İçeriğe Yönlendir

Digitürk Tv Ve İnternet Paketi

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Mahmut Sayar

Yeni konu açmadan buradan bir soru sorayım.Lig tv şampiyonlar paketi kullanıyorum ve aylık 44 tl ödüyorum.Daha düşük ödeyen var mı?

Türksat mı? Yoksa başlangıç artı iki keyif paketiyle mi bu parayı ödüyorsunuz?

Yorum bağlantısı
Misafir

Ben geçen yıl digiturke ayda 34tl veriyordum şampiyonlar ligi paketi. Ayrıca tüm film kanalları ve iki keyif paketi 39tl ödüyorum. Bu sene almadım takımımı izleyip, gerilmemek için. D smarta da; Tüm kanallar+sınırsız 8mb internet (50gb adil kota) 75tl. Ancak kurulum ücreti ve zorla modem verip 79tl'ye çıktı taksidi. Ben dsmart'ı iptal ettirmek için 1,5 sene önce 2 ay uğraşmıştım. Hatta bir daha almam demiştim ama o zaman için daha uygun bir hd platformlu tv ve ayrı bir internet paketini bulamadığımdan D smart'a geri dönmüştüm. Boşuna da tekrar kurulum ücreti ödedim. Ben dsmarttan aslında memnunum. İnternetde de problem yok. Sitemizin alt yapısı müsaade etmediğinden fibere geçemiyoruz. Ancak şimdi kontratım bitse, digiturke geçerdim ben bu fiyata.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Türksat mı? Yoksa başlangıç artı iki keyif paketiyle mi bu parayı ödüyorsunuz?

Türksat ,başlangıç paketi 5 büyük takım maçları 44 tl.İptal ettirdim.Şimdi arıyorlar ilk 3 ay ücretsiz izleyin vs diyorlar.
Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

an itibarıyla 1 kişiyide daha kurumsal süper online müşterisi yaptım . 

ben ve 3 akrabamı kurumsaldan faydalandırdım . 

türk telekom sabit ücreti 17 tl + internet 34 tl .

51 tl'ye sınırsız internet . modem hariç.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...