Gökhan Dursun 21 Ocak 2014 Paylaş 21 Ocak 2014 Oldukça temiz görünüyor maşallah. Kazasız belasız uzun yıllar kullanmanız dileklerimle. 1 Yorum bağlantısı
Caner Kırmacı 23 Ocak 2014 Yazar Paylaş 23 Ocak 2014 (düzenlendi) Herkese tekrar teşekkür. aynı renkte Babamın cliosu var. Ruhsatta vişne çürüğü geçiyordu Bende o şekilde nitelendirdim. Biraz temizlik işlerine girdik hava filtresi kabı ve bağlı parçaları yıkadık. 23 Ocak 2014 tarihinde Caner Kırmacı tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Rahim AVCI 23 Ocak 2014 Paylaş 23 Ocak 2014 Eskiden bende tek tek parça söker yıkar temizlerdim sizin gibi ama eski heves kalmadı yaş 30 dante gibi yolun ortaaindayiz herhalde 1 Yorum bağlantısı
Caner Kırmacı 23 Ocak 2014 Yazar Paylaş 23 Ocak 2014 (düzenlendi) Maf sensörünü nasıl temizlediniz ? Sensörü sadece söktüm. Sağında solunda pislik var mı diye baktım. Birşey göremeyince yerine taktım. Ama internetteki bazı videolarda temizlik solüsyonu ve kulak temizleme çubuğu ile temizlendiğini görmüştüm. Videodaki after gibiydi benimki http://www.youtube.com/watch?v=wrpMsBER6Yw 23 Ocak 2014 tarihinde Caner Kırmacı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Caner Kırmacı 17 Şubat 2014 Yazar Paylaş 17 Şubat 2014 Frenleri boyadım boya yaparken jant içlerine bir deneme yaptım oda hoşuma jant içini de boyadım. Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 17 Şubat 2014 Paylaş 17 Şubat 2014 Jant iclerini boyamasaydin iyidi abi.guzel olmus ellerine saglik.arabayi neyin ustine cikardin baya havalanmis:-) Yorum bağlantısı
Caner Kırmacı 17 Şubat 2014 Yazar Paylaş 17 Şubat 2014 Jant iclerini boyamasaydin iyidi abi.guzel olmus ellerine saglik.arabayi neyin ustine cikardin baya havalanmis:-) Jant içlerini öyle bir denedim zamanla atar zaten atmazsa bile balata spreyi hemen temizleniyor. Standart araç krikoduyla kaldırdım. 1 Yorum bağlantısı
Caner Kırmacı 10 Mart 2014 Yazar Paylaş 10 Mart 2014 (düzenlendi) Haftasonu biraz çalıştık koltukları çıkardım süpürdüm.Koltuk kılıflarının birinde leke vardı onu söküp yıkadım. Vitesin altındaki parçaları ve torpidoyu söktüm temizledim. Profesyonel temizleme sıvılarımız yoktu ama bulaşık deterjanı ile elimizden geleni yaptık. Elimiz çatmışken silecekleri de siyah spreyle boyadım. Yer döşemesinide sökecektim ama baktım baya zahmetli bir iş. Arka koltukları da sökmek lazımdı hava soğuk başka sefere. 10 Mart 2014 tarihinde Caner Kırmacı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 10 Mart 2014 Paylaş 10 Mart 2014 abi naptın beya sen böyle arabaya . ellerine sağlık :bravo: 1 Yorum bağlantısı
Caner Kırmacı 10 Mart 2014 Yazar Paylaş 10 Mart 2014 (düzenlendi) abi naptın beya sen böyle arabaya . ellerine sağlık :bravo: Eyvallah...Ne yaptık elimizden geldiğince söktük 10 Mart 2014 tarihinde Caner Kırmacı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 10 Mart 2014 Paylaş 10 Mart 2014 (düzenlendi) Elinize Sağlık. Koltuklar da hava yastığı yokmu? 10 Mart 2014 tarihinde Erol Eser tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 10 Mart 2014 Paylaş 10 Mart 2014 Elinize Sağlık. Koltuklar da hava yastığı yokmu? yok abi 2 yastıklı bu araç Yorum bağlantısı
Misafir 10 Mart 2014 Paylaş 10 Mart 2014 yok abi 2 yastıklı bu araçHer yeri Sökmüşken arka ayak aydınlatması torpido ya USB girişi .bardaklık yerine ambians ışığı vs... Yapsan iyiydi. Yorum bağlantısı
Caner Kırmacı 11 Mart 2014 Yazar Paylaş 11 Mart 2014 (düzenlendi) 4 Hava yastıklı koltuklarda hava yastığı var. Soketlerinden söküp çıkardım. Her yeri Sökmüşken arka ayak aydınlatması torpido ya USB girişi .bardaklık yerine ambians ışığı vs... Yapsan iyiydi. Ambians ışığı ve ayak aydınlaması aklımda ama hava soğuktu fazla uğraşamadım onlarda yaza nasipse... 11 Mart 2014 tarihinde Caner Kırmacı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 11 Mart 2014 Paylaş 11 Mart 2014 Elinize kolunuza sağlık. Kolay gelsin. Çok güzel çalışma. Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 11 Mart 2014 Paylaş 11 Mart 2014 2 yastık yokmuydu araçta abi senin ben mi yanlış hatırladım Yorum bağlantısı
Caner Kırmacı 12 Mart 2014 Yazar Paylaş 12 Mart 2014 (düzenlendi) 2 yastık yokmuydu araçta abi senin ben mi yanlış hatırladım 4 hava yastıklı.. 12 Mart 2014 tarihinde Caner Kırmacı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Caner Kırmacı 13 Mart 2014 Yazar Paylaş 13 Mart 2014 MaşAllah çok güzel aracınız güle güle kullanın. Bu arada sormak istediğim birşey var,fotolardan gördüğüm kadarı ile koltuklarınızda kılıf var,koltuk yanlarındaki airbag'lar için özel dikim mi? Malesef değil. Aslında söküp döşemeci de veya terzide birşey yaptırasım var ama nasıl olacağını karar veremedim. Yorum bağlantısı
ümit kobuz 13 Mart 2014 Paylaş 13 Mart 2014 Maşalah araç orjinal ve temiz duruyor. 3.5cm Eibach yay, Kafanıza göre 16'' ve üzeri bir jant ve spor görünüm egzoz çok tatlı olur Yorum bağlantısı
Caner Kırmacı 1 Nisan 2014 Yazar Paylaş 1 Nisan 2014 Sis farlarına benden önceki sahibindeyken su girmiş leke olmuşmuş ve sonradan silikonlanmış. İçini fırında ısıtarak çıkarmaya çalıştım lakin fena yapışmış çıkaramadım bende yeni sis farları aldım depo marka. Lakin eskiler çek malıymış üzerinde yazan ve markası değişik ama daha kaliteliymiş depoya göre. Yinede yeni sislerin etrafını yapıştırıcıyla tekrar geçtim ne olur ne olmaz. ve montajladık... Bütçem kısıtlıydım osram 55watt ampüllerden aldım tanesi 5tl sislerin takımı 50 Tl. İşçilik benden. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts