Misafir 12 Ocak 2014 Paylaş 12 Ocak 2014 Güzel vakit geçirmişsinizdir umarım fotoğraflar güzel olmuş.Kebabı görünce acıktım şimdi dışarı çıkacam ya oralarda kar var ne güzel.Derin bir ah çekiyorum Tavsiyeler için herkese teşekkürler arkadaşlar. Safranboluya gittik. Çok şükür kazasız belasız döndük eve. Kuyu kebabı güzeldi ancak bence biraz pahalıydı. Ama tadı oldukça güzel, tavsiye ederim Dün bilerek uyarmadım pahalı diye Çünkü bu tadı ne pahasına olursa olun tatmalıydınız.Bazı şeyler hayattta bir kere olur sizde iyi yapmışsınız. Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 12 Ocak 2014 Yazar Paylaş 12 Ocak 2014 (düzenlendi) İyi bir haftasonu oldu. Keşke yollar daha iyi olsaydı. Hava soğuktu. 1.5 - 4 derece arasındaydı genelde. Cam teras güzel olmuş. Herkes korkuyordu Birde sallanıyor, düzgün fotoğraf çekemiyorsun, o derece 5 kişi gidince biraz pahalı geldi 12 Ocak 2014 tarihinde Murat Sürücü tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ramazan Eğin 30 Ağustos 2014 Paylaş 30 Ağustos 2014 O tarihlerde bu foruma üye olsaydım, Safranbolu gezinize eşlik etmek isterdim. Çünki bende Safranbolu'da ikamet etmekteyim Yorum bağlantısı
Recommended Posts