İçeriğe Yönlendir

135Bin Fiesta Bakım Ve Garanti

Kenan Ata

Recommended Posts

Kenan Ata

Merhabalar;

Çoklu ford sahibi olarak aranıza yeni katıldım. Size birkaç sorum olacak.

2009 model ford fiesta (1.4 tdci - titanium) sahibiyim. Aracım 5 yıl garanti kapsamında. 135bin bakımı geldi.

Tüm bakımları otokoç izmir şubesinde yapıldı. Haziran başında garanti süresi bitecek.

Sizce bakımı yetkili serviste mi yaptırayım yoksa daha ucuz olan dışarıda özel bir serviste mi yaptırayım?

Açıkçası otokoçun ve izkar ın işçiliğinden ve davranış stilinden hiç memnun deilim. Dikmen  bu araç ile hergün 200 km yol yapıyoruz. 

Önerilerinizi bekliyorum.

Saygı ile.

Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli

Öncelikle forma hoş geldiniz.Yeni olduğunuz belli.İzmir de olmanız büyük bir avantaj,çünkü Usta Eller gibi mükemmel bir özel ford servisine sahibiz.Sayın Sabri ustama gitmenizi kesinlikle öneriyorum.Çınarlıda Meslek Lisesi nin karşısında....

Yorum bağlantısı
Yagiz Erturk AYTAR

Benim şahsi görüşüm garantiniz bitmesine kısa bir süre kalmış güzel bi özel serviste yaptırmanız daha mantıklı geliyor

Yorum bağlantısı
Fatih Altınoluk

Öncelikle forma hoş geldiniz.Yeni olduğunuz belli.İzmir de olmanız büyük bir avantaj,çünkü Usta Eller gibi mükemmel bir özel ford servisine sahibiz.Sayın Sabri ustama gitmenizi kesinlikle öneriyorum.Çınarlıda Meslek Lisesi nin karşısında....

+1
Yorum bağlantısı
Yalçın Dağlıoğlu

:rolleyes: USTAELLER FORD SERVİSİ :rolleyes:

1 şubatta toplantımız var Ustaeller'de gelirsin tanışırız olmaz mı?

Yorum bağlantısı
Kenan Ata

Öncelikle zaman ayırarak, sıcakkanlılıkla cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.

Ustaeller ismini duymuştum. 98 fiesta sahibiyken, aracım rutin olarak 3. sanayide reis otoda bakımları yapılıyordu. 

Bu son iki aracım garantide olduğu için otokoç ve izkara gitmek zorunda kaldım. Mesela Dikmenler'de bir sorun yaşamıştım, forda da bildirdim, sanırım ben tek değilim ki aldığım bilgiye göre ford ile dikmenler arasında sözleşme feshedilmiş (doğruluğu nicedir, bilgisi olan lütfen paylaşırsa sevinirim).

Açıkçası özel veya yetkili servis olarak aradığım tek şey temiz işçilik, ekstra para vererek satın aldığınız o deri direksiyonda ve oturduğunuz koltukta yağ izi görünce deliye dönüyorsunuz. Paspaslara bile ilk günden itibaren kağıt koyuyorum, dikkat ediyorum. Sonuç olarak titizim. 

Şimdi kullanılacak olan malzemeleri alıp öyle gidebilirim. Sizce tek günde 135binlik bakım yapılabilinir mi? Ortalama maliyeti nedir? Sizin deneyiminiz var mı? Sonuçta normal 15bin bakım yapılıp bir de triger setinin yenilenmesi gerekiyor diye biliyorum. Ekstra bir bilginiz var mı?

Saygılar.

p.s.: 1 şubattaki toplantınıza elbetteki gelmeyi çok isterim, ama sanırım işler elvermeyecek. Türkiye'de olması gereken STK bilinci bu olmalı. Tebrikler.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...