İçeriğe Yönlendir

Bu Sefer Audi

Murat Ersel Çevik

Recommended Posts

Mert Yeldan

Yakıt şu an benim için cidden önemli yaptığım yol ciddi oranda arttı aylık olarak.Benzin ister istemez göz korkutuyor.Mondeo yu bile değiştirme düşüncesi doğuyor zaman zaman

Polo 1.2 Tdi Bluemotion al, 3,5-4 LT ile geziyon şehir dışı.

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Polo küçük C sınıfı olmalı illaki.Fiyatlarda o kadar yuksek ki insan satıp da ne alacağım diye düşünmeden edemeiyor resmen :(

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Bu kadar düşük neden oluyor ki.Çok mu sakın kullanıyorsun.Gerçi ben bu bölgede 1-2 litre koymam lazım üzerine yol şartlarından dolayı.Dizele gerek yok neredeyse performans da iyiyse :)

Performans gayet iyi.

Sıkıştırmadan 140-150 ye çıkıyor.

110-120 hızla gidiyorum.

Polo küçük C sınıfı olmalı illaki.Fiyatlarda o kadar yuksek ki insan satıp da ne alacağım diye düşünmeden edemeiyor resmen :(

Teneke ama c-elise ler de çok az yakıyormuş.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

Az yakan araç yoktur. Az yaktırabilen şöför vardır :)

Güle güle kullan bence benzinli araç her zaman daha keyifli...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Akan Belen

İnsanoğlu gözü herşeyi beğenmiyor ışte.Az paraya çok istiyoruz.Geçen linea sürdüm kısa bir mesafe.İçimden asla almam dedim resmen o kadar garip ve itici geldi bana.Lineasi olanlar kızmasın şimdi bana.Alışkanlık meselesi birazda muhtemelen.

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

İnsanoğlu gözü herşeyi beğenmiyor ışte.Az paraya çok istiyoruz.Geçen linea sürdüm kısa bir mesafe.İçimden asla almam dedim resmen o kadar garip ve itici geldi bana.Lineasi olanlar kızmasın şimdi bana.Alışkanlık meselesi birazda muhtemelen.

Ben o tip arabalara hiç bakmadım nedense. Allahıma bin şükür olsun bu tip arabalara binmeyi nasip ettiği için.

Az yakan araç yoktur. Az yaktırabilen şöför vardır :)

Güle güle kullan bence benzinli araç her zaman daha keyifli...

Abi haklısın ama benzinli arabalar içinde tfsi motor çok başarılı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Hiç arabam yokken bile bu kasa kırmızı bir a3 sevdam vardı.Sonra araç alma döneminde bu forumla tanıştım.Focus aldım ilk defa ford da kaldık sonrasında zaten.Gerçi artık araba işini geçti olay ama.Bakalım artık ne nasip olacak ileride

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Hiç arabam yokken bile bu kasa kırmızı bir a3 sevdam vardı.Sonra araç alma döneminde bu forumla tanıştım.Focus aldım ilk defa ford da kaldık sonrasında zaten.Gerçi artık araba işini geçti olay ama.Bakalım artık ne nasip olacak ileride

Vallahi ben audi yi tavsiye ederim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce
(düzenlendi)

Ben o tip arabalara hiç bakmadım nedense. Allahıma bin şükür olsun bu tip arabalara binmeyi nasip ettiği için.

Abi haklısın ama benzinli arabalar içinde tfsi motor çok başarılı.

180 lik ecoboost focus  kullanmıştım, Yanımdakine döndüm sordum bunda gerçekten 180 beygirlik motormu var ? 122lik dsg li passat kullandığımdada sahibine döndüm bu gerçekten 122 beygirmi diye :) inanılmaz ama gerçektir...122 lik motor daha canlı ve heyecanlıydı...

tarihinde M.Fatih Yüce tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

180 lik ecoboost focus  kullanmıştım, Yanımdakine döndüm sordum bunda gerçekten 180 beygirlik motormu var ? 122lik dsg li passat kullandığımdada sahibine döndüm bu gerçekten 122 beygirmi diye :) inanılmaz ama gerçektir...

ikiside tırt o yüzden olmasın, ben inandım vallahi  :D

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

180 lik ecoboost focus  kullanmıştım, Yanımdakine döndüm sordum bunda gerçekten 180 beygirlik motormu var ? 122lik dsg li passat kullandığımdada sahibine döndüm bu gerçekten 122 beygirmi diye :) inanılmaz ama gerçektir...122 lik motor daha canlı ve heyecanlıydı...

