İçeriğe Yönlendir

Brc Taktırmak Yada Taktırmamak

Sedat Ünsal

Recommended Posts

Sedat Ünsal

işte geldik o malum soruya. focus-100bg aracıma lpg kiti taktırmak istiyorum. İstanbul anadolu yakasında aracına lpg taktırıpta işçiliğini beğendiğiniz-memnun kaldığınız bir yer var mıdır?

bu modellerde kısa vade de bir sıkıntı (yağ eksiltme, hararet, vs...) çıkarır mı? forumun yorumu nedir?

(fiyat bilgisi : brc 1800TL 10 taksit)

Kd2Y6X.jpg

Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

hiç sorunsuz 900 tl'ye atiker taktırmıştım . simit tank ve arabayı satmama rağmen bitiremediğim taksit ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Her yerde söylerim markadan çok işçilik.brc.lovato.kullandım.Atiker e çok çamur atarlardı bende atardım.Baktıgım ilanlarda atiker LPG ki araçları elerdim hatta.iki aracımdada kullandım ve hiç sıkıntı yaşamadım atiker de.

tarihinde Erol Eser tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sinan Tatar

bende brc. sıralı sistem var  memmunum  tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal

90 bin km'dir kullanıyorum, bir sıkıntı yaşamadım, (115 ti-vct)

keşke bende sorunsuz o km leri görebilsem :)

Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal

bende brc. sıralı sistem var  memmunum  tavsiye ederim.

kaç bin km dir lpg takılı aracınız da?

Yorum bağlantısı
Özgür Turhan

9 bin km oldu brc pipolu takalı hıçbir sıkıntı yok. 100hp mca benim araçta ;) 1800tl pahalı ama bence fiyat alın ;)

Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal

9 bin km oldu brc pipolu takalı hıçbir sıkıntı yok. 100hp mca benim araçta ;) 1800tl pahalı ama bence fiyat alın ;)

anadolu yakasında temiz işçiliği olan yer bakıyorum. fiyattan ziyade. peşin 1650TL demişlerdi.

Yorum bağlantısı
Hasan Karayakalı

Mesafe uzak olmazsa sizin için Kocaeli Derince ilçesinde FS otogaz var.Bi araştırın isterseniz.Geçenlerde okuldan bi arkadaş lpg dönüşümünü orda yaptırdı ve çok memnun olduğunu söylüyor.

Yorum bağlantısı
Metin Çilo

Kardeş bana sorarsan tüp taktırma maliyet ve tüketim hesabı yapılınca pek cazibesi kalmıyor. LPG 3.10 TL  Benzin 4 ,93 TL  pek avantajlı gözükmüyor artı olarak ta 1800TL masraf.

Taktırırsanda iyi markalar tercih et. İyi marka iyi usta olursa tadından yenmez. Ben BRC taktırmıştım memnunum.

Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal

Kardeş bana sorarsan tüp taktırma maliyet ve tüketim hesabı yapılınca pek cazibesi kalmıyor. LPG 3.10 TL  Benzin 4 ,93 TL  pek avantajlı gözükmüyor artı olarak ta 1800TL masraf.

Taktırırsanda iyi markalar tercih et. İyi marka iyi usta olursa tadından yenmez. Ben BRC taktırmıştım memnunum.

hocam şehir içi 11-12 litre tüketim bezdirdi beni :shok: aslında 20.000 km ve üzerinde kar'a geçecek gibi görünüyor. 

Yorum bağlantısı
Misafir

Kartal oto sanayide Mucib otogaz var. Birkaç arkadaşım da oraya taktırdı ve gayet memnunlar. 

