İçeriğe Yönlendir

Focus 2 - Gri Fırtınama Ufak Dokunuşlar

Misafir

Recommended Posts

Misafir

Tamponumuz geldi boya için bekliyoruz.Malum istanbulda çok soğudu karda başladı bakalım bekliyeceğiz biraz daha . :(

Bu arada bir iki resim daha ekliyorum.

Q4anmv.jpg
ayLAW7.jpg
Yorum bağlantısı
Burak Gülnar

Çok tatlı olmuş araç maşallah, 3,5 mu taktınız yayları ?

Yorum bağlantısı
Misafir

Çok tatlı olmuş araç maşallah, 3,5 mu taktınız yayları ?

Teşekkürler :) Evet yaylar 3,5 luk vogtland taktım.

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Haklısın Hakan :)  arabayı yıkadım ama bu seferde resim çekemedim.Sonrası malum kar yağışı falan derken öyle tozlu resimleri yükledim. :) .Artık tamponu takınca yeni resimleri yüklerim.Bu arada Sevgili Uğurdan katlanır aynalarımıda aldım.Hayırlısı ile onlarıda tampon ile beraber biran önce  taktırmak istiyorum.Sonrasında aklımda iki proje daha var.İlki artık bi-xenon a geçmek birde led stoplardan yaptırmak. :biggrin: Tabi parayı bulursam :(

tarihinde Öztunç Ünal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Maşallah st tampon f2 de çok farklı duruyor. En yakın zamanda beklıyoruz st tamponlu resımlerı[emoji2][emoji106]

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Misafir

St tampon alındı boyandı fakat vaktim olmadı inşallah bu hafta sonu  olacak yine bir aksilik çıkmaz ise.

Yorum bağlantısı
Misafir

St tampon alındı boyandı fakat vaktim olmadı inşallah bu hafta sonu  olacak yine bir aksilik çıkmaz ise.

Bekliyoruz ama hadi artık  :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Dün taktırmak için tamponu benim kaportacıma gittim.Birde ne göreyim boyacı aytozu griye boyamış tamponu. :angry::( Şimdi tekrar bekliyeceğiz mecburan off ooffff. :( Daha katlanır aynalar evde duruyor onlarıda cumartesi taktıracaktım tampondan sonra ne yapalım bir hafta daha bekliyeceğiz bu gidişle.Tampon takılacak  ,sonra katlanır ayna,st çamurluk amblemleri ve en son yağmurlama yapan fiskiyeleri takacağım.Aldığım malzemeler evde öylece duruyorlar.Sıralama belli ama daha tamponu halledemedikki. :( 

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Ben bu konuyu yeni gördüm.

Çok güzelmiş yahu araba. Baştan sona değişimini gördüm çok çok beğendim.  :nazar:  :nazar:

Yorum bağlantısı
Misafir

Dün taktırmak için tamponu benim kaportacıma gittim.Birde ne göreyim boyacı aytozu griye boyamış tamponu. :angry::( Şimdi tekrar bekliyeceğiz mecburan off ooffff. :( Daha katlanır aynalar evde duruyor onlarıda cumartesi taktıracaktım tampondan sonra ne yapalım bir hafta daha bekliyeceğiz bu gidişle.Tampon takılacak  ,sonra katlanır ayna,st çamurluk amblemleri ve en son yağmurlama yapan fiskiyeleri takacağım.Aldığım malzemeler evde öylece duruyorlar.Sıralama belli ama daha tamponu halledemedikki. :(

Benim de aynalarım hazır  :fiuw:  :)

Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun

Dün taktırmak için tamponu benim kaportacıma gittim.Birde ne göreyim boyacı aytozu griye boyamış tamponu. :angry::( Şimdi tekrar bekliyeceğiz mecburan off ooffff. :( Daha katlanır aynalar evde duruyor onlarıda cumartesi taktıracaktım tampondan sonra ne yapalım bir hafta daha bekliyeceğiz bu gidişle.Tampon takılacak ,sonra katlanır ayna,st çamurluk amblemleri ve en son yağmurlama yapan fiskiyeleri takacağım.Aldığım malzemeler evde öylece duruyorlar.Sıralama belli ama daha tamponu halledemedikki. :(

abi boyacı arabayı görmeden mi boyamaya kalktı [emoji15] aytozu griye nasıl boyuyor yav [emoji16][emoji16][emoji16]
Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

abi boyacı arabayı görmeden mi boyamaya kalktı [emoji15] aytozu griye nasıl boyuyor yav [emoji16][emoji16][emoji16]