122 lik TFSİ motor ilk hızlanmadan itibaren bence hakkını veriyor abi.

ikiside tırt o yüzden olmasın, ben inandım vallahi  :D

Senin muhteşem fiestayla kapışalım mı anahtarına. :D

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
İsmail Avcı

122 lik TFSİ motor ilk hızlanmadan itibaren bence hakkını veriyor abi.

Senin muhteşem fiestayla kapışalım mı anahtarına. :D

abey hayirli olsun.1.6 otomatiklerin yakit ve performansi nasil acaba bilginiz varmi
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

abey hayirli olsun.1.6 otomatiklerin yakit ve performansi nasil acaba bilginiz varmi

Sakin kullanım şehir içi 8-8,5Lt yakar, şehir dışı 110-120 bandında 5-6 Lt arası yakar. 102 hp 148nm güce sahip motor. Fazla bir atiklik performans beklenmemeli. LPG uymu tamdır yağını suyunu bakımını ihmal etmezseniz sorun çıkarmadan 300.000km görenler var. Çok rahat 7-8 bin çeviren bir motordur. Sağlamdık, sorunsuzdur basittir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
  • 1 ay sonra...
Murat Ersel Çevik

Antalya İstanbul arası yakıt tüketimim.

lhsx3l9.jpg?1

V2hMZFP.jpg?1

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

çok sabırlıymışsın :D

:sandalye:

Mert Yeldan ile ikisi yakında 80 le gidecekler :D

İkiside benzinli ya :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

:sandalye:Mert Yeldan ile ikisi yakında 80 le gidecekler :D

Üfür anca Üfür. Adın yakında üfürükçü hocaya çıkacak. Benim ortalama tüketimler 800 km yolda 97 ortalama hız. 100-132 arası gidip geldim.

Ha bunları kıskandığın için yapıyorsun biliyorum :D

Yorum bağlantısı
Murat Dere

:sandalye:

Mert Yeldan ile ikisi yakında 80 le gidecekler :D

Üfür anca Üfür. Adın yakında üfürükçü hocaya çıkacak. Benim ortalama tüketimler 800 km yolda 97 ortalama hız. 100-132 arası gidip geldim.

Kavga etmeden dövüşün. :spiteful:

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Kavga etmeden dövüşün. :spiteful:

Kıskanç adamla kavga bile etmem :p

Yeni eğitim öğretim yılınız hayırlı olsun bu arada hocam, yalnız camianızdan MK gibi üfürükçüleri temizlemeniz lazım :p

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Yeni eğitim öğretim yılınız hayırlı olsun bu arada hocam, yalnız camianızdan MK gibi üfürükçüleri temizlemeniz lazım :p

Aahhahhaaaa... :D Allah razı olsun kardeşim, cümlemize. Mehmet gibiler yatanlardan. Yuvalarını bulsak temizleriz de, hamam fatması gibi kaçıyorlar yakalanınca.

Mehmet'çim senin de yeni öğretim yılın hayırlı olsun. :cicek:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Sakın 110 geçme aracın kontrolünü kaybedersiniz.

:D sakın bir daha geçme :D

Hehe. Benzin ucuzlayınca basarsınız sizde ne yapalım :D
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Sakın 110 geçme aracın kontrolünü kaybedersiniz.

:D sakın bir daha geçme :D

Hehe. Benzin ucuzlayınca basarsınız sizde ne yapalım :D

110u geçmemden niye bu kadar korkuyorsun?? Her türlü alırım aklını her hızda her rampada :p hem de biberon kadar silindirlerle. Buna tüm dimi kıskançlığın :D 100TL benzin ile 320KM gidiyorum şehir içi, sen anca lpg ile :D avmlere girebiliyon mu?

Aahhahhaaaa... :Allah razı olsun kardeşim, cümlemize. Mehmet gibiler yatanlardan. Yuvalarını bulsak temizleriz de, hamam fatması gibi kaçıyorlar yakalanınca.

Mehmet'çim senin de yeni öğretim yılın hayırlı olsun. :cicek:

Hocam nedir bu çektiğimiz yaaa :D boş vakti çok ha bire bize sarıyo gıslançlığından.
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

110u geçmemden niye bu kadar korkuyorsun?? Her türlü alırım aklını her hızda her rampada :p hem de biberon kadar silindirlerle. Buna tüm dimi kıskançlığın :D 100TL benzin ile 320KM gidiyorum şehir içi, sen anca lpg ile :D avmlere girebiliyon mu?

Hocam nedir bu çektiğimiz yaaa :D boş vakti çok ha bire bize sarıyo gıslançlığından.

110 geçmeyip korkan kişiler sizsiniz.

:D

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...