Ebrar Tüfek 21 Ocak 2014 Paylaş 21 Ocak 2014 Selamünaleyküm telefonum Nokia lumia 920. Hiçbir şey indiremiyorm. Ailem kurulumu diye bir şey yapmam lazım ebeveyn msn si anneme kayıtlı çocuk olarak benimki gözükmüyor. Eskiden annem kullanıyordu tel.i şimdi ben aldım ama sorunu iki gündür çözemedim bu işlerden anlayan var mıdır forumda Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 21 Ocak 2014 Paylaş 21 Ocak 2014 Selamünaleyküm telefonum Nokia lumia 920. Hiçbir şey indiremiyorm. Ailem kurulumu diye bir şey yapmam lazım ebeveyn msn si anneme kayıtlı çocuk olarak benimki gözükmüyor. Eskiden annem kullanıyordu tel.i şimdi ben aldım ama sorunu iki gündür çözemedim bu işlerden anlayan var mıdır forumda http://discussions.nokia.com/t5/Nokia-Lumia/Nokia-Lumia-telefonumda-Ailem-i-ayarlama-WP8/m-p/2017208/highlight/true#M1636 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 21 Ocak 2014 Yazar Paylaş 21 Ocak 2014 5.Ailem giriş sayfasında, çocuğun adının yanında, Düzelt'i tıklatın ve Windows Phone Mağazası Kullanım Koşulları'nı kabul etmek için yönergeleri izleyin. Çocuk artık Windows Phone Mağazası'ndan uygulamaları indirebilir abi çocuk isminin yanında düzelt yeri yok Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 21 Ocak 2014 Paylaş 21 Ocak 2014 5.Ailem giriş sayfasında, çocuğun adının yanında, Düzelt'i tıklatın ve Windows Phone Mağazası Kullanım Koşulları'nı kabul etmek için yönergeleri izleyin. Çocuk artık Windows Phone Mağazası'ndan uygulamaları indirebilir abi çocuk isminin yanında düzelt yeri yok Hiç rastlamadığım için bilmediğim bir konu. Cihaz kime kayıtlı (microsoft hesabı) ise onu değiştirmeyi denedin mi ? Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 21 Ocak 2014 Yazar Paylaş 21 Ocak 2014 Denedim abi olmuyor. Yüklemek için ebeveyn kurulumu gerekiyor diyo ebeveyniniz ayarlama yapan falan diyor sinirim bozuldu:) Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 21 Ocak 2014 Yazar Paylaş 21 Ocak 2014 Sani abi nasıl format atıcam kendim atabilirmiyim Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 21 Ocak 2014 Paylaş 21 Ocak 2014 Formatladıktan sonra takılı kalan ve açılamayan çok lumia duydum o nedenle en son çare olarak yapılmalı. 2. Telefonunuzu sıfırlayın ve geri yükleyin. Önemli: Bu, telefonunuzdaki kişisel içeriğin tümünü siler ve fabrika ayarlarını geri yükler. Telefonunuzun pil seviyesinin %50'nin üstünde olduğundan emin olun. Pil seviyesini kontrol etmek için Ayarlar > Pil Tasarrufu > Kalan Pil Ömrü seçeneğine gidin. Kontrol edemiyorsanız veya seviye çok düşükse telefonunuzu en az 20 dakika şarj edin. Telefonunuzu kapatın ve şarj cihazını çıkartın. Ses seviyesini azaltma tuşunu basılı tutun ve şarj cihazını bağlayın. Ekranda bir ünlem işareti (!) gösterilir. Tuşlara aşağıdaki sırayla basın: ses seviyesini yükseltme, ses seviyesini azaltma, güç ve ses seviyesini azaltma. Telefonunuz sıfırlanır ve yeniden başlatılır. Bu birkaç dakika sürebilir. 3. Telefonunuzun yazılımını güncelleme Telefonunuza yönelik en son yazılımı kullanmıyor olabilirsiniz. Telefonunuz için kullanılabilir yeni yazılım olup olmadığını kontrol etmek için başlangıç ekranında sola kaydırın ve Ayarlar > telefon güncelleme > güncellemeleri kontrol et'e dokunun. Bkz. telefon yazılımı'nı güncelleme hakkında daha fazla bilgi. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 21 Ocak 2014 Yazar Paylaş 21 Ocak 2014 Selçuk abi şimdi formata baslasammı kırmızı yazıyı okuyunca korktum biraz Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 21 Ocak 2014 Yazar Paylaş 21 Ocak 2014 Format attm yine aynı... Yuklemiyo Yorum bağlantısı
Yasin Şıracı 22 Ocak 2014 Paylaş 22 Ocak 2014 telefonda kayıtlı mail adresinize hotmail üzerinden giriceksiniz. sağ taraftaki adınızın üzerine tıklayıp hesap ayarlarına gelip kişisel verileri düzenle kısmından doğum tarihini 18 yaşından büyük olacak şekilde ayarlayınız. sonra telefondan mail adresinizi senkronize yapınız. sorununuz çözülmüş olacak. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts