Hakan Türkoğlu 12 Ocak 2014 Paylaş 12 Ocak 2014 app plaka isteyipte mühürsüz olduğundan dolayı ceza korkusu olan arkadaşlar, maddi durumu olmayıp app hastası olan arkadaşlar, plakası zamanla deforma olan boyası silinen arkadaşlar ve aracıyla uğraşmayı sevip aracına en ufak katkı sağlayıpta mutlu olan arkadaşlar tam size göre bir iş malzemeler : - Bir adet kalın uçlu (M) siyah cd kalemi - Bir adet temiz bez (beyaz olması tavsiye) parçalamak şartı ile - bir şişe selülozik tiner ( sentetik olan çıkartmaz uğraşmayın) sonuç bu belki sizin ki biraz daha güzel olabilir bazı harflerde sıkıntı oluyor M harfi mesela 3 4 ay sonra kalemin boyası ufaktan çıkabilir tekrar rötuş yaparsanız sıkıntı olmaz 2 Yorum bağlantısı
Hakan Türkoğlu 12 Ocak 2014 Yazar Paylaş 12 Ocak 2014 Ümit Mavigöz yazdı: tam app olmamış ama güzel tam app nasıl oluyor ki birsürü çeşitleri var fransız app düz app beşiktaş app bizimkiside tukish app olsun 3 Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul 12 Ocak 2014 Paylaş 12 Ocak 2014 Uzaktan bakıldığında patlıcan moru gibi bir renk parlıyor mu ? 3 Yorum bağlantısı
İlker Uslu 12 Ocak 2014 Paylaş 12 Ocak 2014 çok güzel olmuş emeğinize sağlık. Tineri nerde kullandınız onu anlamadım. Hata felan yapılır da silmek için felan mı lazım tiner. Yorum bağlantısı
Hakan Türkoğlu 12 Ocak 2014 Yazar Paylaş 12 Ocak 2014 Ergin Ertuğrul yazdı: Uzaktan bakıldığında patlıcan moru gibi bir renk parlıyor mu ? evet hocam dediginiz gibi oluyor İlker Uslu yazdı: çok güzel olmuş emeğinize sağlık. Tineri nerde kullandınız onu anlamadım. Hata felan yapılır da silmek için felan mı lazım tiner. siyah çerçeveyi silmek için Yorum bağlantısı
İlker Uslu 12 Ocak 2014 Paylaş 12 Ocak 2014 Hakan Türkoğlu yazdı: evet hocam dediginiz gibi oluyor siyah çerçeveyi silmek için yeni fark ettim. Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 12 Ocak 2014 Paylaş 12 Ocak 2014 tek siyah çerçeveyi silmek bile farklılık yaratacaktır güzel olmuş emeğinize sağlık Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 12 Ocak 2014 Paylaş 12 Ocak 2014 Emeğine sağlık ama bu app değilde harf kalınlaştırma çalışması gibi geldi bana.Genede emeğe saygı diyorum... 2 Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek 12 Ocak 2014 Paylaş 12 Ocak 2014 İşçilik fena değil ancak app farklı bir olay kalınlaştırma farklı bir olay. 1 Yorum bağlantısı
Hakan Türkoğlu 12 Ocak 2014 Yazar Paylaş 12 Ocak 2014 Muhammed İkbal Dübek yazdı: İşçilik fena değil ancak app farklı bir olay kalınlaştırma farklı bir olay. App Plaka, eski ve standart plakasından sıkılanlar için değişik yazı ve kenar tipi seçenekleri ile plakaların modernize edilerek yeniden tasarlanmasıdır.App Plaka; daha düzgün,daha büyük, daha kalın ve daha şık yazıtipi olan plakadır. (diye biliyorum) Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 12 Ocak 2014 Paylaş 12 Ocak 2014 App mi değil mi takılmaya gerek yok herkesin aklına ilk gelen tabiki plaka kalınlaştirma bence gayet başarılı elinize sağlık Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek 12 Ocak 2014 Paylaş 12 Ocak 2014 Emek var tabi ki eline sağlık Tartışmada mı tartışmıyaağğ abi mesela ben app leri taktım kalınlaştırılanı bagaja sıkıştırdım. Yorum bağlantısı
Hakan Türkoğlu 12 Ocak 2014 Yazar Paylaş 12 Ocak 2014 benimde canım sıkıldı yaptım öyle sonrada bagaja koydum hiç takmadım ama araçla uğraşmak hoşuma gidiyor sadece fikir vermek istedim kalınlaştırma olayı özellikle siyah araçlarda çok güzel görünüyor 1 Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek 12 Ocak 2014 Paylaş 12 Ocak 2014 Güzel tespit koyu renkli araçlarda çok daha güzel duruyor. Açık renkteki araçlarda sırıtıyor. Bende Forumun mankeni YMN den esinlendim şu İstanbul basım denilen plakalara havalı gösteriyor. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ocak 2014 Paylaş 13 Ocak 2014 Bence de cd kalemi yanlış olmuş. Çıkmadan önemlisi mor görünür. Akrilik boyalı kalem tercih edebilirsiniz onlar tutunur yanılmıyorsam Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 13 Ocak 2014 Paylaş 13 Ocak 2014 Ben de bu şekilde yapmıştım yanlız cd kalemiyle boyadığım yerlerin üzerini tırnak cilası ile geçmiştim bir senedir hiçbir atma veya ağarma olmadığı gibi siyah bir görüntü olarak duruyor... Yorum bağlantısı
Oğuzhan Sonata 13 Ocak 2014 Paylaş 13 Ocak 2014 Cd kalemindense hepsiburadada olan plaka kalınlaştırma kalemi daha kullanışlı. Dün yaptığım uygulama, Noki paint marker diye aratsanız çıkar. Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek 13 Ocak 2014 Paylaş 13 Ocak 2014 Erdem Doğan yazdı: Bence guzel durmuyor kalem ile, gereksiz kalinlik var. Cemiyet yapiyor 50 liraya, ne akma ne solma yapar. Cokda guzel oluyor Yorum bağlantısı
Onur Doğan 13 Ocak 2014 Paylaş 13 Ocak 2014 En güzelide az maliyetle ortaya güzel şeyler çıkarabilmekte.. Tebrikler Yorum bağlantısı
Hüseyin Kuvvet 13 Ocak 2014 Paylaş 13 Ocak 2014 (düzenlendi) Erdem Doğan yazdı: Bence guzel durmuyor kalem ile, gereksiz kalinlik var. Cemiyet yapiyor 50 liraya, ne akma ne solma yapar. cemiyet ne abi? :/ 13 Ocak 2014 tarihinde Hüseyin Kuvvet. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts