İçeriğe Yönlendir

Replika (Taklit) S4 Telefon İncelemesi.

Misafir
Çözüme git Uğur Samyeli tarafından,

Recommended Posts

Misafir

http://youtu.be/X4N9dN9h-EU

Daha once forumda konusu gecen replika s4 incelemesi. Telefon gm disco tadinda. 4 cekirdekli ve neredeyse bire bir yapilmis. Telefondan anlamayan birisinin ayirt etmesi imkansiz. Fiyat olarak 320-450 arasinda. 4 cekirdek ve 1,5 gb ram var. Adamlar bu sefer yapmis. Daha once kullandigim S2 ve Note 2 tadinda. Gercekten android. Java falan degil. 150 civarinda satilanlar java sanirim.

Bu telefonun S3 olanini gormustum daha once. Gercekten berbatti. Bunun ilk once 4.7 inc olani cikmis. Bu 5 inc olani ve daha gelismisi. Sorunsuz denilebilir. Wifi, 3g, bluetooth sorunsuz. Uzerindeki antutu palavra. Ayrica kendim indirip baska antutu ile denedim. Gunduz resimleri oldukca guzel. Makinede 8 mp yaziyor ama antutu 6.2 mp gosteriyor. Cinlilerin gosterdigi 13 mp :) Tabletten zor oldugu icin yarin bi kac foto atarim.

Video da 3g ile marketten indirirken cok yavas. Aslinda oyle degil. Evde 3g iyi degil. Birde Avea olunca malum. 

Bu cihazlar MTK (MEDIATEK) islemcili. GM ve Lenova bunu kullaniyor. Sanirim diger kaliteli Çin telefonlarida kullaniyor. Performans kesinlikle etkileyici. MTK 6572, MTK 6575, MTK 6577 diye gidiyor. Ayni bizim ford da oldugu gibi hicbiri birbirini tutmuyor :D

MTK 6589 ile aslinda 4 cekirdege gecmisler ama cinliler iste herseyi uydurmuslar. Orjinal 6589 olanlar 540x956 yada 1200x780 cozunurlukte. MTK 6592 ile 8 cekirdege gecmisler. TR de orjinal 6589 ve uzeri bulmak zor. Fiyat da 600 u geciyor ve kesinlikle disco'ya tercih edilemeyecegi soyleniyor.

Gps ve navigasyon sorunsuz. Telefonu acik havada acar acmaz hemen uydulari buluyor. 30 sn sonra baglaniyor. Bazen geciyor. Odamda cam kenarinda note2 hemen baglanirdi. Bu 2 dk falan bekledi. 

Market, takvim, senkranizasyon vb. gercekten sasirtici. Acikcasi bu telefonu bu kadar beklemiyordum. Multiwindow (coklu pencere) var. Toogles (ustten asagi inen menu ve kisayollar) var. Hic kasma ve donma olmadi daha. Oyunlarin hepsini aciyor. Ben denemedim ama youtube da videolar var. Hafiza olayi 2gb oldugu icin oyunlara girmeyi dusunmedim. 

Yuz tanima olayi ve temassiz komutlar var ama ise yaramaz bence. Yani olmasada olur gibi.

Telefonun eksileri bi hayli fazla tabi. Coklu pencere ve ustteki menudeki kisayollar, ses ayarlari orjinaldeki gibi ayarlanamiyor. Fotograf cektikten sonra galeriye direk gecmiyor. Kilit ekrani kisa yollari ayarlanmiyor, kilit ekrani degismiyor. En onemlisi sar degeri bilinmiyor. Telefonda hic isinma yok ama. Aksine buz gibi. 

Ekran cam ve dokunmatik cok iyi. Tek elle cekip diger elle dokundugum icin bazi yerlerde zorlandim ama sorun yok aslinda. Goruntuler htc desire x ile cekildi.

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Alp

Görüntülü görüşme yapıyor mu bir de ona bakabilir misiniz?

Yorum bağlantısı
Misafir

Turkiye de 6589 diye aldiginiz telefon 2 cekirdekli 6572 cikabilir. Alacak olursaniz dikkatli olun.

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Abi hayırlı olsun. Aynısı gibi görüneni bir arkadaşım da almış. Bu telefonlarda bildiğim kadarıyla 3G yok. Yavaşlık normal. Videoyu çeken desire x daha iyi. :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Zamzung olsun camurdan olsun :p

Abi hayırlı olsun. Aynısı gibi görüneni bir arkadaşım da almış. Bu telefonlarda bildiğim kadarıyla 3G yok. Yavaşlık normal. Videoyu çeken desire x daha iyi. :p

Mert 3g var. Goruntulu gorusme de var. Yavas degil aslinda. En dip oda ve avea cok iyi cekmiyor.

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Zamzung olsun camurdan olsun :p

Mert 3g var. Goruntulu gorusme de var. Yavas degil aslinda. En dip oda ve avea cok iyi cekmiyor.

Abi Avea kullanıyorsan Avea Online İşlemler uygulamasını indirir misin? Telefonun 3G destekleyip desteklemediğini öğrenelim. :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Abi Avea kullanıyorsan Avea Online İşlemler uygulamasını indirir misin? Telefonun 3G destekleyip desteklemediğini öğrenelim. :)

Tamam. Sonra ne yapmam lazim.

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran
(düzenlendi)

Tamam. Sonra ne yapmam lazim.

Profilim-Hat ayarlarım-3G servisi. Belki kapalıdır hem burdan açarsın Abi. :)

tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir

Telefon ph 850 mi ne yaziyor. 3g destekliyor yaziyor. Pc  basina gecince ekran resmi koyarim. Zaten goruntulu gorusme var ki. Simdi disarida bi uygulama indirdim super.

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Telefon ph 850 mi ne yaziyor. 3g destekliyor yaziyor. Pc  basina gecince ekran resmi koyarim. Zaten goruntulu gorusme var ki. Simdi disarida bi uygulama indirdim super.

Bizim baktığımız MTK bilmembişeydi. Seninki iyi kaliteliymiş demekki biraz daha abi. :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Bunlarin bir suru modeli var, arkadasin ki bi eski surumu olabilir.

Bizim baktığımız MTK bilmembişeydi. Seninki iyi kaliteliymiş demekki biraz daha abi. :)

Mert bu 6. Telefon hepsini geri gondsrdim. Bu gercekten cok iyi. 6589 ve 6592 olanlari mukemmel diyorlar.

Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin

Güzelmiş abi bir tanede ben alacam. Nereden aldınız

Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı

Necati abi link gönderebilir misin?

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Güle güle kullan da, Necati'cim bu taklit telefonların SAR değerlerinden korkuyom ben işte.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir

www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-tablet-pc-emrah-iletismdn-turkcell-alinma-faturali-kutulu-2-aylik-temizzzz-150415315/detay

Yorum bağlantısı
Engin Karadayan

Güle güle kullan da, Necati'cim bu taklit telefonların SAR değerlerinden korkuyom ben işte.

Kel yapıyormuş diyorlar :)

Yorum bağlantısı
Engin Karadayan

Seninki de mi taklitti baabi? :p

Taklit değildi.Bir de taklit olsaydı ne yapardım  bilmiyorum :D

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Taklit değildi.Bir de taklit olsaydı ne yapardım  bilmiyorum :D

Amanınn!... ;)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...