Misafir 30 Ocak 2014 Paylaş 30 Ocak 2014 (düzenlendi) Tavanı Led ledik ten sonra ambians ışığı yapmaya karar verdim.led leri dirençleyip hazırladım.Kırmızılar kapı kolu için o nu yarın yapacağım. Daha sonra delme işlemi için yukarıyı sökmem gerekiyordu tekniğini bir saatte çözdüm:) hafif kastırıp iki metali yan çevirmek lazımmış(ön cam tarafı) Söküp deldim Balon tutacağı buldum sert plastik malzemeden bunu kesip ledi içine gömdüm. Sıkıca yerine yerleştirip sıcak silikonun boca edip çok az japon damlattım. Elektriği açılır tavanın düğmesinden aldım kontak açılınca yanacak. Şaseyi tavan lambası şasesinden aldım ve çakmakla sıyırıp lehimledim. Montajı yaptım.ışık çok az oldu. Daha fazla ışık istiyordum ama neyse böyle kalacak. Sonuç 30 Ocak 2014 tarihinde Erol Eser tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hami Erışık 30 Ocak 2014 Paylaş 30 Ocak 2014 (düzenlendi) elinize saglık güzel olmuş. 5mm ledler için; malum G G sitesinde xenon mercek,butcher911, ( ahmet kasapoglu) nda orjinal metal ,delinen yere vidalanacak şekilde güzel bir parça var( balon plastiginin yerine tavsiye ederim bakınız. belki işinize yarar. 30 Ocak 2014 tarihinde Hami Erışık tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 30 Ocak 2014 Paylaş 30 Ocak 2014 elinize saglık güzel olmuş. 5mm ledler için; malum G G sitesinde xenon mercek,butcher911, ( ahmet kasapoglu) nda orjinal metal ,delinen yere vidalanacak şekilde güzel bir parça var( balon plastiginin yerine tavsiye ederim bakınız. belki işinize yarar. Bakarım .ışık az oldu zaten onuda ön tarafına monte ederim. Yorum bağlantısı
Hami Erışık 30 Ocak 2014 Paylaş 30 Ocak 2014 Bakarım .ışık az oldu zaten onuda ön tarafına monte ederim. http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/5-mm-led-sabitleyici-metal-98821369 buyrun bu adreste inceleyin. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Ocak 2014 Paylaş 30 Ocak 2014 http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/5-mm-led-sabitleyici-metal-98821369 buyrun bu adreste inceleyin. Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Şubat 2014 Paylaş 1 Şubat 2014 3mm bir led daha ekledim tesisatı sunroof tan almıştım iptal edip elektriği sigorta panelinden boş bir pim den aldım fitili söküp trim arasından tavana geldim. Sonuç Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 1 Şubat 2014 Paylaş 1 Şubat 2014 Elinize sağlık devamını bekliyoruz Bu bir hastalık. Virüs gibi kaptın mı bırakmıyor. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Şubat 2014 Paylaş 1 Şubat 2014 Elinize sağlık devamını bekliyoruz Bu bir hastalık. Virüs gibi kaptın mı bırakmıyor. aynen hocam çok kaliteli kırmızı şerit Led im var 5050smd. Yer arıyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Şubat 2014 Paylaş 1 Şubat 2014 O led ışık vermez Erol. Işaretleme ledi onlar Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 1 Şubat 2014 Paylaş 1 Şubat 2014 Bagaja beyaz şerit led tavsiye ederim. Bagaj aydınlatması için. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Şubat 2014 Paylaş 1 Şubat 2014 Bagaja beyaz şerit led tavsiye ederim. Bagaj aydınlatması için.Yarın hocam insallah Yorum bağlantısı
