İçeriğe Yönlendir

Vişne Çürüğü Lord

Caner Kırmacı

Recommended Posts

Caner Kırmacı
(düzenlendi)

Yolculuk esnasında veriyordu gazı veriyordu sanki gaz bedava rölanti sensörümüz arızalıymış onu değiştirdik.

Rölanti sensörü ilgili konusu

ydBbVa.jpg

Birde serviste çakma St vardı onuda birkaç fotosu ön kaputu kesip işçilik yapmışlar pek güvenli gelmedi bana. Ayrıca viraj çubuğu ve st aksesuarları vardı.Rengi kaplamaydı.

rLAP6M.jpg

7mlR7v.jpg

P3yXnQ.jpg

tarihinde Caner Kırmacı tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Serhat Şen

Konuda aracın yeni sahibi olarak tekrardan Ford'a dönüş.. Caner beyin araç üstündeki emeklerinden dolayı teşekkürlerimi buradan da iletirim.

Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan

Konuda aracın yeni sahibi olarak tekrardan Ford'a dönüş.. Caner beyin araç üstündeki emeklerinden dolayı teşekkürlerimi buradan da iletirim.

Caner abi arabayi mi satti ?
Yorum bağlantısı
Caner Kırmacı
(düzenlendi)

Hanımının ehliyet alması depreşince birazda nakite sıkışınca ford'tan opel astra f kasa otomatik ile Serhat ile takasa girdim. Üstüne bir miktar para alıp 98 model'e geri dönüş yaptık. İlk iş plakaları 35 ten 17'e döndük. Ayrıntılı fotolar ileride yeni konuyla

aPZJ1O.jpg

Y3G2Oz.jpg

tarihinde Caner Kırmacı tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serhat Şen

Plakalar hayırlı olsun, çıkartırken uğraştığını düşünüyorum çok sağlam yapıştırmıştım :)

Focus şu an bakımda,

Ön disk ve balatalar,

ön alt salıncaklar ve rotiller,

sağ-sol farlar,

komple pasta cila..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Caner Kırmacı

Aşırı sağlam olmuş :) Opel i hangi ustaya götürüyorsun ? Trigger değişimi gelmiş kayışta çatlak var.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Serhat Şen
(düzenlendi)

5pPzDj.jpg

tarihinde Serhat Şen tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serhat Şen

Hocam araç yeni mi boyandı cıncık gibi olmuş .

Cilası fazla kaçmış sanırım :) Teşekkürler..

Yorum bağlantısı
  • 5 ay sonra...
Serhat Şen

Sedan 2.0 Focusumla beraberliğimiz kısa sürdü, bu zaman zarfında hiç üzmedi beni, yeni aracım  02 Focus Hb 1.6 Ghia 

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Caner Kırmacı

Sedan 2.0 Focusumla beraberliğimiz kısa sürdü, bu zaman zarfında hiç üzmedi beni, yeni aracım  02 Focus Hb 1.6 Ghia 

Hayırlısı olsun...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...