Mehmet Ozyurek 10 Ocak 2014 Paylaş 10 Ocak 2014 Digitürk arıyor bir kaç gündür.. İnterneti bizden al, Tv paketi de verelim diyorlar.. Giriş paketi, Belgesel Paketi, Çocuk Paketi, Hd veriyorlar 8 mb sınırsız internet veriyorlar. 24 ay taahhütlü, aylık 60 lira istiyorlar. Özetle şu paket http://www.digiturk.com.tr/digiturk-kampanyalari/digiturk-internet Şu anda telekoma 60 lira ödüyorum.. Bu aydan sora emin olmamakla birlikte 70 internet + 15 tivibu + 15 telefona ücret ödeyeceğim. Taahhüdüm falan yoksa geçeyim mi digitürke ? Yorum bağlantısı
Alper Keskin 10 Ocak 2014 Paylaş 10 Ocak 2014 (düzenlendi) Abi internet kotası 8Mb mı 8Gb mı? Yoksa hızı 8 mbitmi? 10 Ocak 2014 tarihinde Alper Keskin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 10 Ocak 2014 Paylaş 10 Ocak 2014 Abi internet kotası 8Mb mı 8Gb mı? Yoksa hızı 8 mbitmi? Hızı 8 Megabit. Sınırsız kota. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Ocak 2014 Yazar Paylaş 10 Ocak 2014 Abi internet kotası 8Mb mı 8Gb mı? Yoksa hızı 8 mbitmi? 8 Mb hız 50 gb ak kotası Bizim mahallede fiber çalışma da varmış.. fiber modemi şimdiden veririz bir kaç ay sonra fibere geçersiniz diyorlar.. 40 lira kar edicen abi geç bence.Tivubunun tadı kalmadı digitürkde de tekrar izle var diye biliyorum. Evet.. belgeselleri birer birer bir üst pakete taşıdılar.. Bir de zam yaptılar.. Yorum bağlantısı
Arif Doğan 10 Ocak 2014 Paylaş 10 Ocak 2014 Telefon hattı varsa bu fiyatlar geçerli, telefon hattı yoksa 10 TL de yalın ADSL ücreti istiyorlar abi bilgin olsun... Sıkça Sorulan Soruları okumakta fayda var... 2 Yorum bağlantısı
Alper Keskin 10 Ocak 2014 Paylaş 10 Ocak 2014 TTnette: 50gb adil kullanım kotalı 8mbite kadar internet 67TL 100gb adil kullanım kotalı 8 mbite kadar 97TL limitsiz 8mbite kadar 123TL Digitürk+internet için güzel fiyat (tabi oradan buradan falanca filanca masrafı vergisi bilmem neyi çıkmadan brüt hali bu şekilde ise) Yorum bağlantısı
Alper Keskin 10 Ocak 2014 Paylaş 10 Ocak 2014 Birkaç hafta önce ttnet fiber limitsiz 20 mbit ( Ak 75 GB ) + TVbu + telefon hattı kampanyası dahilinde bağlattım. 49.00 TL. Telefona konuşmadıkça ücret ödemiyorsunuz. Taahhütüde kısa 12 ay. Araştırdığım ve karşıma çıkan en iyisi buydu. bunda + digitürk var Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 10 Ocak 2014 Paylaş 10 Ocak 2014 dijitürk çok avantajlı gözüküyor ve verdiği hizmeti türkcell süper online olarak veriyor . ben süper online kullanıyorum türkcell den almıştım . 29 lira internet sınırsız+14 lirada sabit hat ücreti türk telekomdan . dijitürk cihazda verdiği için avantajlı . verdiği yayınlarıda o paranın içinde izliyorsun . ama bi türlü ısınamadım bu dijitürke . sözleşmede saçma sapan maddeler çıkartıyorlar ve fatura sürekli değişiyor . 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Ocak 2014 Yazar Paylaş 10 Ocak 2014 12 Eylül 2014'e kadar taahhütlerim varmış.. şimdi cayarsam 220 lira falan fark gelirmiş.. Yeni taahhüde girmeyeceğim.. Yorum bağlantısı
Misafir 10 Ocak 2014 Paylaş 10 Ocak 2014 Bence fiyat çok cazip. Şu anda digiturk fona devredildiği için fiyatlar maliyetlere göre değil, yüksek fiyattan satış yapılması için marka değerini arttırmaya yönelik olarak portföydeki müşteri sayısını arttırmak amaçlı belirleniyor gibi. 2 sene kontrat yapmakta sakınca yok, bu fiyatlar nasıl olsa iki sene içersinde diğer internet hizmeti sağlayıcılarda düşmez. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Hasan Baş 10 Ocak 2014 Paylaş 10 Ocak 2014 24 ay kullanım sözüyle; İster Fiber İnternet, ister ADSL! DIGITURK’e yeni üye olanlara LİG TV* ve tüm keyif paketleri 1 ay açık! 24 ay boyunca seçtiğiniz bir Anadolu Taraftar Paketi de hediye! İnternet aktivasyon bedeli yok! Digiturk kurulum ücreti yok! Her ihtiyaca uygun, esnek paket seçenekleri! Fiber İnternet üyeliklerinde Tekrar İzle, Seç İzle ve Kirala İzle internet kotanızı etkilemiyor! Üstelik 24 ay HD keyfi hediye Birbirinden avantajlı Digiturk + İnternet paketlerini inceleyin, size en uygun paketi bulun! *Fenerbahçe-Galatasaray derbisini, üyeliğindeki paketlerde Fenerbahçe ve Galatasaray maçları olan üyelerimiz seyredebileceklerdir. Yukarıdaki kampanyada 2 tane keyif paketi yok malesef başka bir tarifede var ve bu seferde bir anadolu taraftar paketi hediyesi ve 1 ay lig tv açıktır ibaresi yok bunu iyi araştırmak lazım Yorum bağlantısı
Hasan Baş 10 Ocak 2014 Paylaş 10 Ocak 2014 D smartın sınırsız internet + HD süper paketi 73 lira ve 40 lira kurulum ücretiyle uygun gibi Yorum bağlantısı
Ali ÇAKIR 10 Ocak 2014 Paylaş 10 Ocak 2014 Abi sözleşmeyi iyi oku.Geçen yıl dopingle internet+ligtv diye bir kampanya vardı 24 ay taahhütlü neyse aldık şu an interneti ayrı digitürk'ü ayrı lig tv yi ayrı ödüyoruz.Sözleşmede öyle imzalamışız nasıl olduysa. Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz 10 Ocak 2014 Paylaş 10 Ocak 2014 DSmart sınırsız (yalın) ADSL + Maxi Paket için 79.90 ödüyorum. Sabit tel ücreti de olmayınca bana karlı gelmişti. Eylül'e kadar devam Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 10 Ocak 2014 Paylaş 10 Ocak 2014 girersen zırt pırt film paketi önerecekler haberin olsun, sakın kabul etme hatta telefonu yüzlerine kapat, tecrübeyle sabit. 1 Yorum bağlantısı
Samet Yarın 10 Ocak 2014 Paylaş 10 Ocak 2014 Geçebilirsin abi fiyat uygun ben de de dsmart (tüm kanallar açık) mega paket hd+ akıllı telefon ve pc için dsmart blu + internet 75 tl Yorum bağlantısı
Mahmut Sayar 10 Ocak 2014 Paylaş 10 Ocak 2014 Başlangıç paketi 14,99 olmuş az önce gördüm. 3 senedir aboneyim bu kadar adamına göre muamele yapan şirket görmedim. Geçen çıkmak istiyorum diye mail attım. 3 ay boyunca tüm salon filmleri hediye diye cevap geldi. Ben 3 yıllık aboneyim şampiyonlar paketi için başlangıç ıvır zıvır 65 lira istiyorlar, Media Markt aynı paketin 1 yıllığını 450-500 liraya satıyor. Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 11 Ocak 2014 Paylaş 11 Ocak 2014 12 Eylül 2014'e kadar taahhütlerim varmış.. şimdi cayarsam 220 lira falan fark gelirmiş.. Yeni taahhüde girmeyeceğim.. Aydın Akdeniz'in dediği gibi superonline olarak hizmet veriyorsa. Taahütten çıkıyorsunuz, bunu belgeleyip superonlineye gönderiyorsunuz. Size 220 tl karşılığında 60 lira ise 3.5 ay internet ücretsiz gelir. Taahhüt bozmayı ödüyorlarsa eğer geçebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 11 Ocak 2014 Paylaş 11 Ocak 2014 Bende D smarta geçtim 3 ay oluyor. Mega paket ve sınırsınz 8 mb internete 90 TL ödüyorum yalın internet olarak. Kesinlikle TT netten avantajlı. Üstelik internet hızı da gayet iyi. Ben çok memnunum. Bildiğim kadarı ile digitürk süperonline kullanıyor o yüzden hız olarak daha iyidir. Ben alırken digitürkün internet paketleri yoktu. Bence kesinlikle geçmelisiniz... Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 11 Ocak 2014 Paylaş 11 Ocak 2014 Beni de aynı şartlarla 2-3 gündür günde 3-5 defa arıyorlar.Ben de geçmiyorum.Benim evde 29 tl d-smart internet var. D-smartcılar maxi paket + internet 40 tl ,mega paket ve internet 50 tl demişlerdi. Digitürk 60 tl diyor.. Çanaktan zaten izlediğimiz kanal sayısı 5-10 u bulmuyor.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Ocak 2014 Yazar Paylaş 11 Ocak 2014 Ben bugün arayıp. Bu taahhüt işini görüşeyim. Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 11 Ocak 2014 Paylaş 11 Ocak 2014 Yeni konu açmadan buradan bir soru sorayım.Lig tv şampiyonlar paketi kullanıyorum ve aylık 44 tl ödüyorum.Daha düşük ödeyen var mı? Yorum bağlantısı
Tahir İlter 11 Ocak 2014 Paylaş 11 Ocak 2014 Beni de D-Smart tan aradılar.Mevcut internet paketim üzerine ( 25 lira,8 mbit sınırsız) 14 lira daha ver full paketten ( sanırım) faydalandıralım ayrıca full hd uydu cihazı hediyemiz olsun diye .Kabul etmedim Zaten evde durduğum kaç saat bir de tv izleyeceğim diye para veremem. Yorum bağlantısı
Recommended Posts