Fatih Kasa 1 Şubat 2014 Paylaş 1 Şubat 2014 Mercekli şeffaf ledler var ondan kullanabilirsin. Kullandiğin led 5 mm'lik o nedenle 5mm'lik uçla delersen direk takabilirsin. Ancak sıcak silikon kullanırsan yazın sıcağında eriyebilir. montaj için ledlerde kullanılan yüzükler var onuda kullanırsan güzel görünür. led çeşitleri http://www.direnc.net/5MM-LED,LA_365-2.html#labels=365-2 led yuvaları http://www.direnc.net/LED-YUVASI-,LA_373-2.html#labels=373-2 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Şubat 2014 Paylaş 1 Şubat 2014 Mercekli şeffaf ledler var ondan kullanabilirsin. Kullandiğin led 5 mm'lik o nedenle 5mm'lik uçla delersen direk takabilirsin. Ancak sıcak silikon kullanırsan yazın sıcağında eriyebilir. montaj için ledlerde kullanılan yüzükler var onuda kullanırsan güzel görünür. led çeşitleri http://www.direnc.net/5MM-LED,LA_365-2.html#labels=365-2 led yuvaları http://www.direnc.net/LED-YUVASI-,LA_373-2.html#labels=373-2 Teşekkürler.yüzüklere baktım görüntüsü hoşuma gitmedi kaba duruyor takılınca.Led leri sıkıca oturtum ve uç kısmını içerde bıraktım göz almasın diye.5mm şeffaf kırmızı led ve 3mm şeffaf 15derece led. Kullandım Yorum bağlantısı
Misafir 5 Şubat 2014 Paylaş 5 Şubat 2014 Bugün Çakmaklık yanındaki kültablası bölümüne el attım.küllük olarak kullanmıyorum sonuçta.Kırmızı şerit Led vardı fazla ışık olmasın diye ledin birini körledim.ve sıcak silikonla çipin üzerini ve led bacaklarını yalıttım neolurnolmaz.sonra yapıştırıp çakmak ışığının ve şasenin bacağına dolayıp fişi sıkıca oturttum. Ve sonuç: Yorum bağlantısı
Misafir 5 Şubat 2014 Paylaş 5 Şubat 2014 Kırmızı ile işaretli yerden ince tornavidayla kastırınca çıkıyor Yorum bağlantısı
Misafir 5 Şubat 2014 Paylaş 5 Şubat 2014 (düzenlendi) ellerine sağlık. bagajı unutma. Bagaj en kolayı ya abi onu hergün sallıyorum bağaj da su almada var bilmiyorum nerden.yarın kablo altındaki o plastiği çıkarıp silikonluyacağım o arada bağajda Led duruyor.kabloya iki sıyrık bantlayıp sof ampulü çıkardımmı tamam. 5 Şubat 2014 tarihinde Erol Eser tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 6 Şubat 2014 Paylaş 6 Şubat 2014 Abi iceri kadar sokmaya gerek var miydi? Isik seffaf plastik yansimasiyla aydinlatmiyor mu? Yorum bağlantısı
Misafir 6 Şubat 2014 Paylaş 6 Şubat 2014 Abi iceri kadar sokmaya gerek var miydi? Isik seffaf plastik yansimasiyla aydinlatmiyor mu?Oradaki ışık çok loş tu.hocam.kırmızı olsun istedim ambians ışığıda kırmızı olduğundan orada da kırmızı kullanmak istedim.ışık homojen ve güzel durdu hocam. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Şubat 2014 Paylaş 6 Şubat 2014 Anladim abi, eline saglik. Bayagi hizli girdin sen mondeoya kavusunca led islerine Yorum bağlantısı
Misafir 6 Şubat 2014 Paylaş 6 Şubat 2014 Hocam park ampulü alacağım.led beyaz mı alayım 6 lı 9 lu smd.yoksa turuncu mu.Amerikan park gibi durur güzel olurmu sence. Anladim abi, eline saglik. Bayagi hizli girdin sen mondeoya kavusunca led islerine Led ler bitsin.krom cam çıtası .makyajlı panjur cam filmi.ve bitiyor. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Şubat 2014 Paylaş 6 Şubat 2014 Mavi ve lacivert araclara sari amerikan parki ben daha cok yakistiriyorum. Yine de tercih meselesi tabi. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Şubat 2014 Paylaş 6 Şubat 2014 Mavi ve lacivert araclara sari amerikan parki ben daha cok yakistiriyorum. Yine de tercih meselesi tabi.Yani turuncu sinyal lambası renginde doğrumu hocam. Yorum bağlantısı
Recommended Posts