Ayhan Asil 7 Eylül 2014 Paylaş 7 Eylül 2014 Peki az olan evin direğiyse ?hoooooop dönüyoruz en başa GITMEYECEKSINHızlı gitmeyeceksin Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 7 Eylül 2014 Paylaş 7 Eylül 2014 hoooooop dönüyoruz en başa GITMEYECEKSIN Hızlı gitmeyeceksin Peki az olan evin direğiyse ? Ben ailemle nasıl kullanırsam yalnızkende öyle kullanırım. Arabada yalnız olursan ancak. sen kendi iradenle onların hayatlarını tehlikeye atma. 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 7 Eylül 2014 Paylaş 7 Eylül 2014 Murat abi tebrik ederim Sağ ol bebişim. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 7 Eylül 2014 Paylaş 7 Eylül 2014 Sağ ol bebişim. Karışıklık oldu sanırım Ne güzel sevişiyorsunuz öyle Yorum bağlantısı
Misafir 7 Eylül 2014 Paylaş 7 Eylül 2014 Ne güzel sevişiyorsunuz öyle Senide alalım gel Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 7 Eylül 2014 Paylaş 7 Eylül 2014 Senide alalım gel Yok ben bozmayayım muhabbetinizi, Allah muhabbetinizi arttırsın. Biz izleyiciyiz agam Yorum bağlantısı
Misafir 7 Eylül 2014 Paylaş 7 Eylül 2014 Yok ben bozmayayım muhabbetinizi, Allah muhabbetinizi arttırsın. Biz izleyiciyiz agam Ya git işine Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 7 Eylül 2014 Yazar Paylaş 7 Eylül 2014 Haa, tamam. Az yakma konusunda haklı da bazı yollar da istiyor ve kardeşim. Abi 4 aylık bebek varken ben basmıyorum kim basarsa bassın. 3 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 7 Eylül 2014 Paylaş 7 Eylül 2014 Abi 4 aylık bebek varken ben basmıyorum kim basarsa bassın. MK var 150 filan basan olma mı 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 7 Eylül 2014 Paylaş 7 Eylül 2014 Abi yenge kızıyor benzinli araç az bas az yaksın diye Bizimkide 110-120 ile giderken basacak mısın yoksa inip yürüyeyim mi diyor. Gaza gelmiyorum çok şükür 2 Yorum bağlantısı
Murat Dere 7 Eylül 2014 Paylaş 7 Eylül 2014 Karışıklık oldu sanırım Murat demişin, abi demişin... Benim işte. Ne güzel sevişiyorsunuz öyle Sen beni görüyorsun, ben seni görüyorum; demek ki biz görüşüyoruz. Sen beni seviyorsun, ben seni seviyorum; demek ki biz sevişiyoruz. Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 7 Eylül 2014 Paylaş 7 Eylül 2014 Az yaktıranlara gıpta ediyorum, ben bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Eylül 2014 Paylaş 7 Eylül 2014 Bizimkide 110-120 ile giderken basacak mısın yoksa inip yürüyeyim mi diyor. Gaza gelmiyorum çok şükür Abi yenge yakinda senden önce c32 amg alacak gibi 110u geçmemden niye bu kadar korkuyorsun?? Her türlü alırım aklını her hızda her rampada hem de biberon kadar silindirlerle. Buna tüm dimi kıskançlığın 100TL benzin ile 320KM gidiyorum şehir içi, sen anca lpg ile avmlere girebiliyon mu? Hocam nedir bu çektiğimiz yaaa boş vakti çok ha bire bize sarıyo gıslançlığından. Avm lere girebiliyon mu diyenin bir kac ay önce hitler zamabindan kalma aygaz tahrikli arabasi vardi Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Abi yenge yakinda senden önce c32 amg alacak gibi Avm lere girebiliyon mu diyenin bir kac ay önce hitler zamabindan kalma aygaz tahrikli arabasi vardi Sonuca bak yavrım, hem ben hitler ilede girebiliyordum Yorum bağlantısı
Misafir 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Sonuca bak yavrım, hem ben hitler ilede girebiliyordum Ck ck ck. Insanlarin hayatını riske atıyor gizli tüp ile Yorum bağlantısı
Misafir 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Murat demişin, abi demişin... Benim işte. Abi diğer murat abime seslenmiştim Sonuca bak yavrım, hem ben hitler ilede girebiliyordum Kim bilir ne taklalar atıyordun Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Ck ck ck. Insanlarin hayatını riske atıyor gizli tüp ile Gizli değil la aleni, camda bile LPG stickerı vardı Kim bilir ne taklalar atıyordun Takla ile işimiz olmaz, aranmadan giriyoruz direk şeklimiz olsun o kadar Yorum bağlantısı
Misafir 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Takla ile işimiz olmaz, aranmadan giriyoruz direk şeklimiz olsun o kadar Kim bilir ön cam sağ üst köşede ne logosu var Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Kim bilir ön cam sağ üst köşede ne logosu var Sol köşede sol Yorum bağlantısı
Misafir 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Sol köşede sol Hah işte ünvan sayesinde,artistik yaparak geçiyorsundur Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Hah işte ünvan sayesinde,artistik yaparak geçiyorsundur Yok ya, camı bile açmıyorum.. Ne artistiği? Yorum bağlantısı
Misafir 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Yok ya, camı bile açmıyorum.. Ne artistiği? Ooo camıda açmıyormuş Direk göz teması ile haa Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Ooo camıda açmıyormuş Direk göz teması ile haa Neyse reklamları geçelim Yorum bağlantısı
Recommended Posts