Misafir 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Neyse reklamları geçelim Yaptığın hareket gözümün önüne geldi Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Yaptığın hareket gözümün önüne geldi Hangi hareket Yorum bağlantısı
Misafir 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Hangi hareket Göz teması ile kurulan kontak Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Göz teması ile kurulan kontak Yok öyle bir davranışım, üfürmeyrlim lütfen. Ayrıca sana bir kontak sprey lazım Yorum bağlantısı
Misafir 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Yok öyle bir davranışım, üfürmeyrlim lütfen. Ayrıca sana bir kontak sprey lazım Nasılda düşünürmüş beni,eksik olma herşeyimiz var çok şükür. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Nasılda düşünürmüş beni,eksik olma herşeyimiz var çok şükür. Ford adamı böyle yan ürün sahibi yapar kontak sprey, wd40, BALATA spreyini bu derken ohohhoo bir araba parası daha he hediye ise bilmem Yorum bağlantısı
Misafir 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Ford adamı böyle yan ürün sahibi yapar kontak sprey, wd40, BALATA spreyini bu derken ohohhoo bir araba parası daha he hediye ise bilmem Bende göz teması ile sahip oluyorum çoğuna Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Bende göz teması ile sahip oluyorum çoğuna Göz teması olarak kalsın Yorum bağlantısı
Misafir 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Göz teması olarak kalsın Sonuca ulaşınca ötesine gerek kalmıyor zaten,sende iyi bilirsin bunları Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 (düzenlendi) Sonuca ulaşınca ötesine gerek kalmıyor zaten,sende iyi bilirsin bunları Büyüksün üstad 8 Eylül 2014 tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Ford adamı böyle yan ürün sahibi yapar kontak sprey, wd40, BALATA spreyini bu derken ohohhoo bir araba parası daha he hediye ise bilmem Sen değil miydin abi ancak wd40 sıkılarak kapı fitillerinin sesinin kesildigi naylon almak üzere olan Yorum bağlantısı
Misafir 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Sen değil miydin abi ancak wd40 sıkılarak kapı fitillerinin sesinin kesildigi naylon almak üzere olan Yapıştırrrr Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Sen değil miydin abi ancak wd40 sıkılarak kapı fitillerinin sesinin kesildigi naylon almak üzere olan Naylon? Karıştırdın Heralde? Ben Sani'yi deniyordum sadece Yorum bağlantısı
Misafir 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Naylon? Karıştırdın Heralde? Ben Sani'yi deniyordum sadece Ben bilmem pazarlık yapiyodunuz Yorum bağlantısı
Misafir 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Naylon? Karıştırdın Heralde? Ben Sani'yi deniyordum sadece Yahu pes diyorum Ben bilmem pazarlık yapiyodunuz Ozan hiç uğraşma,her türlü yanlıyor Mert... Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Ben bilmem pazarlık yapiyodunuz Kiriş ile ortaya aldık 30'a başlayacaktır ki elimizden kaçtı. Al satçıyız biz, binici değiliz Yorum bağlantısı
Misafir 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Adalet logosu mu la giriş anahtarı Arabada prenses var logosu olacak değil herhalde.. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 (düzenlendi) Yahu pes diyorum Ozan hiç uğraşma,her türlü yanlıyor Mert... Halayda yanlayan da benim di mi Adalet logosu mu la giriş anahtarı Arabada prenses var logosu olacak değil herhalde.. Yok, İett logosu var 8 Eylül 2014 tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Kiriş ile ortaya aldık 30'a başlayacaktır ki elimizden kaçtı. Al satçıyız biz, binici değiliz Araba aradığın günler geldi aklıma,daldan dala zıplıyordun ve hepsi forddu Yorum bağlantısı
Misafir 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Yahu pes diyorum Ozan hiç uğraşma,her türlü yanlıyor Mert... Bi de arkadan itisli araba alsa demek Gazlama çocuğu Ben doğuştan yazilimliyim gaza vosvoslarin ihtiyacı var aygaz katkılı lpg Yorum bağlantısı
Misafir 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Halayda yanlayan da benim di mi Yok, İett logosu var En azından açıkca yanlıyorum halay da,sen merdiven altı çalışıyorsun Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Araba aradığın günler geldi aklıma,daldan dala zıplıyordun ve hepsi forddu Tutunacak bir sağlam bir şey bulamadık napalım Yorum bağlantısı
Recommended Posts