Ramazan Akkaya 9 Şubat 2015 Paylaş 9 Şubat 2015 (düzenlendi) Masallah cok guzel gorunuyor birsey sormak istiyorum st tamponu takmak icin alt koruma tablasini cikartmak gerekiyormu? 9 Şubat 2015 tarihinde Ramazan Akkaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 9 Şubat 2015 Paylaş 9 Şubat 2015 (düzenlendi) F2 st tamponu çok güzel ve görüntüyü bambaşka yapıyor. Güle güle kullan abi çok yakışmış, nazar değmesin Sağol İbrahim kardeşim çok teşekkürler. maşallah çok güzel yerlere gidiyor daha fazla yapılacak bişey kalmamış ama Aynen öyle diyebiliriz.Ama daha bitmedi sayılır sırada katlanır ayna var aldım taktırmaya vaktim olmadı.Sonrasında bi-xenon ve led stop geliyor.Onlarda oldumu işte ozaman benim için nerdeyse tamam olacak. Masallah cok guzel gorunuyor birsey sormak istiyorum st tamponu takmak icin alt koruma tablasini cikartmak gerekiyormu? Teşekkürler. Alt korumayı çıkartmak kesinlikle gerekmedi.Tampon orjinal olduğu için hiçbir konuda sıkıntı çıkmadı.Benimde taktırıken aklıma geldi fakat bir sorun yaşamadan taktık. 9 Şubat 2015 tarihinde Öztunç Ünal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 1 Mart 2015 Paylaş 1 Mart 2015 Dün uzun zamandır almak istediğim fakat fırsat bulamadığım St amblemlerini aldım.Bugün ön panjur ve arka bagaj kapağına uygulamayı planlıyorum.En kısa zamandada yeni resimleri sizlerle paylaşacağım. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Mart 2015 Paylaş 1 Mart 2015 Umarım doğru yere takmışımdır.Şimdilik tek resim çektim.Temizlenince ve arka bagajdaki amblemide takınca yeni resimler ekleyeceğim.Bu arada arka taraftaki yazının kaportada bıraktığı çift taraflı bantı çıkartmak için önerilerinizi bekliyorum. Yorum bağlantısı
İbrahim Can 2 Mart 2015 Paylaş 2 Mart 2015 abi daha yukarı köşeye de takılabilir. güle güle kullan Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mart 2015 Paylaş 2 Mart 2015 (düzenlendi) abi daha yukarı köşeye de takılabilir. güle güle kullan Valla ibrahim açıkçası bu resmi kendime referans alıp ona göre taktım. Sanırım bir az daha sağa kaydırmam gerekecek 2 Mart 2015 tarihinde Öztunç Ünal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 7 Mart 2015 Paylaş 7 Mart 2015 (düzenlendi) Evet sonunda lkatlanır aynalarıma kavuştum önce bir kaçtane resim ekliyorum sonrasındada video. İçerden açma kapama tuşunu alıp taktıramadım onuda sonra hallediceğim.Burdan Sevgili Hilmi ustamada çok teşekkür ediyorum.O olmasaydı bu aynaları almaya cesaret edemezdim.Sağolsun işini çok iyi yapıyor. 7 Mart 2015 tarihinde Öztunç Ünal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 7 Mart 2015 Paylaş 7 Mart 2015 Abi hayirli olsun yakismis montajda sikinti ciktimi ya Yorum bağlantısı
Misafir 8 Mart 2015 Paylaş 8 Mart 2015 Yok kardeşim senin verdiğin montaj bilgilerini ustamada ilettim .Bu aralar sürekli fiesta ve ara ara focus aynası yaptığı için sıkıntı olmadı. Birtek çift modül kullandı ben tek diye bekliyordum.İçerden açma kapama düğmesinide alıp sonra bağlatacağım. Tek sorun Uğurcum ayna kapakları malesef tam oturmuyorlar. Onun haricinde gerisi süper . Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 8 Mart 2015 Paylaş 8 Mart 2015 resim varmi abi abi ekler sorunu iletirim aldigim arkadaslara Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 8 Mart 2015 Paylaş 8 Mart 2015 Güzel günlerde kullan Öztunç şık bir uygulama hakikaten .. Video küçük olmuş yanlız Yorum bağlantısı
