Gürkan Başbağcı 14 Şubat 2014 Yazar Paylaş 14 Şubat 2014 14.02.2014 Cuma günü yapılanlar: Aracın panjuru orjinal olmadığı için, orjinal parçaya da o kadar para vermek istemediğim için panjuru alüminyum tel ile kapladım. Aracın panjuru ve alınan alüminyum tel Alüminyum tel Tel, panjurun ebatlarında bağ makası ile kesildi. Tel, panjurun iç tarafına yerleştirildi ve sabitlendi. Panjurun son hali. Panjurun içindeki siyah çıtalar bu açıdan görünüyor ama önden bakınca görünmüyor. Aldığım tel de oldukça kalın ve sağlam. Yarın montajını yapıcam. Umarım yakışır Yorum bağlantısı
Gürkan Başbağcı 15 Şubat 2014 Yazar Paylaş 15 Şubat 2014 15.02.2014 cumartesi günü yapılanlar: Dün yaptığım panjurun montajı yapıldı. Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 15 Şubat 2014 Paylaş 15 Şubat 2014 Gürkan orijinalı kadar olmasada siyaha boyanırsa daha uygun durabilir. Ama orijinalını bulmaya çalış 1 Yorum bağlantısı
Gürkan Başbağcı 15 Şubat 2014 Yazar Paylaş 15 Şubat 2014 Gürkan orijinalı kadar olmasada siyaha boyanırsa daha uygun durabilir. Ama orijinalını bulmaya çalış Bu panjurun üzerinde biraz daha çalıştım fotolar geliyor şimdi. Yorum bağlantısı
Gürkan Başbağcı 15 Şubat 2014 Yazar Paylaş 15 Şubat 2014 Bugün gündüz montajını yaptığım panjur pek içime sinmedi, biraz emanet gibi durdu. Ben de sanayiye gittim ve plastik çerçeve buldum. Alınan plastik çerçeve ve TypeR yazısı Panjur bu malzeme ile sarıldı. malzeme geçmeli olduğu için kolay oldu. Köşe yerlerini silikon ile sabitledim. TypeR yazısı silikon ile yapıştırıldı Panjurun montajı yapıldı ve son hali Daha güzel olduğunu umuyorum. 1 Yorum bağlantısı
Ömer Vural 15 Şubat 2014 Paylaş 15 Şubat 2014 Eline sağlık, zevkler ve renkler tartışılmaz kendi yorumum orijinalden yanayım... 2 Yorum bağlantısı
Bahadır Kılınç 15 Şubat 2014 Paylaş 15 Şubat 2014 Güzel güzel hızlı gidiyorsunuz kolay gelsin. Bence siyaha boyayın böyle çok kaba duruyor boş olunca sanki sırıtıyor ortasına ford logosunu monte edin siyaha boyayın on numara olur Kırmızı aydınlatma olayını merak ettim şu sıralar onu inceliyorum bende. Sanırım ampulleri değiştirdin tam olarak o aydınlatmayla ilgili de ne yaptığını anlatabilirmisin 1 Yorum bağlantısı
Gürkan Başbağcı 15 Şubat 2014 Yazar Paylaş 15 Şubat 2014 Güzel güzel hızlı gidiyorsunuz kolay gelsin. Bence siyaha boyayın böyle çok kaba duruyor boş olunca sanki sırıtıyor ortasına ford logosunu monte edin siyaha boyayın on numara olur Kırmızı aydınlatma olayını merak ettim şu sıralar onu inceliyorum bende. Sanırım ampulleri değiştirdin tam olarak o aydınlatmayla ilgili de ne yaptığını anlatabilirmisin Biraz böyle kalsın daha sonra siyaha boyayabilirim. Yada içine led döşeyebilirim. Kırmızı aydınlatmadan kastın nedir anlayamadım? Ampul olarak sarı olan farı beyaza, sarı olan parkı maviye çevirdim. Far karartmayı soruyorsan ilk sayfada var ayrıntıları. Yorum bağlantısı
Bahadır Kılınç 16 Şubat 2014 Paylaş 16 Şubat 2014 Tam açıklayıcı olamadıysam demekki gösterge aydınlatması var ya yukarıdaki resimlerde kırmızı yapmışsın gösterge aydınlatmasını onu öerak ettim onu kastetmiştim Led fikri güzel panjur için kolay gelsin çalışmalara devam 1 Yorum bağlantısı
