Misafir 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Bi de arkadan itisli araba alsa demek Ben doğuştan yazilimliyim gaza vosvoslarin ihtiyacı var aygaz katkılı lpg Hiç duramaz o zaman Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Bi de arkadan itisli araba alsa demek Ben doğuştan yazilimliyim gaza vosvoslarin ihtiyacı var aygaz katkılı lpg Yere basıyor en azından HE gibi yan yatmıyoz LPG o da ne? İşim olmaz Yorum bağlantısı
Misafir 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Araba aradığın günler geldi aklıma,daldan dala zıplıyordun ve hepsi forddu Hala Serhan abinin güzelim siyah incisini almaya çalışıyor meksika malı çakma vosvos kesmedi demek Yorum bağlantısı
Misafir 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Tutunacak bir sağlam bir şey bulamadık napalım Hep dua ettim,inşallah ford alamaz dedim Hala Serhan abinin güzelim siyah incisini almaya çalışıyor meksika malı çakma vosvos kesmedi demek Kedi ciğer olayı işte boşver... Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Hala Serhan abinin güzelim siyah incisini almaya çalışıyor meksika malı çakma vosvos kesmedi demek Yok la, al sat yapacam Hep dua ettim,inşallah ford alamaz dedim Kıskançlığın son noktası Yorum bağlantısı
Misafir 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Kıskançlığın son noktası Kaliteden mahrum kalmanı istedim Yorum bağlantısı
Misafir 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Yok la, al sat yapacam Kıskançlığın son noktası Bence de vosvosu aldın parlattin şimdi sat abi de ARABAya bin mondi alarak Yorum bağlantısı
Misafir 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Bence de vosvosu aldın parlattin şimdi sat abi de ARABAya bin mondi alarak Binemez Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Kaliteden mahrum kalmanı istedim Bence de vosvosu aldın parlattin şimdi sat abi de ARABAya bin mondi alarak Binemez Kalite ve konforun top noktasındayım, Mercoya binmem gerek bundan sonra Yorum bağlantısı
Misafir 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Kalite ve konforun top noktasındayım, Mercoya binmem gerek bundan sonra Nasıl yani Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Nasıl yani Prestijli marka olunca İngiliz aksanı karışıyor araya . Top= üst nokta. Biz fakirler bilmezsiniz Yorum bağlantısı
Misafir 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Prestijli marka olunca İngiliz aksanı karışıyor araya : Top= üst nokta. Biz fakirler bilmezsiniz İyide mercedes alman,sen ingilizlerden bahsediyorsun Direk almanca yaz biz fakirler anlıyalım Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 İyide mercedes alman,sen ingilizlerden bahsediyorsun Direk almanca yaz biz fakirler anlıyalım Vw de İngilizce, merco da Almanca inş Yorum bağlantısı
Misafir 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Vw de İngilizce, merco da Almanca inş Koskoca wv'yide ingiliz yaptın bravo Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Koskoca wv'yide ingiliz yaptın bravo İngiliz yapmadım, İngilizce dedim global marka ya Yorum bağlantısı
Misafir 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 İngiliz yapmadım, İngilizce dedim global marka ya Havan batsın emi Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Volkswagen inklişçe diil. Yahu hocam değil biliyoz ama global marka global dil hesabı Yorum bağlantısı
Murat Dere 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Yahu hocam değil biliyoz ama global marka global dil hesabı Benne benne... :omuzsilkmesımaylisi: 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 8 Eylül 2014 Yazar Paylaş 8 Eylül 2014 Murat Ersel abi gelince hepimizi vuracak Ben sizi seviyom niye vurayım ki? Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Hatta V harfi, F diye okunur. Folkswagen.. Namı diğer Fawi dedikleri bu değil mi ? 2 Yorum bağlantısı
Misafir 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Ben sizi seviyom niye vurayım ki?Konuyu sabota ettik ya abi ondan duygular karşılıklı Yorum bağlantısı
Recommended Posts