Misafir 27 Ocak 2014 Paylaş 27 Ocak 2014 Arkadaşlar Mk3 te KK.panelindeki soyulmaya nasıl çözüm bulunabilir içten boyama kaplama mı yapmak lazım yoksa o kısım ayrı olarak satılıyor mu? Bu konuda tecrübe etmiş arkadaşımız varmı Gündüz hali. Gece hali: Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ocak 2014 Paylaş 27 Ocak 2014 Aynı şey abimin arabasında da mevcut,benimde aklımda oraları yapmak...ama ön paneli nasıl çıkarırım onu bilmiyorum ? teybimi sökmek gerek acaba,bir söksek gerisi çorap söküğü gibi gelir... Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ocak 2014 Paylaş 27 Ocak 2014 Aynı şey abimin arabasında da mevcut,benimde aklımda oraları yapmak...ama ön paneli nasıl çıkarırım onu bilmiyorum ? teybimi sökmek gerek acaba,bir söksek gerisi çorap söküğü gibi gelir... sökmek sorun değil, müdehale nasıl olacak? Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ocak 2014 Paylaş 27 Ocak 2014 sökmek sorun değil, müdehale nasıl olacak? Ben o bölgeleri sprey boya ile boyamayı düşünüyorum...ama sökmem için o konsolu nasıl sökücem bilmiyorum... Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ocak 2014 Paylaş 27 Ocak 2014 Ben o bölgeleri sprey boya ile boyamayı düşünüyorum...ama sökmem için o konsolu nasıl sökücem bilmiyorum... sökerken resimlerim inşallah, sprey boya ile içten boyadığımız zaman görünmesi gereken kızımlar zarar görmez mi? Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ocak 2014 Paylaş 27 Ocak 2014 sökerken resimlerim inşallah, sprey boya ile içten boyadığımız zaman görünmesi gereken kızımlar zarar görmez mi? Benim yapıcağım çalışma,ilk etapta gri olan kısımları boyamadan önce,yeşil olan yerleri belirlemek ve onları bantla kapatmak,gri boyadan sonrada yeşil olan yerleri yeşile boyamak gibi bir niyetim var... Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ocak 2014 Paylaş 27 Ocak 2014 Benim yapıcağım çalışma,ilk etapta gri olan kısımları boyamadan önce,yeşil olan yerleri belirlemek ve onları bantla kapatmak,gri boyadan sonrada yeşil olan yerleri yeşile boyamak gibi bir niyetim var... benzer bir uygulama bulup kopya çekmek lazım,araştırmaya devam:) Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ocak 2014 Paylaş 27 Ocak 2014 benzer bir uygulama bulup kopya çekmek lazım,araştırmaya devam:) Ama bana önce o ön konsol nasıl çıkıyor o lazım Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ocak 2014 Paylaş 27 Ocak 2014 Ama bana önce o ön konsol nasıl çıkıyor o lazım Onu araştırıyorum şu an.Bulacağım.Azimle koşan asvaltı eskitirmiş Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ocak 2014 Paylaş 27 Ocak 2014 Onu araştırıyorum şu an.Bulacağım.Azimle koşan asvaltı eskitirmiş Yorulunca mola yerimize bekleriz Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ocak 2014 Paylaş 27 Ocak 2014 Hocam hızına yetişilmiyor, yine sattın mı aracı Buna benzer bir konu açılmıştı sanki yakın zamanda Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ocak 2014 Paylaş 27 Ocak 2014 Hocam hızına yetişilmiyor, yine sattın mı aracı Buna benzer bir konu açılmıştı sanki yakın zamanda Hocam bi kısmeti açıldı sorma.Bezdirdiler ne zaman satacaksın ne zaman satacaksın iyi para verdiler.2senedir bahsettiğim mondi vardıya mavi.Onu aldım.yarın LPG yi işletecegiz muayene falan ...çarşambada satışı yapacağız inşallah.Arabayı teslim aldım ama satıştan sonra mıncıklamaya başlayacagım.konuyu bulamadım. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ocak 2014 Paylaş 27 Ocak 2014 Buna benzer bir konu açılmıştı sanki yakın zamanda Hocam link varmı ? Yorum bağlantısı
Misafir 28 Ocak 2014 Paylaş 28 Ocak 2014 Yorulunca mola yerimize bekleriz Vallaha buldum. Nasılım http://www.talkford.com/topic/183583-heater-to-eatcclimate-control/ Yorum bağlantısı
Misafir 28 Ocak 2014 Paylaş 28 Ocak 2014 Vallaha buldum. Nasılım http://www.talkford.com/topic/183583-heater-to-eatcclimate-control/ Süpersin... Yorum bağlantısı
Hüseyin Demir 7 Mayıs 2014 Paylaş 7 Mayıs 2014 http://www.ebay.com/itm/FORD-MONDEO-MK3-HEATER-PLASMA-GLOW-WHITE-DIAL-FD-401H-/290497103059?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item43a2fa04d3 şöyle bişey buldum ama kargo dahil yaklaşık 45$ oda 100 TL ye yakın bir maliyet tutuyor. Bana biraz fazla gibi geldi. Araştırmaya devam bakalım daha uygun bulabilecek miyim? Yorum bağlantısı