Yorum bağlantısı
Ünal Doğar
(düzenlendi)

Markaya da önem verin, bizzat test ettim birçok ürünü.Şu an benim kit toplama gibi, enjektörler emmegas, regülatör landirenzo, gaz kesici lovato, ecu Atiker(Stag) montajı da kendim yaptım.Önceki kit full Atikerdi.%15 tasarrufu yakaladım, ilk lpg taktırdığım zamana göre.Enjektör ve regülatör lpg işinin can damarı.Yerli firmalar maalasef sınıfta kalıyor.Bununla birlikte montajda uyulması gereken hususlar var bunlar doğru yapılmazsa isterseniz Prins taktırın avcunuzu yalarsınız.Maddi durumunuz çok yoksa Atiker, Aldesa, Mimgas(Servis ağı geniş)gibi ürünler de işinizi görür ama beklentiniz yüksek olmasın.Son zamlarla piyasa ölü zaten iyi pazarlık yapın kit ham fiyatları 550 tlden başlayıp, 1100 tlye kadar çıkıyor.Prinsin fiyatını bilmiyorum.Yani anlayacağınız yerli kitlerde 400 tl işçilik karı var.Bu yüzden işçilikle ilgili beklentiniz yüksek olmalı.Lamda sensörünü de mutlaka bağlatın.Şunu da belirteyim bpg sektöründe herkesin ürünü en iyisidir.Önerim Rıza Ustadır. Rıza'nın Garajı diye aratırsanız çıkar, işçiliği kusursuzdur.

tarihinde Ünal Doğar tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkan Uygur

Benim önerim BRC'den geri kalmayan fiyat olarak aynı rakamlarda seyreden Tartarin marka lpg kiti olacaktır.

Yorum bağlantısı
Serdar Matur

Focusuma Tartarini taktırtırmıştım. Arabayı aldığımda 100 bin km deydi. Yaklaşık 5 yıl sorunsuz bindim Lpg kitiyle alakalı bir sorun yaşamadım ama araba 250 bin km ye gelince motorda sorunlar başladı. Subaplar erimiş vaziyetteydi. Daha sonra 2008 Honda Civic aldım. Uzun araştırmalar sonucunda Prins taktırdım. 40 bin km kadar kullandıktan sonra bir arkadaşıma sattım. Şu an hala sıkıntısız kullanıyor. Prins gerçekten kaliteli. Valvecare denen bir yağlama sistemi var. Biraz pahalı ama bence buna değer....

Yorum bağlantısı
Yildirim Karaca

hiç sorunsuz 900 tl'ye atiker taktırmıştım . simit tank ve arabayı satmama rağmen bitiremediğim taksit ;)

zaten atiker takıpta arabasını kullanan yoktur yada çok azdır. muakkak ...üç.... beş ..ay sonra sahibinden satılık ilanıyla karşı karşıyız,

Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz
(düzenlendi)

zaten atiker takıpta arabasını kullanan yoktur yada çok azdır. muakkak ...üç.... beş ..ay sonra sahibinden satılık ilanıyla karşı karşıyız,

yok ben ihtiyaçtan sattım . şimdi gaz-benzin fiyatını kıyaslama yapınca sıralı sisteme 2 kat fazla para vermek mantıklı gelmiyor bana . kaç yılda kendi kendini amorti edecek ? konu sağlamlığı uzun ömürlülüğüyse eğer bence gereksiz bir fiyat farkı olur . brc benim arabaya 1800 fiyat vermişti . atiker 900 lira dedi . 4-5 saat içinde taktılar ve hiç sorunsuz kullandım . brc de ne fark olacaktı ? ne çekişte nede çalışmada sorun yaşamadım . testinide çok iyi yaptım . arabayı üst noktalarda kullanan biriyim . benzin-tüp hiç farketmedi .

tarihinde Aydın Akdeniz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Bugün 1800/12 taksit BRC takıldı. teşekkürler fs otogaz.

hayırlı olsun,en iyisini yapmışsınız

Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal

hayırlı olsun,en iyisini yapmışsınız

tşk ederim.

ben focus 1.5 da zavolli kullandım titreme,arıza lambası yanması,yağ eksiltme, performans kaybı gibi ilk tepkilerinden sonra 30 bin km kullandım sonrasında direkt arızalara maruz kaldım

inşallah bizde bi sorun çıkmaz. tek temennimiz :nazar:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...