Sercan Eskin 17 Ocak 2014 Paylaş 17 Ocak 2014 (düzenlendi) Hayırlı olsun abi.. Maşallahı var canavarın.. Hatasız kazasız kullanmanız dileğiyle 17 Ocak 2014 tarihinde Sercan Eskin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cem Işık 17 Ocak 2014 Paylaş 17 Ocak 2014 Abi hayirli olsun ,allah kaza bela gostermesin.arazi tayfamizdan ilk kaybimiz oldun Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 17 Ocak 2014 Paylaş 17 Ocak 2014 Epeydir araç değiştirmiyordun iyi olmuş. Hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin. Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 17 Ocak 2014 Paylaş 17 Ocak 2014 hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin. Yorum bağlantısı
Ramazan Karaçolak 17 Ocak 2014 Paylaş 17 Ocak 2014 Hayırlı olsun,Kazasız,belasız ve tabiki cezasız sürüşler İnşallah :nazar: Yorum bağlantısı
Safak Acar 17 Ocak 2014 Paylaş 17 Ocak 2014 Hayırlı olsun Fatih abi, Sende artık Ford'çu oldun abi Maşallah Kazasız belasız kullan inşallah.. Yorum bağlantısı
Serkan Dalgıç 17 Ocak 2014 Paylaş 17 Ocak 2014 Çok sevindim Fatih,hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanı dilerim. Çok güzel görünüyor. Bir hafta sonu sahilde ufak bi buluşma çay,kahve yapalım yakından görelim aracını... Yorum bağlantısı
Önder Özcan 17 Ocak 2014 Paylaş 17 Ocak 2014 konu açılalı 12 saat olmuş,ben hayırlı olsun diyene kadar bu araç da satılmış olabilir. gene de diyelim üzerimizde kalmasın,hayırlı uğurlu olsun Fatih Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 17 Ocak 2014 Paylaş 17 Ocak 2014 Kardeşim hayırlı olsun kazasız belasız Araç boyalımı ne Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 17 Ocak 2014 Paylaş 17 Ocak 2014 Hayırlı olsun abi , bu otomatik değil'ki ileride alamam ben bunu Allah kaza bela vermesin abicim 1 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 17 Ocak 2014 Paylaş 17 Ocak 2014 Ooo düz vites minibüs hayirli olsun. Tez satacaksın bunu demedi deme. Hayirli olsun. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 17 Ocak 2014 Paylaş 17 Ocak 2014 fatih hayırlı uğuru olsun kahvaltıda bahsettiğin araç mı bu, hani satılmıştı bu varya sen az değilsin, Çağlar abi söylemişti haberimiz olsa alırdık diye demek sana nasipmiş. yengem otomatik bir araba istiyordu hala sana satılık focus var haberin olsun. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 17 Ocak 2014 Yazar Paylaş 17 Ocak 2014 Arkadaşlar iyi dilekleriniz için çok teşekkürler. Allah sizlere daha iyilerini nasip etsin. Hayırlı olsun jeep le ilgili kısaca izlenimleriniz nasıldı.+ eksileriyle konfor yakıt sanayi yolu? Çok severek kullandım.Jeep bi arazi aracı ve arazide kullanılmalı. Hayırlı uğurlu olsun aynı günde aracı satıp başka araç almak güzel birşey olsa gerek. =) Daha öncede aynı gün alım satım yapmıştım.Güzel duygu tavsiye ederim. hayırlı olsun,sorması ayıp kaça alındı.ne zaman satılacak Her an satılabilir.Yarın 30bin bakımını yaptırayım. Hay Maşallah diyorum, arabayı ilk gören benim galiba, hatta test sürüşü bile yaptım eski anılarımı tazeledim. Fatih Allah kaza bela vermesin güle güle kullan abim. ben bunu almam niyemi? ne ararsan var yapacak hiç bir şey yok, tam mondeoya alışmaya başlamışken yapılırmı bu Fatih. Abi sana yakıştı.Bence bu aracı sen almalısın. Kar yağmayınca ne yapacan jipi, sende haklısınHayırlı olsun kazasız belasız. Yaza bi 4x4 almam lazım kış ın fiyatları çok pahalı. Tekrar hayirli olsun abi..İlk cmax olarak Alper abinin arabayı kullanmistim Eskişehir'de.Tadı damağımda kalmıştı haftasonu biraz gezeyim bununla Çay ısmarlarsan araba hafta sonu senin. Abi hayirli olsun ,allah kaza bela gostermesin.arazi tayfamizdan ilk kaybimiz oldun Yakında yanınızdayım sizi kurda kuşa bırakmam. Epeydir araç değiştirmiyordun iyi olmuş. Hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin. Paslanmamışım sagolasın abicim. Hayırlı olsun Fatih abi, Sende artık Ford'çu oldun abi Maşallah Kazasız belasız kullan inşallah.. Oooo ben eskilerdenim. Çok sevindim Fatih,hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanı dilerim. Çok güzel görünüyor. Bir hafta sonu sahilde ufak bi buluşma çay,kahve yapalım yakından görelim aracını... Ne zaman istersen araman yeter.Büyükçekmece sahilde görüşürüz. konu açılalı 12 saat olmuş,ben hayırlı olsun diyene kadar bu araç da satılmış olabilir. gene de diyelim üzerimizde kalmasın,hayırlı uğurlu olsun Fatih Sende bi cmax alıcı potansiyeli gördüm gibi. Kardeşim hayırlı olsun kazasız belasız Araç boyalımı ne Komple boyalı.Fabrikaya boyamayın dedim ama olmaz dediler. Hayırlı olsun abi , bu otomatik değil'ki ileride alamam ben bunu Allah kaza bela vermesin abicim Sana özel yakında gelir elbet. Ooo düz vites minibüs hayirli olsun. Tez satacaksın bunu demedi deme. Hayirli olsun. Değişiklik iyidir.Tavsiye ederim. fatih hayırlı uğuru olsun kahvaltıda bahsettiğin araç mı bu, hani satılmıştı bu varya sen az değilsin, Çağlar abi söylemişti haberimiz olsa alırdık diye demek sana nasipmiş. yengem otomatik bir araba istiyordu hala sana satılık focus var haberin olsun. Kapının önünde iki tane siyah araba var. Yıkamaya yardım edersen neden olmasın. 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 17 Ocak 2014 Paylaş 17 Ocak 2014 Hayırlı olsun abi , bu otomatik değil'ki ileride alamam ben bunu Allah kaza bela vermesin abicim Ben alırım. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 17 Ocak 2014 Paylaş 17 Ocak 2014 Hayırlı olsun kazasız belasız güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Recommended Posts