Yok boya kodunu verdim üstelik arka tamponda daha duruyor  dükkanda alamadım. Buna rağmen bana söylediği  elinde 2 tane focus tamponu daha varmış boyanacak ikiside ay tozu gri  benim aracı gri diye hatırlayınca sağolsun :( arada kaynadı gitti Hüseyin.Art  niyet aramıyorum çünki işleri baya  yoğun birde asıl işimi kaporta ustam yapıyor arkadaşım  boya ustasını çok tanımam  merhaba merhaba  okadar.Sormadan iş yapıncada böyle oluyor.Şimdi zımpara astar boya bekliyeceğiz bakalım.Geç olsun güç olmasın ne yapalım.

Benim de aynalarım hazır  :fiuw:  :)

Yarın aynalarımı taktırsam :crazy::kihkih: .Yok ya  Hakan sen bir taktır senin yakışıklıdan bir feyz alalım.Şöyle bir azımın suyu aksın kocaman bir Maşallah :nazar: daha yapıştırayım yakışıklıya öyle sıra bana gelir . :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Yarın aynalarımı taktırsam :crazy::kihkih: .Yok ya  Hakan sen bir taktır senin yakışıklıdan bir feyz alalım.Şöyle bir azımın suyu aksın kocaman bir Maşallah :nazar: daha yapıştırayım yakışıklıya öyle sıra bana gelir . :)

Eyvallah kardeşim,eksik olma..Aramızda böyle şeylerin lafı olmaz,senin aracında bizim aracımız,bizimkide senindir..Her türlü maşallah  :biggrin:  :nazar:

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Eyvallah kardeşim,eksik olma..Aramızda böyle şeylerin lafı olmaz,senin aracında bizim aracımız,bizimkide senindir..Her türlü maşallah  :biggrin:  :nazar:

Sağol kardeşim sende eksik olma iyiki varsın :)  .Bu arada kapı içindeki ayna açma kapama düğmesini aramaya başlıyacağım bulamazsam haber veririm.Birde bu focus 3 teki zemin aydınlatmalı aynaların alt kısmına bakmam lazım olmuşken zeminde aydınlatsın istiyorum İbrahim Can kardeşiminki gibi gayet şık olmuş ama çıkma olarak daha nette aradım bulamadım.Birde maliyeti önemli tabi :biggrin: Olmazsa çıkma parçalar için bostancı ve kartal sanayiyi vakit bulup dolaşmam lağzım.Senin aynlarda zemin aydınlatma varmı.

Yorum bağlantısı
Misafir

Ben bu konuyu yeni gördüm.

Çok güzelmiş yahu araba. Baştan sona değişimini gördüm çok çok beğendim.  :nazar:  :nazar:

Çok teşekkürler Sami  forum sayesinde hem ford hakkında bilgi sahibi oluyorum ,hemde abilerim kardeşlerimden örnekler görüp el verdiğince aracımı modifiye etmeye çalışıyorum. :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Sağol kardeşim sende eksik olma iyiki varsın :)  .Bu arada kapı içindeki ayna açma kapama düğmesini aramaya başlıyacağım bulamazsam haber veririm.Birde bu focus 3 teki zemin aydınlatmalı aynaların alt kısmına bakmam lazım olmuşken zeminde aydınlatsın istiyorum İbrahim Can kardeşiminki gibi gayet şık olmuş ama çıkma olarak daha nette aradım bulamadım.Birde maliyeti önemli tabi :biggrin: Olmazsa çıkma parçalar için bostancı ve kartal sanayiyi vakit bulup dolaşmam lağzım.Senin aynlarda zemin aydınlatma varmı.

Tuş ve diğer yazdıkların için forumumuzda olan Uğur ÇINAR kardeşimiz ile görüş.

Benim aynalarda zemin aydınlatma yok.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...