Misafir 6 Ocak 2014 Paylaş 6 Ocak 2014 arkadaşlar yıllık izine çıkma durumum var bu ay içerisinde iznimi memleketim olan denizlide geçirmeyi düşünüyorum gitmişken focusuma da triğer V kagışı devirdaim balatalar diskler vb... biraz bakım yaptırmak istiyorum.yargül yetkili servis yalçınoto özel ford servisi hacı oğlu özel ford servisi dışında önerebileceginiz servis ford ustası varmı ?denizlilerden ve konu ile bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum... Yorum bağlantısı
Muhammet Ergün 6 Ocak 2014 Paylaş 6 Ocak 2014 3. sanayiide yeni ford diye bir yer ben oraya gidiyorum. gayet memnunum genç arkadaşlar iyi ilgileniyorlar. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ocak 2014 Paylaş 6 Ocak 2014 hacıoglu özel ford da balata degiştirmiştim adamlar frene hava basan bir hortumu takmamış balatalar yeni frenler az tutar birkaç gün dediler bir hafta o şekılde gezdım sonunda ilçedeki traktör tamircisi çaktı durumu allah razı olsun Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 6 Ocak 2014 Paylaş 6 Ocak 2014 Hiç ford servisiyle işim olmadı Denizli'de Yorum bağlantısı
Mert Salmansar 6 Ocak 2014 Paylaş 6 Ocak 2014 kardeşler oto var 3.sanıyıde ford servis orası güzeldirr Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ocak 2014 Paylaş 6 Ocak 2014 yeni ford-kardeşler oto iki tane yeni seçenek geldi başka varmı arkadaşlar............ Yorum bağlantısı
Emre Gur 6 Ocak 2014 Paylaş 6 Ocak 2014 kardeşler oto var 3.sanıyıde ford servis orası güzeldirr Bende tavsiye ederim, fiyatlarıda uygundur. Adam gibi adamlar paracı değildirler sağlam ustalar Yorum bağlantısı
Serdar Karagonlu 7 Ocak 2014 Paylaş 7 Ocak 2014 yeni ford servisi yaşlar geç ama tecrübeli ustalar tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Şaban Arhan 7 Ocak 2014 Paylaş 7 Ocak 2014 3. sanayide Aday Oto var ben oraya gidiyorum, şükür şimdiye kadar sadece yağ değişimi yaptık, başka bi sorun yaşamadığım için başka birşey yaptırmadık..Pamukkale Oto Test var bir de oraya giden arkadaşlarım da var, gayet memnunlar onlar da.. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ocak 2014 Paylaş 7 Ocak 2014 seçeneklerimiz çogaldı hayırlısı bakalım tavsiyelerden birisine gidecegiz inşallah denildiği gibi iyi çıkar... Yorum bağlantısı
Muhammet Ergün 7 Ocak 2014 Paylaş 7 Ocak 2014 yeni ford servisine gidecek olursanız tel. no sunu verebilirim müsait olursam beraberde gidebiliriz. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Ocak 2014 Paylaş 8 Ocak 2014 muhammet bey ben noyu alayım izine çıktıgımda sizinlede haberleşiriz müsait olursanız birlikte gideriz hem tanışmış hemde en azından bir çay içmişligimiz olur.... Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 8 Ocak 2014 Paylaş 8 Ocak 2014 aday oto halit usta ya gidin derim... Ex kullanıp exten anlamayan Aday oto o dimi ? ARazi şanzımanındaki plastik parça aşımından dolayı bunda en az 2 bin lira masraf var diyen usta dimi Yorum bağlantısı
Muhammet Ergün 8 Ocak 2014 Paylaş 8 Ocak 2014 muhammet bey ben noyu alayım izine çıktıgımda sizinlede haberleşiriz müsait olursanız birlikte gideriz hem tanışmış hemde en azından bir çay içmişligimiz olur.... arkadaşın ismi serhan. nosu:0545 667 78 07 1 Yorum bağlantısı
Sırrı Doğan 21 Mart 2014 Paylaş 21 Mart 2014 3. sanayide bankalar arkasında, Ünlüer otomotivde Murat usta var ,0 533 259 22 99 Yorum bağlantısı
İsmail Odakan 21 Nisan 2014 Paylaş 21 Nisan 2014 arkadaşın ismi serhan. nosu:0545 667 78 07 Muhammed bey teşekkür ederim. Arkadaşa gittim çok yardımcı oldu. Servisin 600-700 tl olabileceğini öngördüğü ve arıza tespiti için 40 tl aldığı proplemi 30 tl ye çözdü. Yorum bağlantısı
Muhammet Ergün 23 Nisan 2014 Paylaş 23 Nisan 2014 Muhammed bey teşekkür ederim. Arkadaşa gittim çok yardımcı oldu. Servisin 600-700 tl olabileceğini öngördüğü ve arıza tespiti için 40 tl aldığı proplemi 30 tl ye çözdü. hayırlı olsun. Yorum bağlantısı
Ali CAN_2 6 Ekim 2014 Paylaş 6 Ekim 2014 Merhaba arkadaşlar Kırkpınar kardeşler otoya giden varmı? Tavsiye eder misiniz? Yorum bağlantısı
Hüseyin Çolak 6 Ekim 2014 Paylaş 6 Ekim 2014 (düzenlendi) Ben de buraya yazayim konu acmayim tekrar diyarbakirda iyi bildiginiz usta var mi sanziman yagi degisimi icin 6 Ekim 2014 tarihinde Hüseyin Çolak tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ekim 2014 Paylaş 6 Ekim 2014 Ben de buraya yazayim konu acmayim tekrar diyarbakirda iyi bildiginiz usta var mi sanziman yagi degisimi icin mesut dumlupınar ile irtibat kurun formdan yardımcı olacaktır Yorum bağlantısı
Hüseyin Çolak 6 Ekim 2014 Paylaş 6 Ekim 2014 mesut dumlupınar ile irtibat kurun formdan yardımcı olacaktırTesekkur ederim Yorum bağlantısı
Fatih Çağlar 20 Ekim 2014 Paylaş 20 Ekim 2014 (düzenlendi) Sanırım halletmişsiniz sorunu ama ihtiyacı olan arkadaşlar için söyliyeyim hacıoğluna gitmeyin. Ne kadar araba götürdüysek sıkıntı yaşadık. işleri güçleri laf ebeliği yapıp iş yapıyor görünmek bu arada yalçın oto binek yetkili servisidir. Şahsen ben yargülün fiyatlarından sonra yalçın oto da yaptırıyorum bakımları Hem daha ilgililer 20 Ekim 2014 tarihinde Fatih Çağlar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
süleyman karakuzu 24 Kasım 2014 Paylaş 24 Kasım 2014 Arkadaşlar merhaba. Denizlide yaşıyorum. Aracımla ilgili olarak fren konusunda bazı sıkıntılar var ancak yıllardır gitiğim ustam bu konuda yetersiz. Bi dünya masraf yapıyoruz ama hala çözüm bulamadı. Bu nedenle Denizli de bana önerebileceğiniz bir usta var mı? Yorum bağlantısı
Recommended Posts