Misafir 11 Mart 2015 Yazar Paylaş 11 Mart 2015 (düzenlendi) F1 farıda uygun du yapmak kısmet oldu. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/257359-focus-f1-%C3%A7ift-mercekgen4mercekli-sinyalu-angel/ 2'5 farı malum.Engebesi çok.Aşmak lazım.Aklımada olan bir çalışma ve her riski göze alıp yapalım denilirse aynı tipte olan F3 farı gibi bişiler çıkabilir. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/268238-focus-3-bmw-u-halkaka%C5%9Fpower-led-sinyal/ 11 Mart 2015 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 11 Mart 2015 Paylaş 11 Mart 2015 Kıskandın değil mi agam kıskandım tabi biliyosun benim aklımda iki yıldır var ama far yapısı izin vermiyor diyo oktay abi yoksa hazırda bekleyen bir far daha var Yorum bağlantısı
Misafir 11 Mart 2015 Paylaş 11 Mart 2015 agam kıskandım tabi biliyosun benim aklımda iki yıldır var ama far yapısı izin vermiyor diyo oktay abi yoksa hazırda bekleyen bir far daha var Bırak bu işleri işte Yorum bağlantısı
Murat Caner Yavuz 21 Nisan 2015 Paylaş 21 Nisan 2015 Oktay abi kaç gün Sürüyor bu işlem Yorum bağlantısı
Murat Birinci 26 Mayıs 2015 Paylaş 26 Mayıs 2015 Oktay abi kaç gün Sürüyor bu işlem Dün sorduğumda 3 gün demişti. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2015 Sadece mercek çalışması için en az bu süre oluyor.Detaylı çalışma süresi değişiyor. Yorum bağlantısı
Mustafa Gümüş 14 Temmuz 2015 Paylaş 14 Temmuz 2015 Takıldığı ilk gece gelen resimler.Sağ far az yukarda. Halka orjinali böyle.Çerçeve yapısına uyması açısından bu şekilde yapıldı.Tam yuvarlak halka artık demode oktay abi muanede içi siyah olması sıkıntı yaparmı yardımcı olurmusun abi Yorum bağlantısı
Misafir 14 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 14 Temmuz 2015 Far içi reflektör yani kısa far ve uzun far aydınlatmaya zarar vermeyecek şekilde yapılan boyama vesaire sıkıntı değil.Far ayarı düzgün olsun,park ampulü veya park yerine geçen ve sadece beyaz tonlarında yanması,sinyallerin günışığı yada sarı olarak yanması yeterli. Yorum bağlantısı
Misafir 20 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 20 Temmuz 2015 Ankara'dan bir arkadaşımızın Mondeo Mk3 mercekli farına Hella bi-xenon,uzun hüzmeyede h7 kısa tip mercek perde kaldırılarak uzun hüzme olarak sabitlendi.Bmw U halka,Sinyal ve park bölümü power led ile sinyal işlevini yapar hale getirildi.Elde orijinal mercek şapkalarını birleştirerek yaptığım mercek şapkaları ile geçtiğimiz aylarda montajını yapmak kısmet oldu. Arka kapaklarda sadece birinde uzun hüzme merceği soket içten kablolara sarktığı için değdi ve soket sökülüp dışa alındı silikonlandı.Kapaklarda yükseltme kesme,biçme yapılmadı. Araç üzerinden gece bir kaç görünüm.Gündüz resimleri gelince bilahire ekleyeceğim. Duvar resmi. 1 Yorum bağlantısı
Erhan Karaman 29 Aralık 2015 Paylaş 29 Aralık 2015 haftasonu farları söktüm eve götürdüm, içini açtım evirdim çevirdim ama merceği sökmenin yolunu bulamadım bir türlü. ön camı açmadan sökmenin bir yolu var mıdır acaba?ne el girecek gibi nede tornavida Yorum bağlantısı
Misafir 1 Şubat 2016 Yazar Paylaş 1 Şubat 2016 Yorum geç geldi kusuruma bakmayınız. Farları açmak iç temizliği için her şekilde en güzel yöntem. Mercek üzerinde tork uçlu 4 tane vida var.Fakat bu vidaların altında yükseklik ve ince ayar için silikonlar var bunlar merceğin kendi uzun hüzmesi arasındaki odaklama aşaması için vida sıkımı ayarında önemli unsur.Öncelikle bunu duvarda çizgi alabilirsiniz.Yada sorun değil derseniz merceği sökebilirsiniz.Şundan emin olun merceğin üst kısmı zaten isten yanmıştır.Siz temizlemek için bez sürdüğünüzde krom tabanda aynen kalmakaya kesilikle başlayacaktır. Aynı konuda detaylı temizlik için yorumum mevcuttu bakabilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts