kardeşim ön plakanın kenarlarını tekrar silikonlamam lazım açmış kenarları Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 8 Ağustos 2015 Paylaş 8 Ağustos 2015 Haklısın kardeşim ön plakanın kenarlarını tekrar silikonlamam lazım açmış kenarlarıAt plakayi abi yakismiyor Yorum bağlantısı
Misafir 20 Ağustos 2015 Paylaş 20 Ağustos 2015 (düzenlendi) At plakayi abi yakismiyor Uğurcum benden çok babam kullanıyor. O kullanırken gıcık bir polise denk gelse plaka önde yok ön camda olmasıda önemli değil diye ceza kesilse ne olur bana düşün. Sadece ben kullansam eyvallah da işte ben kullanmıyorum. 20 Ağustos 2015 tarihinde Öztunç Ünal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 20 Ağustos 2015 Paylaş 20 Ağustos 2015 Uğurcum benden çok babam kullanıyor. O kullanırken gıcık bir polise denk gelse plaka önde yok ön camda olmasıda önemli değil diye ceza kesilse ne olur bana düşün. [emoji3] Sadece ben kullansam eyvallah da işte ben kullanmıyorum.Maksimum yalvar yakar 88 tl cezasi var [emoji1] guzel oluyor kac aydir dolaniyorumKeyfi farkli oluyor abi Yorum bağlantısı
Misafir 21 Ağustos 2015 Paylaş 21 Ağustos 2015 Maksimum yalvar yakar 88 tl cezasi var [emoji1] guzel oluyor kac aydir dolaniyorum Keyfi farkli oluyor abi Yakışır kardeşime 41 kere maşallah Yorum bağlantısı
Misafir 13 Aralık 2015 Paylaş 13 Aralık 2015 Sonunda Mistik döndü yeni yılla birlikte ufaktan çalışmalara başlıyorum. :biggrin:Kafamda bir sürü ufak tefek değişiklik var hayırlısı bakalım. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 Sonunda Mistik döndü yeni yılla birlikte ufaktan çalışmalara başlıyorum. :biggrin:Kafamda bir sürü ufak tefek değişiklik var hayırlısı bakalım. Bekliyoruz kardeşim. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Aralık 2015 Paylaş 27 Aralık 2015 Güncel bir iki resim atalım dedim. Bugün yıkandık ve dinlenmeye çekildik. Yorum bağlantısı
Tuğrul Özçelik 27 Aralık 2015 Paylaş 27 Aralık 2015 Jantlar en sevdiğim model güle güle kullanın:) Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 27 Aralık 2015 Paylaş 27 Aralık 2015 Sade ama şık bence güzel dokunuşlar. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Aralık 2015 Paylaş 27 Aralık 2015 Sade ama şık bence güzel dokunuşlar. Beğendiğine sevindim teşekkürler Murat abi. Jantlar en sevdiğim model güle güle kullanın:) Teşekkürler Tuğrul kardeşim. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 27 Aralık 2015 Paylaş 27 Aralık 2015 Maşallah mermi gibi duruyor kardeşim, Allah nazarlardan saklasın... Yorum bağlantısı
Misafir 28 Aralık 2015 Paylaş 28 Aralık 2015 Ne zaman baksam Bi-xenon lazım diyorum Maşallah kardeşimin arabasına Yorum bağlantısı
Misafir 29 Aralık 2015 Paylaş 29 Aralık 2015 Maşallah mermi gibi duruyor kardeşim, Allah nazarlardan saklasın... Sağol Serhan abim teşekkürler . Elimden geldiğince ufak tefek eklemeler yapmaya devam edeceğim. Ne zaman baksam Bi-xenon lazım diyorum Maşallah kardeşimin arabasına Haklısın kardeşimde malesef şimdilik osram night breakerlar ile devam ediyoruz. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Şubat 2016 Paylaş 22 Şubat 2016 (düzenlendi) Uzun zamandır araca ekleme yapamıyordum. Birde üstüne babam kar temizlerken spor antenin içindeki somunu nu kökten kırınca olanıda kaybettik. Ne yaptıysak çıkmadı mecbur tavandaki parçasıyla birlikte orjinal antene dönüş yaptık. Bu hafta sonu aracım 87 000 de iken ağır bakımı ve hazır servise girmişken 10 000 km periyodik bakımıda yaptırdım.Gerçi daha yaptıralı 7500 km olmuş ama olsun dedim. Ön diskleri idare edebilecek durumda olmasına rağmen ön balatalar ile birlikte değiştirdim.Akü sos vermeye başlamıştı hatta 2 kere araç takviye ile çalışınca onuda değiştirdim. Böylece bakım kısmını atlatıp modifiye kısmına tekrar döndüm. İlk işim siyah zemin tekno paket focus mercekli orjinal far olacak gibi farları buldum haber bekliyorum.Sonrasında ise artık multimedya zamanıdır diyorum. Bu arada submarine tavan aydınlatmada buldum onuda alıp taktırmayı düşünüyorum. Allah izin verirse yaza kadar bu ufak bir iki değişikliği yapmış olacağım. 22 Şubat 2016 tarihinde Öztunç Ünal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 7 Mart 2016 Paylaş 7 Mart 2016 (düzenlendi) Bakımı yaptırdıktan sonra geçen haftasonu hem motoru Regaip ustama yıkattım hemde arka alt takımda pas izleri vardı onlara el atıp beraber boyadık.. Boyarken gözüme egzoz takılıncada bu hafatsonu egzozu ısıya dayanıklı(600 dereceye)Boya ile boyadım.Şimdilik ufak tefek şeyleri yapmaya devam. Farlarım halen gelmedi getirecek kişi iş nedeni ile şehir dışında dört gözle bekliyorum. 7 Mart 2016 tarihinde Öztunç Ünal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hakan Gülsoy 7 Mart 2016 Paylaş 7 Mart 2016 Her konuya baktığımda hayranlıkla baktığım bi araçtır abi allah kaza bela vermesin maşallah her zaman görmek isterim:) Yorum bağlantısı
Misafir 7 Mart 2016 Paylaş 7 Mart 2016 Her konuya baktığımda hayranlıkla baktığım bi araçtır abi allah kaza bela vermesin maşallah her zaman görmek isterim:) Hakan anadolu yakasındayım genelde cumartesi müsait oluyorum ve acıbadem tarafında serviste oluyorum. Malum iki haftadır servisteyim burda vakit geçirmek keyifli oluyor benim için. Müsait olduğunda buyur gel yada ortak bir yerde buluşmaya çalışalım. İyi dileklerin için çok teşekkürler. Süper ötesi Maşallah [emoji122] Sağol kardeşim. Bi cilası eksik Yorum bağlantısı
Misafir 8 Mart 2016 Paylaş 8 Mart 2016 Cila dediğin basit iş,kardeşimden mi esirgiyeceğim [emoji8] Yorum bağlantısı
Hakan Gülsoy 8 Mart 2016 Paylaş 8 Mart 2016 Hakan anadolu yakasındayım genelde cumartesi müsait oluyorum ve acıbadem tarafında serviste oluyorum. Malum iki haftadır servisteyim burda vakit geçirmek keyifli oluyor benim için. Müsait olduğunda buyur gel yada ortak bir yerde buluşmaya çalışalım. İyi dileklerin için çok teşekkürler. Sağol kardeşim. Bi cilası eksik Abi bende anadolu yakasında kadıköydeyim şuan kocaelide üniversitedeyim seninde müsait olduğun gün görmek isterim servis derken tepretoğlınamı geliyodun? Yorum bağlantısı
Recommended Posts