İçeriğe Yönlendir

Ve Sonunda... Yeni Aracım Mk3 Mondeo Trend(2003)

Misafir

Recommended Posts

Uğur Samyeli

hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullanın inşallah.. :nazar:  :nazar:  :nazar:

Yorum bağlantısı
Yalçın Dağlıoğlu

SATIYORMUSUN :fiuw:şaka şaka

Hayırlı uğurlu olsun.

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

SATIYORMUSUN :fiuw:şaka şaka

Hayırlı uğurlu olsun.

Evet 25000 TL. B)B)B)

Teşekkürler.beş sene Araç değişmeyi düşünmüyorum artık..Mondeo Alacağız diye bir yıl da 5 araba değiştirdim.Rabbim kaza bela vermesse uzun bir süre etinden sütünden derisinden faydalanacağım beygirlerin birbir.

tarihinde Erol Eser tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Umut Taşlı

hayırlı olsun abi, plakası kadar güzel günleriniz olur inşallah.  :nazar:

direkt sorayım: bi-xenona geçiş ne zaman? forumda taşlarlar vallahi.  :p

Yorum bağlantısı
Fırat Şenol

Gerçekten çok başarılı bir araç denk getirmişsiniz. Allah kazasız, belasız binmek nasip eder İnşallah...  :nazar:

Yorum bağlantısı

hayırlı olsun abi, plakası kadar güzel günleriniz olur inşallah.  :nazar:

direkt sorayım: bi-xenona geçiş ne zaman? forumda taşlarlar vallahi.  :p

Teşekkürler kardeşim. bir sene önce de bu araba için el sıkıştık daha sonra özel nedenlerden dolayı arkadaş vazgeçti satmaktan bugüne nasipmiş, ozaman bixenon için para ayırmıştım oktay ustayı aradım konuştuk, 3 gün de yollarım demişti,ama şuan bixenon son işim,

sırasıyla park sensörü(malüm araç büyük olmazsa olmaz),makyajlı ön panjur,makyajlı stoplar ,cam filmi,,, lastiklerin ikisi sıfır alınmışta diğer ikisi çok iyi değil, 4 tane v desen hız lastiği, ve ensona bixenon düşünüyorum,

Gerçekten çok başarılı bir araç denk getirmişsiniz. Allah kazasız, belasız binmek nasip eder İnşallah...  :nazar:

Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. :flowers:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya

Hayırlı olsun Erol Bey. Aradığını bulmana sevindim. Güzel araç :nazar:

Ama benim aklıma Rover'ı sokman iyi olmadı :biggrin:

Yorum bağlantısı

Hayırlı olsun,güzel günlerde kullanın...maşallah kocaman  :nazar:

Teşekkürler

Hayırlı olsun Erol Bey. Aradığını bulmana sevindim. Güzel araç :nazar:

Ama benim aklıma Rover'ı sokman iyi olmadı :biggrin:

Mehmet Ali O gün yollar karlı olmasaydı gelecektim biliyorsun nasipte Mondi varmış bikere demekki. o paraya o donanımda güzel arabaydı, Kardeşim düşünüyorsan tereddüt etme,sunroof klima otomotik vites rengide çok güzeldi Benim için zahmet ettin tekrardan burdan teşekkür ediyorum kardeşim, ama o arabayı kaçırma düşünüyorsan. daha iyisi bulunmaz bence.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya

Yeni konu açtım :biggrin:

Gerçekten donanım güzel, ama benim araba hemen satılır mı istediğim fiyata gider mi. Bunlar önemli?

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Hayırlı olsun ben bu konuyu atlamışım sanırım.Yapacak ne çok bulunur bu araca şimdi.Tam para tuzağı :D 

Merak ettiğim kaputun altındaki parça nedir anlayamadım.

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Hayırlı olsun ben bu konuyu atlamışım sanırım.Yapacak ne çok bulunur bu araca şimdi.Tam para tuzağı :D

Merak ettiğim kaputun altındaki parça nedir anlayamadım.

motorun üstündeki kapağı destekliyor bildiğim kadarıyla ,led ler bitmek üzere makyajlı panjur ,cam filmi, park sensörü, krom cam çıtaları,beyaz h7 ampuller,vs... daha işim var, harbiden para tuzağı,arızaya değilde keyifine para harcamak zevkli. :)

tarihinde Erol Eser tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Akan Belen

motorun üstündeki kapağı destekliyor bildiğim kadarıyla ,led ler bitmek üzere makyajlı panjur ,cam filmi, park sensörü, krom cam çıtaları,beyaz h7 ampuller,vs... daha işim var, harbiden para tuzağı,arızaya değilde keyifine para harcamak zevkli. :)

İlginçmiş açıkçası ilk defa gördüm öyle bir parça.Muhtemelen sese de etkisi vardır bunun.Elbette keyife para harcamak daha eğlenceli.Arka stoplar da değişebilir.Yapmaya kalkınca bitmez valla yapılacaklar.Benim liste o kadar uzun ki :D

Yorum bağlantısı

İlginçmiş açıkçası ilk defa gördüm öyle bir parça.Muhtemelen sese de etkisi vardır bunun.Elbette keyife para harcamak daha eğlenceli.Arka stoplar da değişebilir.Yapmaya kalkınca bitmez valla yapılacaklar.Benim liste o kadar uzun ki :D

Arka stoplar en son iş.Mevcut stoplarını beğeniyorum. Yapacak bir şey kalmazsa kaşıntıda geçmezse değişirim artık ne yapayım stopları da.

Yorum bağlantısı

Güle, güle, kazasız belasız kullanın inşallah..  :nazar: Rengi harika. "Sony teyp isterük" diye bağırıyor  ;) Süha satıyordu sanırım. Bir bakın isterseniz..

Yorum bağlantısı

Güle, güle, kazasız belasız kullanın inşallah.. :nazar: Rengi harika. "Sony teyp isterük" diye bağırıyor ;) Süha satıyordu sanırım. Bir bakın isterseniz..

Teybimden çooook memnunum...

O na kalsa ocağıma incir ağacı dikecek o.isteruk isteruk diyo ama ben duymazdan geliyorum.:):):):).

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Atakan Özkan kurucu

çok güzel maşallah, Allah kaza bela vermesin ;)

Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin

Erol bey maaşallah aracınızın rengi ve duruşu çok güzel. Sizin tercihinizse saygı duyuyorum, değilse sadece hatırlatma açısından şunu belirtmek istiyorum: arka plakalık açılı olduğundan aracınızı tıpkı Doğan SeLeÇarpı gibi gösteriyor  :) Başka şekilde ifade etmek gerekirse, ön plakayı tamponun köşesine monte eden Alfa. Bu tamamen onunla özdeş bir tasarım. Tutup da Şahin /Doğan gibi araçların ön plakasını tamponun köşesine monte edenlerinki gibi duruyor.

Yorum bağlantısı
Misafir

Erol bey maaşallah aracınızın rengi ve duruşu çok güzel. Sizin tercihinizse saygı duyuyorum, değilse sadece hatırlatma açısından şunu belirtmek istiyorum: arka plakalık açılı olduğundan aracınızı tıpkı Doğan SeLeÇarpı gibi gösteriyor :) Başka şekilde ifade etmek gerekirse, ön plakayı tamponun köşesine monte eden Alfa. Bu tamamen onunla özdeş bir tasarım. Tutup da Şahin /Doğan gibi araçların ön plakasını tamponun köşesine monte edenlerinki gibi duruyor.

O kadar mı yani ....

Ben beğeniyorum.

Yorum bağlantısı
Misafir

O kadar mı yani ....

Ben beğeniyorum.

Aldığımda öyleydi App plaka krom plakalıkla silikonla yapıştırılmış. Ellemek istemedim.

Erol bey maaşallah aracınızın rengi ve duruşu çok güzel. Sizin tercihinizse saygı duyuyorum, değilse sadece hatırlatma açısından şunu belirtmek istiyorum: arka plakalık açılı olduğundan aracınızı tıpkı Doğan SeLeÇarpı gibi gösteriyor :) Başka şekilde ifade etmek gerekirse, ön plakayı tamponun köşesine monte eden Alfa. Bu tamamen onunla özdeş bir tasarım. Tutup da Şahin /Doğan gibi araçların ön plakasını tamponun köşesine monte edenlerinki gibi duruyor.

Yorum bağlantısı
Misafir

Maşallah çok güzel Allah kaza bela vermesin renk zaten 10 numara. :good1::nazar:  İlerde jant ve makyajlı stopla çok daha güzel olur bence

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...