İçeriğe Yönlendir

Mondeo 2003 Trend Led Uygulamaları

Misafir

Recommended Posts

Park için aldığım lens ki led ileri yanlış göndermişlerdi.iki ürünüde iptal ettim.iade yaptım.torbido için söylediğim led t10 lar geldi cuk. Oldu.

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Yorum bağlantısı
Onur Oflaz
(düzenlendi)

Abi torpido güzel olmuş hayırlı olsun. Ben de mercekli ampullerin beyazlarından aldım oldukça iyi tavsiye ederim

KgrYy0.jpg

tarihinde Onur Oflaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Abi torpido güzel olmuş hayırlı olsun. Ben de mercekli ampullerin beyazlarından aldım oldukça iyi tavsiye ederim

Gönderilen Resim

Ben siparişlerini iptal ettim park sinyal kısa uzunlara hiç dokunmayacağım.ilerde mercekleneceğim inşaAllah.
Yorum bağlantısı
Ramazan Taş

KgrYy0.jpg

Onur bey mercekli park ampullerini nereden temin edebiliriz, bilgi verebilir misiniz?

Yorum bağlantısı

Onur bey mercekli park ampullerini nereden temin edebiliriz, bilgi verebilir misiniz?

HB da dan.lensli t10 park ampulü beyaz diye aratın.

Saygılar...

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Mehmet Kaya

Elinize sağlık. Zevkli bir çalışma.

Yorum bağlantısı
Misafir

Ayak aydınlatması da tamam.

Tamam da ayrıntılar abi :) Hattı nereden aldın, nasıl led kullandın vs . :) 

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ancak sıcak silikon kullanırsan yazın sıcağında eriyebilir. 

Erimez.. Ama sağlıklı bir yapıştırıcı değildir.. Geçici sabitlemelerde kullanılmalıdır

Yorum bağlantısı
Misafir
Kaliteli şerit Led kullandım 6 lı.tavan aydınlatma ışığı kablosunu çakmakla ısıtıp sıyırdım. Kabloyu bağladım izole ettim sonra sağ makyaj ışığını söktüm kabloyu oradan çektim.daha sonra fitili söktüm trimin arasından sustayı salladım makyaj ışığının oradan göründü kabloyu sustaya bantladım ve çektim.kabloyu trimin arasından torpidonun oraya kadar indirdim.torpidoyu söktüm alttan ses yapmaması için sabitledim kabloyu ve sol ayak tarafına ek kabloyla arkadan uzattım. Ledleri bağladım tamam.

torpidoyu sökmüşken parkları yaktığımda ayak altında kırmızı bi loş ışık olsun dedim. Park ta yanan bi hat buldum bağlantıyı yaptım kapattım.torpido lambasıymış meğer torpido açılmadan yanmıyor )) .bu gece düzelteceğim.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

6 lı.tavan aydınlatma ışığı kablosunu çakmakla ısıtıp sıyırdım. 

Kabloyu ısıtma, yakma.. Çünkü, bakır kısma da zarar verirsin. Çok küçük bir kısmını maket bıçağı ile soy.. Mümkünse lehimle.. Değilse güzelce bağla ve izole et.. Tekrar açmayacaksan izole bant üstüne bez bant sar.. İzole bant, krozyonu önler.. Bez bant açılmayı önler.. 

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

araba ghiya doğru gidiyor. ;) ellerine sağlık.

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

araba ghiya doğru gidiyor. ;) ellerine sağlık.

Sağol abi.Yazın şimşek mekkueyn leri de yaptıkmı tam olacak. tarihinde Erol Eser tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Misafir
(düzenlendi)

arka plaka ampulleri de tamam

eguvuga3.jpg

tarihinde Mehmet Kaya tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Vay güzel olmuş, ama mondeo işte Tırt :D :D İlk günden giydirmeye başlayayım :p:D

Gitti ya :D Mındar olur :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Vay güzel olmuş, ama mondeo işte Tırt :D :D İlk günden giydirmeye başlayayım :p:D

İki dakikada satarım diyorsun yani...

:):):):)

tarihinde Erol Eser tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Daha ne istiyorsun seni tanıma şerefine nail olduk :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Gitti ya :D Mındar olur :D

:D :D 

İki dakikada satarım diyorsun yani... 

:D :D 

Daha ne istiyorsun seni tanıma şerefine nail olduk :)

O şerefe nail olan benim abi  :blush:  Sizleri tanıdım yemişim arabasını. 

Yorum bağlantısı
Misafir

Güle güle kullan abi. ampulleri internetten mi temin ettin

Yok. Takım çantamda 3 adet vardı.bu

Gönderilen Resim

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...