İçeriğe Yönlendir

Vişne Çürüğü Lord

Caner Kırmacı

Recommended Posts

Gökhan Dursun

Oldukça temiz görünüyor maşallah. Kazasız belasız uzun yıllar kullanmanız dileklerimle. :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Caner Kırmacı
(düzenlendi)

Herkese tekrar teşekkür. aynı renkte Babamın cliosu var. Ruhsatta vişne çürüğü geçiyordu :) Bende o şekilde nitelendirdim. Biraz temizlik işlerine girdik hava filtresi kabı ve bağlı parçaları yıkadık.

5psj.jpg

sr3c.jpg

fx09.jpg

6r9g.jpg

l4he.jpg

tarihinde Caner Kırmacı tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Rahim AVCI

Eskiden bende tek tek parça söker yıkar temizlerdim sizin gibi ama eski heves kalmadı yaş 30 dante gibi yolun ortaaindayiz herhalde :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Caner Kırmacı
(düzenlendi)

Maf sensörünü nasıl temizlediniz ? 

Sensörü sadece söktüm. Sağında solunda pislik var mı diye baktım. Birşey göremeyince yerine taktım. Ama internetteki bazı videolarda temizlik solüsyonu ve kulak temizleme çubuğu ile temizlendiğini görmüştüm. Videodaki after gibiydi benimki :)

http://www.youtube.com/watch?v=wrpMsBER6Yw

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Caner Kırmacı

Frenleri boyadım boya yaparken jant içlerine bir deneme yaptım oda hoşuma jant içini de boyadım.

ek0YBJ.jpg

eNGbAg.jpg

KnyGj5.jpg

wLGoZa.jpg

eNGbpQ.jpg

KZn1Ok.jpg

Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan

Jant iclerini boyamasaydin iyidi abi.guzel olmus ellerine saglik.arabayi neyin ustine cikardin baya havalanmis:-)

Yorum bağlantısı
Caner Kırmacı

Jant iclerini boyamasaydin iyidi abi.guzel olmus ellerine saglik.arabayi neyin ustine cikardin baya havalanmis:-)

Jant içlerini öyle bir denedim zamanla atar zaten atmazsa bile balata spreyi hemen temizleniyor. Standart araç krikoduyla kaldırdım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Caner Kırmacı
(düzenlendi)

Haftasonu biraz çalıştık koltukları çıkardım süpürdüm.Koltuk kılıflarının birinde leke vardı onu söküp yıkadım. Vitesin altındaki parçaları ve torpidoyu söktüm temizledim. Profesyonel temizleme sıvılarımız yoktu ama bulaşık deterjanı ile elimizden geleni yaptık. Elimiz çatmışken silecekleri de siyah spreyle boyadım. Yer döşemesinide sökecektim ama baktım baya zahmetli bir iş. Arka koltukları da sökmek lazımdı hava soğuk başka sefere. 

KrzWQB.jpg

w1O1Y1.jpg

wL5kpJ.jpg

x9ZM49.jpg

Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan

abi naptın beya sen böyle arabaya

. ellerine sağlık :bravo: :bravo:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Caner Kırmacı
(düzenlendi)

abi naptın beya sen böyle arabaya

. ellerine sağlık :bravo: :bravo:

Eyvallah...Ne yaptık elimizden geldiğince söktük :)

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Elinize Sağlık. Koltuklar da hava yastığı yokmu?

tarihinde Erol Eser tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan

Elinize Sağlık. Koltuklar da hava yastığı yokmu?

yok abi 2 yastıklı bu araç

Yorum bağlantısı
Misafir

yok abi 2 yastıklı bu araç

Her yeri Sökmüşken arka ayak aydınlatması torpido ya USB girişi .bardaklık yerine ambians ışığı vs... Yapsan iyiydi.
Yorum bağlantısı
Caner Kırmacı
(düzenlendi)

4 Hava yastıklı koltuklarda hava yastığı var. Soketlerinden söküp çıkardım.

Her yeri Sökmüşken arka ayak aydınlatması torpido ya USB girişi .bardaklık yerine ambians ışığı vs... Yapsan iyiydi.

Ambians ışığı ve ayak aydınlaması aklımda ama hava soğuktu fazla uğraşamadım onlarda yaza nasipse...

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Elinize kolunuza sağlık. Kolay gelsin.

Çok güzel çalışma.

Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan

2 yastık yokmuydu araçta abi senin ben mi yanlış hatırladım

Yorum bağlantısı
Caner Kırmacı
(düzenlendi)

2 yastık yokmuydu araçta abi senin ben mi yanlış hatırladım

4 hava yastıklı..

Yorum bağlantısı
Caner Kırmacı

MaşAllah çok güzel aracınız güle güle kullanın.  :nazar:  :nazar: 

Bu arada sormak istediğim birşey var,fotolardan gördüğüm kadarı ile koltuklarınızda kılıf var,koltuk yanlarındaki airbag'lar için özel dikim mi?

Malesef değil. Aslında söküp döşemeci de veya terzide birşey yaptırasım var ama nasıl olacağını karar veremedim. 

Yorum bağlantısı
ümit kobuz

Maşalah araç orjinal ve temiz duruyor. 3.5cm Eibach yay, Kafanıza göre 16'' ve üzeri bir jant ve spor görünüm egzoz çok tatlı olur :)   :nazar:

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Caner Kırmacı

Gönderilen Resim

Sis farlarına benden önceki sahibindeyken su girmiş leke olmuşmuş ve sonradan silikonlanmış. İçini fırında ısıtarak çıkarmaya çalıştım lakin fena yapışmış çıkaramadım bende yeni sis farları aldım depo marka. Lakin eskiler çek malıymış üzerinde yazan ve markası değişik ama daha kaliteliymiş depoya göre.

Gönderilen Resim

Yinede yeni sislerin etrafını yapıştırıcıyla tekrar geçtim ne olur ne olmaz.

Gönderilen Resim

ve montajladık...

Bütçem kısıtlıydım osram 55watt ampüllerden aldım tanesi 5tl sislerin takımı 50 Tl. İşçilik benden.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...