Misafir 8 Mart 2015 Paylaş 8 Mart 2015 (düzenlendi) Güzel günlerde kullan Öztunç şık bir uygulama hakikaten .. Video küçük olmuş yanlız Çok teşekkürler Anıl Mystic i temizlediğimde ,inşallah açma kapama düğmeside bağlanmış olur ,daha uzun ve büyük bir video mutlaka eklerim. 8 Mart 2015 tarihinde Öztunç Ünal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 8 Mart 2015 Paylaş 8 Mart 2015 Güle güle kullan Öztunç güzel ve yerinde bir değişim olmuş... Yorum bağlantısı
İbrahim Can 8 Mart 2015 Paylaş 8 Mart 2015 Abi gule gule kullan guzel bir eklenti [emoji106] [emoji2] Yorum bağlantısı
Misafir 22 Mart 2015 Paylaş 22 Mart 2015 Güle güle kullan Öztunç güzel ve yerinde bir değişim olmuş... Çok teşekkürler Sertaç. Abi gule gule kullan guzel bir eklenti [emoji106] [emoji2] Çok teşekkürler Kardeşim sağolasın. Kardeşim çok güzel olmuş,güle güle kullan.. Sağol kardeşim çok teşekkürler Yorum bağlantısı
Misafir 22 Mart 2015 Paylaş 22 Mart 2015 resim varmi abi abi ekler sorunu iletirim aldigim arkadaslara Uğur en kısa zamanda karşılaştırmalı resimleri yükleyeceğim kardeşim.Kusura bakma vaktim olmadı geç cevap atıyorum Yorum bağlantısı
Misafir 5 Nisan 2015 Paylaş 5 Nisan 2015 Uğur ayna resimlerini ekliyorum kardeşim. Bu standartBuda benim aracın Yorum bağlantısı
Misafir 11 Nisan 2015 Paylaş 11 Nisan 2015 (düzenlendi) Yaklaşık 1 aydır beklediğim ürün sonunda elime ulaştı ve hemen montajını yaptım.gerçi 1 dakika bile sürmedi ama olsun.Tek diyeceğim iyiki almışım çok beğendim Bu arada unutmadan kısa antenimizide aldık. Oda küçük ama güzel bir detay oldu. Antenimizide taktık 11 Nisan 2015 tarihinde Öztunç Ünal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İbrahim Can 11 Nisan 2015 Paylaş 11 Nisan 2015 Gule guel kullan abi. Antenden sonra cekme sorunu yasadinmi benimde niyetim var kisa anten almaya. Yorum bağlantısı
Burak Gülnar 11 Nisan 2015 Paylaş 11 Nisan 2015 Aynı antenden alalı yaklaşık 40 gün oldu bekliyorum bakalım, çekmeme konusunu merak ediyorum bende. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Nisan 2015 Paylaş 12 Nisan 2015 Gule guel kullan abi. Antenden sonra cekme sorunu yasadinmi benimde niyetim var kisa anten almaya. Aynı korku bendede oldu İbrahim orjinal anteni söktüm bunu taktım sonra bastım otomatik aramaya.Birde ne göreyim iki kanal buldu. Hafızadaki kanallara baktım sorun yok çekiyor ama aramada bulmuyordu. Zaten radyodan çok mp3 yada cd dinliyorum ama yinede çok can sıkıcıydı.Dedim biraz deniyim olmadı orjinalini takarım.Bir iki gün sonra tekrar baktım bu sefer sabit durmadım tabi yolda denedim bir sıkıntı çıkmadı çok şükür. otomatik aramaya bastım takır takır kanalları buldu.Sorun yok yalnız orjinal anten gibi değil tabikide bir kere anten ufak ama yarısı boş zaten içini açtım baktım.Sonra merak ettim orjinalide açtım çok fark var baştan sona kadar farklı .Ama yazdığım gibi bir sıkıntı yok şu anda. Aynı antenden alalı yaklaşık 40 gün oldu bekliyorum bakalım, çekmeme konusunu merak ediyorum bende. Burak bekleme bence tak dene olmadı orjinale dönersin. Yorum bağlantısı
Burak Gülnar 12 Nisan 2015 Paylaş 12 Nisan 2015 Burak bekleme bence tak dene olmadı orjinale dönersin. He yok hala kargoda daha gelmedi gelse hemen takıcam da 1 Yorum bağlantısı
Misafir 27 Nisan 2015 Paylaş 27 Nisan 2015 Perşembe günü kütahyada kuzenimin yanına gittim. Gitmişken hazır kuzenlerde buluşmuştu bir iki resim çektirdik. Kuzenin focusla uğraşmaktan fazla rsim çekemedik. Aracın sağ farını değiştirdim. Vites kolunun etrafını kapladım. sola yanayı söküp yeniden monte ettim.Anteni kısa olan ile değiştirdik . Gögüsteki cepin kapağı kırık olduğundan önceki sahibi yapıştırmış onuda kapladım vs vs çok güzel focus dolu iki gündü Yorum bağlantısı
Recommended Posts