Cengiz Katuk 15 Ocak 2014 Yazar Paylaş 15 Ocak 2014 Satmayi dusunmuyorum. Eski orgj. tampon duruyor zaten renk farki resimden kaynaklaniyor Degerli yorumlariniz ve iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim. Yorum bağlantısı
Onur Bulut 15 Ocak 2014 Paylaş 15 Ocak 2014 onlar bi-xenon değil mercekli far (bende var ordan biliyorum) ayrıca bi-xenonları anca d segmentinde bulursun c segment te bile nadir varhayırlı olsun satmak istediğinizde, tampon değişti diye "değişen parça takıntısı" olanlara takılabilir.. Tamam sizde varda bi xenon montaji olmuyormu o farlara ? Yorum bağlantısı
Cengiz Katuk 16 Ocak 2014 Yazar Paylaş 16 Ocak 2014 Cadence 1000 lik bassimiz ve amfi miz +Gecici olarak eklenen kaput maskemiz Insallah kursad bey bi toplu tanisma duzenlenir yakin zamanda belki Yorum bağlantısı
Tolgay Bilge 17 Ocak 2014 Paylaş 17 Ocak 2014 jantları ve sis nikelejlarınıda siyah kaplatıp kapılara siyah uzun serit sticker yapmayı dusunuyorum aslında. şerit i hiç biryerde bulamıyorum gerçe nerden alabılırm onu www.webting.de keinlikle 10 numara serit yapiyolar ben oem siparis gönderdim geldi ve 10 numara arabayi daha sicak garaja alip uygulamaya zamanim olmadi ama kalitesi cok iyi.. Yorum bağlantısı
Cengiz Katuk 17 Ocak 2014 Yazar Paylaş 17 Ocak 2014 Site almanca ama sanirim o biraz sikinti oldu benim icin burdan nasi sparis vericem Yorum bağlantısı
Cengiz Katuk 24 Ocak 2014 Yazar Paylaş 24 Ocak 2014 Body kit tamam Buda yeni beyaz sislerimiz 1 Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 3 Şubat 2014 Paylaş 3 Şubat 2014 maşallah dip basık yapın ve oturup izleyin Yorum bağlantısı
Cengiz Katuk 3 Şubat 2014 Yazar Paylaş 3 Şubat 2014 Floryada yaptirdim 300 tl boya montaj dahil suan gayet iyi resimleri var konularimada maşallah dip basık yapın ve oturup izleyin dip basik ne oluyor acaba ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts