Sercan Eskin 28 Ocak 2014 Paylaş 28 Ocak 2014 Hayırlı olsun abi.. Çok iyi kaçıyor diye biliyorum bu araçları.. Yapan iyi yapıyor Allah hata kazadan sakınsın 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 28 Ocak 2014 Yazar Paylaş 28 Ocak 2014 yakın derken? o kadar ufak olmamalı? 384 lt focus 375 lt audi Hayırlı olsun abi.. Çok iyi kaçıyor diye biliyorum bu araçları.. Yapan iyi yapıyor Allah hata kazadan sakınsın Sağolasın Sercan Daha iyileri senin olsun. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 29 Ocak 2014 Yazar Paylaş 29 Ocak 2014 Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız binesiniz inşallah. Ben çok severim a3. Ama kırmızı olacak Kırmızı bulamadım ama sizin için kaplatırız olmamı? Ersel abi arka taraf tavan yüksekliği nasıl.? Bizim ki çok basık kafamız tavanın perdesine değiyor. O kadar alçak değil bence. 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 29 Ocak 2014 Paylaş 29 Ocak 2014 Kırmızı bulamadım ama sizin için kaplatırız olmamı? O kadar alçak değil bence. Hani resimler Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 29 Ocak 2014 Yazar Paylaş 29 Ocak 2014 Hani resimler İstanbul'da 3-4 gündür hava çok kötü yıkayıp temizleyemedim. Hafta sonuna kadar da pek düzelecek gibi değil. Yıkayıp paklayım ondan sonra. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 29 Ocak 2014 Paylaş 29 Ocak 2014 Abi hayırlı uğurlu olsun Gel de Mustafa bi binsin bunu da sat Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 29 Ocak 2014 Yazar Paylaş 29 Ocak 2014 Abi hayırlı uğurlu olsun Gel de Mustafa bi binsin bunu da sat Yorum bağlantısı
Misafir 30 Ocak 2014 Paylaş 30 Ocak 2014 Komutanım, gel gel sen hele. Zaten her tarafı eğri arabanın Yorum bağlantısı
Misafir 30 Ocak 2014 Paylaş 30 Ocak 2014 Gel ama Mustafa'ya haber verme Yoksa yengemle kavga edecek kıvama geleceksin söyleyeyim Komutanım, gel gel sen hele. Zaten her tarafı eğri arabanın Olm arabadan sıkıldığı zaman gelsin, Şimdi gelirse adamın hevesi kursağında kalır Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 30 Ocak 2014 Yazar Paylaş 30 Ocak 2014 Komutanım, gel gel sen hele. Zaten her tarafı eğri arabanın Gelmeeeeemmmmmmm Gel ama Mustafa'ya haber verme Yoksa yengemle kavga edecek kıvama geleceksin söyleyeyim Olm arabadan sıkıldığı zaman gelsin, Şimdi gelirse adamın hevesi kursağında kalır Vallaha doğru. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Ocak 2014 Paylaş 30 Ocak 2014 Gelmeeeeemmmmmmm Vallaha doğru. Hayır herkes seni fazla araba değiştiriyorsun falan diye tanıyor. Oysa ki Mustafa Faktöründen kimsenin haberi yok Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 30 Ocak 2014 Yazar Paylaş 30 Ocak 2014 Hayır herkes seni fazla araba değiştiriyorsun falan diye tanıyor. Oysa ki Mustafa Faktöründen kimsenin haberi yok Anlat dostum insanlara da bilsinler benim araba canavarı olmadığımı. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Ocak 2014 Paylaş 30 Ocak 2014 Anlat dostum insanlara da bilsinler benim araba canavarı olmadığımı. Kısmen araba canavarı değilsin ama bu da bir gerçek Dostlar, Mustafa'nın sürdüğü araba en fazla 1.5 ay içinde satılıyor. Ersel abinin suçu olduğunu düşünmüyorum Hatta bir keresinde Ankara'da ki bir arabaya, Ersel abiye için bakmaya beraber gittik, Alamadı bile arabayı o kadar yani Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 30 Ocak 2014 Yazar Paylaş 30 Ocak 2014 Kısmen araba canavarı değilsin ama bu da bir gerçek Dostlar, Mustafa'nın sürdüğü araba en fazla 1.5 ay içinde satılıyor. Ersel abinin suçu olduğunu düşünmüyorum Hatta bir keresinde Ankara'da ki bir arabaya, Ersel abiye için bakmaya beraber gittik, Alamadı bile arabayı o kadar yani He vallaha alamadık. Adamla anlaştık Mustafa bindi adam vazgeçti. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 30 Ocak 2014 Yazar Paylaş 30 Ocak 2014 Performans konusunda nasıl Murat abi Şehir içi iyi ama ayın 9 nda Ilgaz'a giderken belli olur. Ama ara hızlanmalar falan gayet iyi. 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 2 Şubat 2014 Yazar Paylaş 2 Şubat 2014 Bu arada siyah araba temizlemek ölüm. 3 Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 2 Şubat 2014 Paylaş 2 Şubat 2014 Resimler harika çıkmış eline sağlık abi maşallah... 1 Yorum bağlantısı
Tolga Erdem 2 Şubat 2014 Paylaş 2 Şubat 2014 Mükemmel araba Nasipse bir sonraki tercihim olacaktır,sizin araçta sıra yoksa beklerim ben:) 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 2 Şubat 2014 Paylaş 2 Şubat 2014 (düzenlendi) Ahhh ahhh hayalimde ki araba. Abi gerçekten arabadan anlıyorsun bence. Yine mükemmel bir seçim, Hayırlı olsun. Çok beğendim. Ama jantlar değişse çok daha hoş olur. Bu arada note 2 candır. 2 Şubat 2014 tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 2 Şubat 2014 Yazar Paylaş 2 Şubat 2014 Resimler harika çıkmış eline sağlık abi maşallah... SıRıM gibi delikanlı Maşallah Mükemmel araba Nasipse bir sonraki tercihim olacaktır,sizin araçta sıra yoksa beklerim ben:) Ahhh ahhh hayalimde ki araba. Abi gerçekten arabadan anlıyorsun bence. Yine mükemmel bir seçim, Hayırlı olsun. Çok beğendim. Ama jantlar değişse çok daha hoş olur. Bu arada note 2 candır. Hepinize çok teşekkür ederim. Allah daha iyisini sizlere nasip etsin inşallah. Evet Mert note2 candir 1 Yorum bağlantısı
Misafir 2 Şubat 2014 Paylaş 2 Şubat 2014 Hayırlı uğurlu olsun abim, plaka da gitti mi ? Dursa iyi olurdu, makinenin maşallahı var, keşke Stronic olaydı iyiydi. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 2 Şubat 2014 Yazar Paylaş 2 Şubat 2014 (düzenlendi) Hayırlı uğurlu olsun abim, plaka da gitti mi ? Dursa iyi olurdu, makinenin maşallahı var, keşke Stronic olaydı iyiydi. Herseyde vardir bir hayir. Bu seferde böyle nasip oldu. 3 Şubat 2014 tarihinde Murat Ersel Çevik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts