İçeriğe Yönlendir

Focus 2 - Gri Fırtınama Ufak Dokunuşlar

Misafir

Recommended Posts

Ramazan Akkaya
(düzenlendi)

Masallah cok guzel gorunuyor birsey sormak istiyorum st tamponu takmak icin alt koruma tablasini cikartmak gerekiyormu?

tarihinde Ramazan Akkaya tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

F2 st tamponu  çok güzel ve görüntüyü bambaşka yapıyor.

Güle güle kullan abi çok yakışmış, nazar değmesin :nazar:

Sağol İbrahim kardeşim çok teşekkürler. :)

:nazar:  maşallah çok güzel yerlere gidiyor daha fazla yapılacak bişey kalmamış ama   :D

Aynen öyle diyebiliriz.Ama  daha bitmedi sayılır sırada katlanır ayna  var aldım taktırmaya vaktim olmadı.Sonrasında bi-xenon ve led stop geliyor.Onlarda oldumu işte ozaman benim için nerdeyse tamam olacak. :)

Masallah cok guzel gorunuyor birsey sormak istiyorum st tamponu takmak icin alt koruma tablasini cikartmak gerekiyormu?

Teşekkürler. Alt korumayı çıkartmak kesinlikle gerekmedi.Tampon orjinal olduğu için hiçbir konuda sıkıntı çıkmadı.Benimde taktırıken aklıma geldi fakat bir sorun yaşamadan taktık.

tarihinde Öztunç Ünal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Misafir

Dün  uzun zamandır almak istediğim  fakat fırsat bulamadığım St amblemlerini aldım.Bugün  ön panjur ve arka bagaj kapağına  uygulamayı planlıyorum.En kısa zamandada yeni resimleri sizlerle paylaşacağım. :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Umarım doğru yere takmışımdır.Şimdilik tek resim çektim.Temizlenince ve arka bagajdaki amblemide takınca yeni resimler ekleyeceğim.Bu arada arka taraftaki yazının kaportada bıraktığı çift taraflı bantı çıkartmak için önerilerinizi bekliyorum. :)

1Ypmlb.jpg
Yorum bağlantısı
İbrahim Can

abi daha yukarı köşeye de takılabilir.

güle güle kullan :nazar:

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

abi daha yukarı köşeye de takılabilir.

güle güle kullan :nazar:

Valla ibrahim açıkçası bu resmi kendime referans alıp ona göre taktım.

mGX2v4.jpg

Sanırım bir az daha sağa kaydırmam gerekecek :)

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Evet sonunda lkatlanır aynalarıma kavuştum önce  bir kaçtane resim ekliyorum sonrasındada video. :biggrin:

kj8Dv7.jpg
nANDE1.jpg
7o1Lqv.jpg

İçerden açma kapama tuşunu alıp taktıramadım onuda sonra hallediceğim.Burdan Sevgili Hilmi ustamada çok teşekkür ediyorum.O olmasaydı bu aynaları almaya cesaret edemezdim.Sağolsun işini çok iyi yapıyor. :)

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Abi hayirli olsun yakismis montajda sikinti ciktimi ya

Yorum bağlantısı
Misafir

Yok  kardeşim senin verdiğin  montaj bilgilerini ustamada ilettim .Bu aralar sürekli fiesta  ve ara ara focus aynası  yaptığı için sıkıntı olmadı. Birtek çift modül kullandı ben tek diye bekliyordum.İçerden açma kapama düğmesinide alıp sonra bağlatacağım. Tek sorun Uğurcum  ayna kapakları malesef tam oturmuyorlar. :( Onun haricinde gerisi süper :good1: .

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

resim varmi abi abi ekler sorunu iletirim aldigim arkadaslara

Yorum bağlantısı
Anıl Akgül

Güzel günlerde kullan Öztunç şık bir uygulama hakikaten ..

Video küçük olmuş yanlız :)

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Güzel günlerde kullan Öztunç şık bir uygulama hakikaten ..

Video küçük olmuş yanlız :)

Çok teşekkürler Anıl  :)  Mystic i temizlediğimde ,inşallah açma kapama düğmeside bağlanmış olur ,daha uzun ve büyük  bir video mutlaka eklerim.

Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer

Güle güle kullan Öztunç güzel ve yerinde bir değişim olmuş... :)

Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Abi gule gule kullan guzel bir eklenti [emoji106] [emoji2]

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Misafir

Güle güle kullan Öztunç güzel ve yerinde bir değişim olmuş... :)

Çok teşekkürler Sertaç. :)

Abi gule gule kullan guzel bir eklenti [emoji106] [emoji2]

Çok teşekkürler Kardeşim sağolasın. :)

Kardeşim çok güzel olmuş,güle güle kullan.. :nazar:

Sağol kardeşim çok teşekkürler :)

Yorum bağlantısı
Misafir

resim varmi abi abi ekler sorunu iletirim aldigim arkadaslara

Uğur en kısa zamanda karşılaştırmalı resimleri yükleyeceğim kardeşim.Kusura bakma vaktim olmadı  geç cevap atıyorum :(

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
(düzenlendi)

Yaklaşık 1 aydır beklediğim ürün sonunda elime ulaştı ve hemen montajını yaptım.gerçi 1 dakika bile sürmedi ama olsun.Tek diyeceğim iyiki almışım çok beğendim :)

GvLDDr.jpg

Bu arada unutmadan kısa antenimizide aldık. Oda küçük ama güzel bir detay oldu.

N5MDLg.jpg

Antenimizide taktık

gkm6b0.jpg

9VkNW8.jpg

ZLG3pg.jpg

7oRDpa.jpg

P5XDV7.jpg

Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Gule guel kullan abi.

Antenden sonra cekme sorunu yasadinmi benimde niyetim var kisa anten almaya.

Yorum bağlantısı
Burak Gülnar

Aynı antenden alalı yaklaşık 40 gün oldu bekliyorum bakalım, çekmeme konusunu merak ediyorum bende.

Yorum bağlantısı

Gule guel kullan abi.

Antenden sonra cekme sorunu yasadinmi benimde niyetim var kisa anten almaya.

Aynı korku bendede oldu İbrahim orjinal anteni söktüm bunu taktım sonra bastım otomatik aramaya.Birde ne göreyim iki kanal buldu. :shok:  Hafızadaki kanallara baktım sorun yok çekiyor ama aramada bulmuyordu. Zaten radyodan çok mp3 yada cd dinliyorum ama yinede çok can sıkıcıydı.Dedim biraz deniyim olmadı orjinalini takarım.Bir iki gün sonra tekrar baktım bu sefer sabit durmadım tabi yolda denedim bir sıkıntı çıkmadı çok şükür. :) otomatik aramaya bastım takır takır kanalları buldu.Sorun yok yalnız orjinal anten gibi  değil tabikide bir kere anten ufak ama yarısı boş zaten içini açtım baktım.Sonra merak ettim orjinalide açtım çok fark var baştan sona kadar farklı .Ama yazdığım gibi bir sıkıntı yok şu anda. :good1:

Aynı antenden alalı yaklaşık 40 gün oldu bekliyorum bakalım, çekmeme konusunu merak ediyorum bende.

Burak  bekleme bence tak dene olmadı orjinale dönersin. :yes:

Yorum bağlantısı
Burak Gülnar

Burak bekleme bence tak dene olmadı orjinale dönersin. :yes:

He yok hala kargoda daha gelmedi gelse hemen takıcam da :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...

Perşembe günü kütahyada kuzenimin yanına gittim. Gitmişken hazır kuzenlerde buluşmuştu bir iki resim çektirdik. :) Kuzenin focusla uğraşmaktan fazla rsim çekemedik. Aracın sağ farını değiştirdim. Vites kolunun etrafını kapladım. sola yanayı söküp yeniden monte ettim.Anteni  kısa olan ile değiştirdik . Gögüsteki cepin kapağı kırık olduğundan önceki sahibi yapıştırmış  onuda  kapladım  vs vs çok   güzel focus dolu iki gündü :)

5dRR2j.jpg

zAEE37.jpg

QAggvy.jpg

NqbbOg.jpg

PqEEOd.jpg

b544vG.jpg

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...