Zakircan Özek 5 Şubat 2014 Paylaş 5 Şubat 2014 Benim aracımdada bozuk o yüzden yazın sıcak girişi çıkartıyorum kışın soğuk girişi Yorum bağlantısı
Onur Doğan 12 Mart 2014 Yazar Paylaş 12 Mart 2014 Video cok yararli oldu ayni kutu gibi yerin aracimda da oldugunu gordum ilk firsatta sokmeyi deneyecegim tesekkurler Yorum bağlantısı
Gökay Deniz 29 Mart 2014 Paylaş 29 Mart 2014 sorunu çözdüm. başka sorunu olan olursa Yardımcı olması bakımından yazayım. Gerçi benim araçtaki sorun kullanımdan dolayı olmuş çoğunlukla ama neyse. ayrıca göğüsü sökmek gerekti. sıcak-soğuk ve yönlendirme kontrolleri bozulmuş, (alttarafa cd-vcd takmak için perişan etmiş içini) kalarofier musluğu yokmuş Fusionda, 'K' ile başlayan bir şey var dediydi unuttum adını. daha iyi dedi,çok sorun yapmaz dedi. bendeki mekanizma sıcakta takılı kalmış, telleri değiştirdi. Kontrollerin tellerini yaptırdım dedi. Polen filtresi(varmış,yoktur sanıyodum) değiştirdi.Birde önceki sahibi tamir ettirmek yerine bazı yerlere mesela sürücü ayağına üfleyen yere bez tıkamaış gülermisin ağlarmısın.Farları açan yerde temassızlık vardı bazen açmıyordu,onu düzelttirdim. En sonda, klimanın alt tarfındaki boşluğa monte edilmiş teyp-vcd onu ve söktürttüm. adam nasıl taktırdıysa en içerden bağlatmış,en üstte de lcd ekran var zaten. onun kablosu falan, içeriyi pazar yerine çevirmiş.Klimaya baktı, klimada sıkıntı yok kaçak falan dedi. sadece gazı yok dedi. (gaz işini sonraya bıraktım bende) 100 lira verdim geldim. yazarken çok şey yaptırmışım gibi geldi, şimdi ucuz geldi nedense çoğu işçilik zaten. Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 29 Mart 2014 Paylaş 29 Mart 2014 iyi ucuza yaptırmışsınız. Alt tarafı follow me home taktırmak için 60 70 tl fiyat veren oldu. Yorum bağlantısı
Mehmet Demir2275 2 Ağustos 2014 Paylaş 2 Ağustos 2014 Arkadaşlar benimde ayar düğmesi arızası ve musluk arızası başıma geldi. Düğmeye giden kabloyu kestim.Daha sonra basit bir anahtara bağladım. Anahtarın diğer ucunu da şasi yaptım. onuç olarak anahtara badınca sıcak, çekince soğuk üflüyor. Tavsiyem musluk orjinal parça oolsun.Yan sanayi hemen bozuldu. Yorum bağlantısı
Tunçer KAYA 20 Ağustos 2014 Paylaş 20 Ağustos 2014 4 girişli parçadan bende aldım daha 1 ay önce orjinali 80 tl Bilginize. Kelepçeli çok sıktır mayın ucu kırılıyor sonra. Yorum bağlantısı
Recommended Posts