Erdem Bozkurt 31 Ocak 2014 Paylaş 31 Ocak 2014 uzun zamandır topladıgım çoğunu belkide göremiyeceğiniz eski resimler 1900'lerin başından bu zamana kadar BODRUM BODRUM 1919 BODRUM 1967 ESKI KLISE SUAN TADILATTA SADECE DUVARLARI KALDI...ESKI GARAJ SUAN BELEDIYENIN YANINDAKI KAPALI GARAJ OLAN KISIM...ESKI MANASTIR,SUAN MANASTIR OTELI ICINDE...KUMBAHCEDEN HALIKARNAS DISCOYA BAKISBODRUM LIMAN ICI SIMDIKI HALIYLE ALAKASI YOK.. BAHCELERDEN ESER KALMADI AMA RESIMLER VAROLSUN... LIMANDA SUNGER KOPERATIFINDE TOPLANIP CUVALLANAN DENIZ SUNGERLERİ.. TARIH OLARAK 1900LERIN BASI.. ESKI SUNGER ISLERİ..KURUTULMA ISLERİ..BODRUM LIMANI ESKI SUNGER TEKNESİ..BODRUM 1880ESKI DEVE GURESLERİ GERCI HALA DEVAM ETMEKTE YE YE BITMEZ AHTOPOTUN KRALI AKSONA MEHMET ABIMIZ EN ESKI SUNGERCILERDENN resım o kadar çokki secebıldıklerım bu kadar ..... 5 Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ocak 2014 Paylaş 31 Ocak 2014 Bodrum Bodrum.. Nerden başlasam, nasıl anlatsam.. Çok güzel biryer.. 3 yıl Bardakçı koyunda Mavi Otel de, 1 yıl Bitez de 3S Beach Clup ta çalışmıştım. 2001-2005 arası.. Çok severim Bodrum u.. Her yıl uğrarım kalamasamda. Bu yıl Murat Hocam a kısmetse Turunç reçeli yemeye uğrıycaz Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 31 Ocak 2014 Yazar Paylaş 31 Ocak 2014 Bodrum Bodrum.. Nerden başlasam, nasıl anlatsam.. Çok güzel biryer.. 3 yıl Bardakçı koyunda Mavi Otel de, 1 yıl Bitez de 3S Beach Clup ta çalışmıştım. 2001-2005 arası.. Çok severim Bodrum u.. Her yıl uğrarım kalamasamda. Bu yıl Murat Hocam a kısmetse Turunç reçeli yemeye uğrıycaz bardakcı dedın aklıma geldı bak bakalım tanıyabılecekmısın eskı bardakcının halını? bardakcı eskıden bodrumda su satanlara denırmıs.resımde sol köşede denızdekı tas yıgınları var ıskele gibi orda çeşme var dıkkat edersen o cesmenın suyunu satarlarmıs.suyun tadını anlata anlata bıtıremez buyuklerımız ama sımdı malesef bısey kalmadı eskıye nazaran... Yorum bağlantısı
Alper Keskin 31 Ocak 2014 Paylaş 31 Ocak 2014 Zamane fordçuları da dizilmişler peşisıra Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ocak 2014 Paylaş 31 Ocak 2014 bardakcı dedın aklıma geldı bak bakalım tanıyabılecekmısın eskı bardakcının halını? bardakcı eskıden bodrumda su satanlara denırmıs.resımde sol köşede denızdekı tas yıgınları var ıskele gibi orda çeşme var dıkkat edersen o cesmenın suyunu satarlarmıs.suyun tadını anlata anlata bıtıremez buyuklerımız ama sımdı malesef bısey kalmadı eskıye nazaran... Bu hikayeyi bilmiyordum bak :good1:Eskiden Zeki Müren koyu olarak da bilinirmiş.. Şuan koy tamamen otellerin esiri.. Hiçbirşey kalmamış. Mavi bayraklı belediye halk plajı olmasına rağmen dışarıdan vatandaşları sokmuyor oteller Resim, meşhur değirmenlerden çekilmiş. Çok güzel manzaralı bir tepe. Bir tarafta Bardakçı koyu ve Bodrum kale manzarası, diğer tarafta Gümbet ve diğer koylar.. Ah ah.. Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 31 Ocak 2014 Yazar Paylaş 31 Ocak 2014 Bu hikayeyi bilmiyordum bak :good1:Eskiden Zeki Müren koyu olarak da bilinirmiş.. Şuan koy tamamen otellerin esiri.. Hiçbirşey kalmamış. Mavi bayraklı belediye halk plajı olmasına rağmen dışarıdan vatandaşları sokmuyor oteller Resim, meşhur değirmenlerden çekilmiş. Çok güzel manzaralı bir tepe. Bir tarafta Bardakçı koyu ve Bodrum kale manzarası, diğer tarafta Gümbet ve diğer koylar.. Ah ah.. bodrum en guzel koylarındandı malum oteller sagolmasın esır aldılar dedıgın gibi.rahmetlı zekı murenın en sevdıgı koy,yarımadada klasık sorunlardan otellerın esırı koylar bırılerı dur dermı bence zor..... Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 31 Ocak 2014 Yazar Paylaş 31 Ocak 2014 Zamane fordçuları da dizilmişler peşisıra bodrumda ford munıbuslerden oncekı aynı yerden bır kare 1 Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ocak 2014 Paylaş 31 Ocak 2014 bodrum en guzel koylarındandı malum oteller sagolmasın esır aldılar dedıgın gibi.rahmetlı zekı murenın en sevdıgı koy,yarımadada klasık sorunlardan otellerın esırı koylar bırılerı dur dermı bence zor..... Koy kalmadı ki kim dur desin Boydan boya tüm yarımadayı dolaşmışlığım var.. Güvercinlik tarafı eskiden sakindi, şimdi koca koca oteller dikilmeye başlanmış oralara da. Bordum yarımadaya giriş kısımları da boştu. Oralarda dolmuş. Kapış kapış.. Boş buldukları yeri doldurmuşlar.. Otel olmayan yerlerde de denizde kültür balık çiftlikleri yüzünden çok sağlıklı değil.. Eskiden (1980 sonlar -90 başları) Turgutreis ten arsa toprak al demişler dedeme. Napcam Allah ın dağı taşını. Keçi bağlasan durmaz burda demiş ve almamış. Şimdi tirilyonluk oteller dikilmiş aynı yerlere Gülsek mi, ağlasak mı bilmem.. Yorum bağlantısı
Hami Erışık 31 Ocak 2014 Paylaş 31 Ocak 2014 hey gidi günler 1990 yılında bende otelde çalışmıştım. zeki müren kendisine paşa denmesini çok severdi rahmetli. tmt tesisleri,hadigari bar,barlar sokagı,25 sene önceydi. ne çabuk yaşlanmışız Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 31 Ocak 2014 Yazar Paylaş 31 Ocak 2014 Koy kalmadı ki kim dur desin Boydan boya tüm yarımadayı dolaşmışlığım var.. Güvercinlik tarafı eskiden sakindi, şimdi koca koca oteller dikilmeye başlanmış oralara da. Bordum yarımadaya giriş kısımları da boştu. Oralarda dolmuş. Kapış kapış.. Boş buldukları yeri doldurmuşlar.. Otel olmayan yerlerde de denizde kültür balık çiftlikleri yüzünden çok sağlıklı değil.. Eskiden (1980 sonlar -90 başları) Turgutreis ten arsa toprak al demişler dedeme. Napcam Allah ın dağı taşını. Keçi bağlasan durmaz burda demiş ve almamış. Şimdi tirilyonluk oteller dikilmiş aynı yerlere Gülsek mi, ağlasak mı bilmem.. rantın döndüğü yerlerde kural kaideyi sadece kitaplardan okuruz.bugun koca otellere imarları çevre bakanlıgı ıznı verılırken bu otellere kızanların kendı bakanlıgından ıznı aldıklarını bılmıyormus gibi davranmaları enteresen,yıkıcaz dedıklerı yerlerden cıvi sokulmedıgı gibi olan sadece ulkemızın eşşsız koylarına guzellıklerıne oluyor lafta ama yarımada etrafında kıyı kenar kanunu var ama varmı gorebılen?? .bodrum yarımadasında sadece gölköy torba arası bakır kaldı derken oralarda malesef satıldı yerlerıne oteller yapılıyor adını vermeyeyım otelın ama soktuklerı çam ağaclarını kendım gordum mıdem bulandı beton bınaları gorunce...!!! sonuc olarak gelecek nesıllere ne kalacak taş yıgınları sanırım... Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 31 Ocak 2014 Paylaş 31 Ocak 2014 Zamane fordçuları da dizilmişler peşisıra fordclubtr'nin resmi olmayan ilk buluşması. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 31 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 31 Mayıs 2014 Hey gidi 0 302 ler türkiyeyi kalkındıran otobüsler bunlar asrın makineleri , karşıdaki eski transitler felan şu zamanda yaşamak vardı fotoğraf çekmek vardı... hepsi birer klasik oldu bilenlerin hafızasında kaldı.fordlardan önce cipler anadol taksiler vardı bodrumda ilk hatırladıklarım gözümü onlarla açtım özellikle cipleri unutamam balık istifi fildir fildir serin Paylaşım için teşekkürler.. rica ederim.formda bilmiyorum kaç kişi gördü ama elimde yenilerde var 2.bölüm yapabilirim yakında Yorum bağlantısı
Misafir 31 Mayıs 2014 Paylaş 31 Mayıs 2014 rica ederim.formda bilmiyorum kaç kişi gördü ama elimde yenilerde var 2.bölüm yapabilirim yakında Gören görür merak etmeyin,paylaşımlarınızı bekliyoruz. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 31 Mayıs 2014 Paylaş 31 Mayıs 2014 Zamanında arsa kapatacaktınki ..... Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 1 Haziran 2014 Paylaş 1 Haziran 2014 Her ilin ilçenin beldenin köyün eski fotoğraflarına bakınca insanoğlunun doğayı nasıl yok ettiğini görüyoruz. Fotoğraflar ve bilgilendirme çok güzel. Teşekkür ederiz. Yorum bağlantısı
Onur Demir 1 Haziran 2014 Paylaş 1 Haziran 2014 1989-1992 yillari arasinda bodrumda yasamistik. o donemler Bodrum cok daha guzeldi. o yildan beri her yaz ve kis mutlaka gider gelirdim bodruma. Bazi donemlerde; Gulet otelin altinda çop sis isine girdim, tepecik camii nin ust sokaginda pc bakim teknik servis isi yaptim, gumbet memories barda calistim falan filan. hep sevmisimdir bodrumu. Rahmetli Zeki Muren olmeden birkac sene once Bardakci koyunda cardagin altinda otururken denk gelmistik. kucugum tabi ozamanlar Bana Sarisinlarin En guzeli demisti Sonra cantasinda olan bir kaseti imzalayip vermisti. Baris Manco, Sezen Aksu(adavapuru yandan carkli zamanlari) hepsinin kulislerine girmisligim tanisip fotograf cektirmisligim vardi. 2012 de Tekrar Bodrum da oturma umidiyle havalimanina geldim is icin. geldigim gun Bodrum servisini iptal ettiler ve Bende haliyle Milas'a tasindim ihaleyi kaybettik simdi, son tarih ekim 2015. o tarihe kadar buralardayim sonrasi ya Bodrum merkezi olacak ya izmir diye dusunuyorum. bellide olmaz gerci Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 7 Haziran 2014 Yazar Paylaş 7 Haziran 2014 1989-1992 yillari arasinda bodrumda yasamistik. o donemler Bodrum cok daha guzeldi. o yildan beri her yaz ve kis mutlaka gider gelirdim bodruma. Bazi donemlerde; Gulet otelin altinda çop sis isine girdim, tepecik camii nin ust sokaginda pc bakim teknik servis isi yaptim, gumbet memories barda calistim falan filan. hep sevmisimdir bodrumu. Rahmetli Zeki Muren olmeden birkac sene once Bardakci koyunda cardagin altinda otururken denk gelmistik. kucugum tabi ozamanlar Bana Sarisinlarin En guzeli demisti Sonra cantasinda olan bir kaseti imzalayip vermisti. Baris Manco, Sezen Aksu(adavapuru yandan carkli zamanlari) hepsinin kulislerine girmisligim tanisip fotograf cektirmisligim vardi. 2012 de Tekrar Bodrum da oturma umidiyle havalimanina geldim is icin. geldigim gun Bodrum servisini iptal ettiler ve Bende haliyle Milas'a tasindim ihaleyi kaybettik simdi, son tarih ekim 2015. o tarihe kadar buralardayim sonrasi ya Bodrum merkezi olacak ya izmir diye dusunuyorum. bellide olmaz gerci ben 90dan beri bodrumda yaşıyorum,annem bodrumlu eski tadı kalmadı.benim için fazla güzelliği kalmadı bodrum rantın döndüğü her gün güzellikleri hızla kaybeden bir yer benim için ve hızla küçük istanbul olma yolunda.... Yorum bağlantısı
Recommended Posts