Gürkan Başbağcı 16 Şubat 2014 Yazar Paylaş 16 Şubat 2014 Tam açıklayıcı olamadıysam demekki gösterge aydınlatması var ya yukarıdaki resimlerde kırmızı yapmışsın gösterge aydınlatmasını onu öerak ettim onu kastetmiştim Led fikri güzel panjur için kolay gelsin çalışmalara devam Hii simdi anladim :-) aracin kendi kadrani ve kalorifer isiklari cok az aydinlatiyodu.bende arastirdim eskisehirde.ledci dayi buldum sökturdum kadrani dösettim kirmiziyi. Sökmesi zor oldugundan baya maliyetli oldu tabi. Herkes de sökmuyo kadrani ugrasmiyo. Yorum bağlantısı
Gürkan Başbağcı 16 Şubat 2014 Yazar Paylaş 16 Şubat 2014 16.02.2014 pazar günü yapılanlar: 1-Aracın iç arka tarafına ışık takıldı. 2-Arkaya sport yazısı yapıştırıldı 3-İçli dışlı etraflıca temizlendi. Lamba, arka üst stopların iç tarafına çift taraflı bant ile yapıştırıldı Camlı kısmına bastırınca yanıyor Sport yazısı Koltuk ve kapı döşemelerinin temizlenmesi. Bagaj malzemeleri düzenlendi Aracın temizlendikten sonraki hali: Şimdilik yapacaklarıma ara veriyorum oldukça masraflı ve zahmetli oldu dinlenme zamanı Yorum bağlantısı
Gürkan Başbağcı 19 Şubat 2014 Yazar Paylaş 19 Şubat 2014 (düzenlendi) Aracin son hali icin; http://www.otoclubturkiye.com/forum/index.php?/topic/254316-Ford-Fiesta-Flair'00-1.25-[Evrim-Sonrası-Aracım] 19 Şubat 2014 tarihinde Gürkan Başbağcı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ömer Vural 20 Şubat 2014 Paylaş 20 Şubat 2014 Koltukları ve döşemeleri temizlediğin ürün nasıl memnunmusun? Bende böyle bi temizlik düşünüyorumda?? Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 20 Şubat 2014 Paylaş 20 Şubat 2014 Ben de aldım birtane ürün haftasonu uygulama yapmayı düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Gürkan Başbağcı 21 Şubat 2014 Yazar Paylaş 21 Şubat 2014 Koltukları ve döşemeleri temizlediğin ürün nasıl memnunmusun? Bende böyle bi temizlik düşünüyorumda?? İyi temizledi gibi ama uygulama sonrasi iyi havalandirmaniz lazim.aksi taktirde araca binince kokusu geliyor hala. Yorum bağlantısı
Ömer Vural 22 Şubat 2014 Paylaş 22 Şubat 2014 Anladım bende zaman bulursam iyi bir temizlik yapmayı düşünüyorum bakalım. Teşekkürler Yorum bağlantısı
Gürkan Başbağcı 3 Mart 2014 Yazar Paylaş 3 Mart 2014 Sis lambası yerine göre biraz küçük gibi geldi bana. Orjinali de far kadar var fazla buyuk :-) Yorum bağlantısı
Gürkan Başbağcı 3 Mart 2014 Yazar Paylaş 3 Mart 2014 Orasini kestireceksin malesef Nereyi ? Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 3 Mart 2014 Paylaş 3 Mart 2014 sis farlarının yuvasını orj takmak istiyorsan Yorum bağlantısı
Tahir İlter 3 Mart 2014 Paylaş 3 Mart 2014 Orjinali de far kadar var fazla buyuk :-) Dış ortam sıcak değerini sağlıklı alabiliyor musunuz ? Bana yeri biraz açıklıkta gibi geldi. Yorum bağlantısı
Gürkan Başbağcı 3 Mart 2014 Yazar Paylaş 3 Mart 2014 sis farlarının yuvasını orj takmak istiyorsan Yok orjinal düşünmüyorum masraf yeter Dış ortam sıcak değerini sağlıklı alabiliyor musunuz ? Bana yeri biraz açıklıkta gibi geldi. Evet bir sorun yok. Telefon ile kontrol ettim doğru. Yorum bağlantısı
Gürkan Başbağcı 21 Mart 2014 Yazar Paylaş 21 Mart 2014 Gündüz fari taktirip parklari turuncuya cevirdim. Buraya da ekliyim ;-) Yorum bağlantısı
Recommended Posts