Akan Belen 7 Mayıs 2014 Paylaş 7 Mayıs 2014 Aklima birşey geldi.Sanırım bir ara focus 2 lere 2.5 klima paneli takan vardı.Bizim araçlara da acaba böyle birşey olabilir mi ki.Focus 2.5 klima kontrol kısmı yani Yorum bağlantısı
Misafir 7 Mayıs 2014 Paylaş 7 Mayıs 2014 Aklima birşey geldi.Sanırım bir ara focus 2 lere 2.5 klima paneli takan vardı.Bizim araçlara da acaba böyle birşey olabilir mi ki.Focus 2.5 klima kontrol kısmı yani Hocam söküldükten sonra film boyası her türlü kazınıp yeniden boyanabilir.bugün bir teybi çıkaramadım aparat lazım. Yorum bağlantısı
Hüseyin Demir 7 Mayıs 2014 Paylaş 7 Mayıs 2014 Hocam söküldükten sonra film boyası her türlü kazınıp yeniden boyanabilir.bugün bir teybi çıkaramadım aparat lazım. http://www.ebay.com/itm/FORD-TRANSIT-CONNECT-6000NE-6000-NE-6000CD-CAR-STEREO-RADIO-REMOVAL-KEYS-TOOLS-/251524204578?pt=UK_In_Car_Technology&hash=item3a9002c822 İşte size sökme aparatı. O fiyata değer mi muadil bişey bulunabilir mi? Bence tel şeklindeki elbise askısından buna benzer bişey yapılabilir ,bu arada ben halaa Klima kontrol paneli üzerinde çalışıyorum. HAtta önceki linkteki yabancı ford forum sitesindeki gibi manuel klimayı dijitale çevirmeyi bile düşünebilirim. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Mayıs 2014 Paylaş 7 Mayıs 2014 (düzenlendi) http://www.ebay.com/itm/FORD-TRANSIT-CONNECT-6000NE-6000-NE-6000CD-CAR-STEREO-RADIO-REMOVAL-KEYS-TOOLS-/251524204578?pt=UK_In_Car_Technology&hash=item3a9002c822 İşte size sökme aparatı. O fiyata değer mi muadil bişey bulunabilir mi? Bence tel şeklindeki elbise askısından buna benzer bişey yapılabilir ,bu arada ben halaa Klima kontrol paneli üzerinde çalışıyorum. HAtta önceki linkteki yabancı ford forum sitesindeki gibi manuel klimayı dijitale çevirmeyi bile düşünebilirim. O çok zormanueli dijitale çevirmek .telle denedim olmadı mandalları basiyor ama cihaz gelmiyor. 7 Mayıs 2014 tarihinde Erol Eser tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 9 Mayıs 2014 Paylaş 9 Mayıs 2014 Bu gün teybi çıkardım ve bir durum yer tespiti yaptım, telefonun flash ını açıp video çektim arka mahallede neler oluyor diye teyp çıktıktan sonra arkaya el giriyor bence ön konsolun komple yerinden çıkmasına gerek yok video da görünen yönlendirme cihazının vidalarını söküp ayar düğmelerini yerinden çıkarttığımızda bu iş tamam diyorum konsolu komple söküp havalandırma damper lerine zarar verme ihtimalini öldürmüş oluyoruz böylelikle,,,zaman müsait olduğunda o konuya el atacağım benden önce davranmak isteyen arkadaşlarımdan fotoğraf çekmelerini rica ederim, Hadi kolay gele... Yorum bağlantısı
Rıdvan Üstün 9 Mayıs 2014 Paylaş 9 Mayıs 2014 abi sökülmesine sökülür ama yerine montajı kolay olur mu bilmiyorum. kaliteli bir webcam ve laptopla girişeyim en iyisi, içerisini ekrandan görerek yaparsak daha kolay olabilir. Yorum bağlantısı
Misafir 9 Mayıs 2014 Paylaş 9 Mayıs 2014 abi sökülmesine sökülür ama yerine montajı kolay olur mu bilmiyorum. kaliteli bir webcam ve laptopla girişeyim en iyisi, içerisini ekrandan görerek yaparsak daha kolay olabilir. aynen o şekilde süper olur. iyi bir web cam ve dizüstüyle sökmek takmak çok kolay olur, yalnız klima ayar düğmelerini penseyle çekmeden birkaç kat bezle tutmak lzım düğme çizilmesin. Yorum bağlantısı
Hüseyin Demir 9 Mayıs 2014 Paylaş 9 Mayıs 2014 Erol Hocam sonuçları merakla bekliyorum. Senin ardından bende girişeceğim konsola ama bi vakit ayıramadım bi türlü Yorum bağlantısı
Zafer Kısır 9 Mayıs 2014 Paylaş 9 Mayıs 2014 Klima düğmelerini konsola sabitleyen 4 vida mevcut. bunları teyp boşluğundan söküp tekrar vidalayabilirseniz konsolu sökmenize gerek yok. Ama rahat çalışmanız açısından 8-10 vida fazla söküp konsolu çıkarmanızı tavsiye ederim. Ancak söküm için linkteki resimleri dikkatli inceleyin. bazı yapılması gerekenler atlanmış olabiliyor. Ben benim aracın konsolunu 15-20 dk da söküyorum. Sizin araç prefacelift olarak geçiyor. benimkinden farklı. o yüzden tecrübem yok.. Yabancı sitelerden araştırma yaparken makyaj öncesi modeller için mk3 prefacelift olarak aratın ... Elektronik kontrole geçmek için iyi bir tesisat yapmak gerek, ilave sensörler gerekiyor ve otomatik fan kontrolü gerek. Yorum bağlantısı
Recommended Posts