Çözüm Uğur Samyeli 14 Ocak 2014 Çözüm Paylaş 14 Ocak 2014 Murat Hocamın dediğine kesinlikle katılıyorum.Bu cihazların sar değerleri oldukça yüksek,yani sağlık açısından kesinlikle sakıncalı.Tek yapacak şey normal kulaklıkla kullanmak... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 15 Ocak 2014 Paylaş 15 Ocak 2014 Murat Hocamın dediğine kesinlikle katılıyorum.Bu cihazların sar değerleri oldukça yüksek,yani sağlık açısından kesinlikle sakıncalı.Tek yapacak şey normal kulaklıkla kullanmak... Evet hocam, mümkün olduğunca kulaklıkla kullanıyorum. Eve gidince ya kapatıyorum yada uzakta tutuyorum. Linki yanlış vermişim, Serhan abinin konusuna attığım tablet linki gelmiş nasıl olduysa , yeni link: www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-samsung-s4-i9500-sifir-hareket-sensoru-yuz-tanima-iade-garantili-150101948/detay/ Yorum bağlantısı
Misafir 15 Ocak 2014 Paylaş 15 Ocak 2014 (düzenlendi) Resim ekliyorum ama çok büyük oluyor. 480*600 yaptım gene büyük görünüyor. 15 Ocak 2014 tarihinde Necati Öner tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 15 Ocak 2014 Paylaş 15 Ocak 2014 Bu arada merak edenler için pilin altında yazan imei numarası ile telefonun içindeki ( *#06# ile çıkan) imei aynı. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 15 Ocak 2014 Paylaş 15 Ocak 2014 sar değeri yüksek olma işi bahanedir. bu adamlar çağrı düşmesin diye limiti biraz açıyorlar, oysa normalde telefon otomatik güç düşürme modunda çalışır. sar değeri kademenin en yukarısında olandır. Zaten hiçbir telefon o zaman pek çalışmaz. asansörün içindeyken felan ancak... hani şu hızlı pil yediği anlarda.. korkacak birşey yok arkadaşlar. bende 6589 telefon var. MTK tools porgramı ile imei numarası değiştiriliyor. Yorum bağlantısı
Murat Dere 16 Ocak 2014 Paylaş 16 Ocak 2014 (düzenlendi) sar değeri yüksek olma işi bahanedir. bu adamlar çağrı düşmesin diye limiti biraz açıyorlar, oysa normalde telefon otomatik güç düşürme modunda çalışır. sar değeri kademenin en yukarısında olandır. Zaten hiçbir telefon o zaman pek çalışmaz. asansörün içindeyken felan ancak... hani şu hızlı pil yediği anlarda.. korkacak birşey yok arkadaşlar. bende 6589 telefon var. MTK tools porgramı ile imei numarası değiştiriliyor. Bu arada: http://www.businessinsider.com/cell-phones-with-the-highest-sar-2011-6#19-tie-motorola-i576-sar-score-145-1 16 Ocak 2014 tarihinde Murat Dere tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 16 Ocak 2014 Paylaş 16 Ocak 2014 Bu arada: http://www.businessinsider.com/cell-phones-with-the-highest-sar-2011-6#19-tie-motorola-i576-sar-score-145-1 Tamamen uydurmaca. Normal telefonlar ile klonların arasında 10 kat varmış ortalama, buna bakılırsa 1000 katı neredeyse. Tamamen emperyalizm kokan hareketler bunlar , orjinalini alsınlar diye Hem bizimki klon değil replika sar değeri yüksek olma işi bahanedir. bu adamlar çağrı düşmesin diye limiti biraz açıyorlar, oysa normalde telefon otomatik güç düşürme modunda çalışır. sar değeri kademenin en yukarısında olandır. Zaten hiçbir telefon o zaman pek çalışmaz. asansörün içindeyken felan ancak... hani şu hızlı pil yediği anlarda.. korkacak birşey yok arkadaşlar. bende 6589 telefon var. MTK tools porgramı ile imei numarası değiştiriliyor. Bendeki imei numarası kayıtlı hocam. MTK işlemcili telefonların hepsi kolyca imei değiştiriliyor. Ama yasal değil malesef. Yorum bağlantısı
Murat Dere 16 Ocak 2014 Paylaş 16 Ocak 2014 Tamamen uydurmaca. Normal telefonlar ile klonların arasında 10 kat varmış ortalama, buna bakılırsa 1000 katı neredeyse. Tamamen emperyalizm kokan hareketler bunlar , orjinalini alsınlar diye Hem bizimki klon değil replika Bendeki imei numarası kayıtlı hocam. MTK işlemcili telefonların hepsi kolyca imei değiştiriliyor. Ama yasal değil malesef. Aslında o aletten olacak, kendimiz incelicez ama yok işte. Yorum bağlantısı
Recommended Posts