Fatih Avcı 10 Haziran 2015 Paylaş 10 Haziran 2015 En kalitelisi trv mi? Değiştirirken 4 dunü birdenmi değiştirmem gerek.daha 10000 km olmadı hepsini değiştirdim Yorum bağlantısı
Barış Alıcı 10 Haziran 2015 Paylaş 10 Haziran 2015 Aynı sorun bende de mevcut. Ses, uğultu falan yok sadece titreme yapıyor. 2 kere tornaya verdim ama nafile. Çözümü bekliyorum. Yorum bağlantısı
Fatih Avcı 10 Haziran 2015 Paylaş 10 Haziran 2015 ben Brembo disk kale balata aldım titreme ve ses yok sadece kale balata yumuşak olduğundan çok fazla toz çıkıyor.Onun dışında şimdilik çok iyi. Peki takmadan önce titreme varmıydı? Yorum bağlantısı
Erzan Aşkın 10 Haziran 2015 Paylaş 10 Haziran 2015 aynı sorunu iki hafta önce yaşadım . şu an çok şükür problemim yok. tornalattım bir ay sonra bozuldu. balata ve diski trw marka olarak değiştirdim fren performansından gayet memnunum. Bu işlemin ne kadara mal olduğu ve 4 tekerlek içinde uygulanıp uygulanmadığı konusunda bilgi verebilirmisiniz Yorum bağlantısı
Yavuz Duran 10 Haziran 2015 Paylaş 10 Haziran 2015 Arkadaşlar Ate yada bosch marka disk ve balata alın garanti veriyorum rahat edersiniz, benim araç 10 yaşında ve 10 yıldır bu markaları kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım, saygılar Yorum bağlantısı
Ahmet Hacıoğlu 11 Haziran 2015 Paylaş 11 Haziran 2015 en kalitelisi trw diyemem ama yinede memnunum. ben direksiyonu zaptedemiyordum titreme o dereceydi. ama iki kalite diye bilitorum trw ler. Yorum bağlantısı
Fatih Avcı 11 Haziran 2015 Paylaş 11 Haziran 2015 brembo disk sordum 150 tl dediler trv 175 orjinali 300 tl hafta sonu halletmem lazım şu işi. Yorum bağlantısı
Alper Doğan 11 Haziran 2015 Paylaş 11 Haziran 2015 (düzenlendi) Aynı sorun bendede mevcut az önce ustaya bıraktım aracı diskler garatili olduğu için değiştirecekler bakalım düzelicekmi 11 Haziran 2015 tarihinde Alper Doğan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ahmet Hacıoğlu 11 Haziran 2015 Paylaş 11 Haziran 2015 bremboda iyidir . aslında brembo alacaktım ama olmadığı için trw taktım. ama dediğim gibi iki kalite oluyor bunlar. iyi olanını tercih edin fiyat farkına bakmadan. Yorum bağlantısı
Fatih Avcı 11 Haziran 2015 Paylaş 11 Haziran 2015 İyinin fiyatı ne kötünün fiyatı ne çift on disk 175 tl Yorum bağlantısı
Alper Doğan 11 Haziran 2015 Paylaş 11 Haziran 2015 (düzenlendi) Benim diskler değişti bugün garantiden sonuç yine aynı poryada yamukluk varmış o yüzden bende tornalattım sıkıntı gitti Selçuk bey önler obg gibi bir marka arkalar trw sizlere tavsiyem disk balata değiştirirken lastikler sökülürken birinin içerden frene basması lazım tekrar takılırken bizim disklerde sabitleme civatası bulunmadığından dolayı en ufak kastırma poryalara ve disklere zarar veriyor balatalar takıldıktan sonra tekrar içerden birisi frene basıp lastıkleri öyle taktırın 11 Haziran 2015 tarihinde Alper Doğan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Avcı 11 Haziran 2015 Paylaş 11 Haziran 2015 Maslak da bir ebc bayisi buldum cumartesi gidicem komple frenlere baktırıcam porya yamuksa düzeltebilirlermiş cok düşük ihtimal yamulması dedi ebc disk onerdi fatih usta cumartesi onlara da uğrayacağım cözüme ulaştıracağız inşallah yüksek hızlarda cok sakat frene basmaya korkuyorum Yorum bağlantısı
Erzan Aşkın 11 Haziran 2015 Paylaş 11 Haziran 2015 Maslak da bir ebc bayisi buldum cumartesi gidicem komple frenlere baktırıcam porya yamuksa düzeltebilirlermiş cok düşük ihtimal yamulması dedi ebc disk onerdi fatih usta cumartesi onlara da uğrayacağım cözüme ulaştıracağız inşallah yüksek hızlarda cok sakat frene basmaya korkuyorum Maslaktaki ebc bayisinin ismini paylaşabilir misiniz? Yorum bağlantısı
Alper Doğan 11 Haziran 2015 Paylaş 11 Haziran 2015 Diskleri tornalattınmı sıkıntı kalmıyor Şimdi üretilen disklerin % 90 hatalıçeşitli markaların servislerde taktığı orjinal disklerin çoğundada hatalı çıkıp tornalatılıyor Fatih bey diskleri sabitletmeyi unutturmayın balataları taktırmadan önce balatalar takıldıktan sonra frene bastırıp tekerleri öyle taktırın Yorum bağlantısı
Ahmet Hacıoğlu 12 Haziran 2015 Paylaş 12 Haziran 2015 trw ikinci kalite disk ve balatayı( ön takım ) 320 liraya aldım. maalesef birinci kalite ( dediklerine göre karbonlu ) yoktu ellerinde acil taktırmak istediğim için bekleyemedim. ama herhangi bir araştırma yapmadım. aralarındaki bariz fark nedir diye. Yorum bağlantısı
Fatih Avcı 13 Haziran 2015 Paylaş 13 Haziran 2015 Bugün trw marka disk ve balata aldım kompleksin sistemini herşeyi kontrol ettiler 400 tl verdim ama bana fazla gibi geldi ama bir saatin üzerinde uğraştılar temizleniyor ne var ne yok inşallah sıkıntı olmaz adam sıkıntı olsun gel yenilerini takayım dedi. 900 tl ye performans diski vardı ama elinde yoktu haftaya anca gelir dedi hemen bunları taktırdınmı. 1 Yorum bağlantısı
Alper Doğan 13 Haziran 2015 Paylaş 13 Haziran 2015 Hayırlı olsun güle güle kullanın umarım sorun çıkmaz Yorum bağlantısı
Erzan Aşkın 14 Haziran 2015 Paylaş 14 Haziran 2015 Bugün trw marka disk ve balata aldım kompleksin sistemini herşeyi kontrol ettiler 400 tl verdim ama bana fazla gibi geldi ama bir saatin üzerinde uğraştılar temizleniyor ne var ne yok inşallah sıkıntı olmaz adam sıkıntı olsun gel yenilerini takayım dedi. 900 tl ye performans diski vardı ama elinde yoktu haftaya anca gelir dedi hemen bunları taktırdınmı. No name serviste mi yaptırdınız Yorum bağlantısı
Fatih Avcı 14 Haziran 2015 Paylaş 14 Haziran 2015 Hayır sadece uğradım oraya ebc fren servisin de yaptırdım Yorum bağlantısı
Yavuz Duran 15 Haziran 2015 Paylaş 15 Haziran 2015 İyinin fiyatı ne kötünün fiyatı ne çift on disk 175 tlBu indirimli fiyatı ve hiçbir sorun yok, saygılar Yorum bağlantısı
Fatih Avcı 19 Haziran 2015 Paylaş 19 Haziran 2015 Arkadaşlar sorun çözüldü sanırım. TRW disk ve balata ile titreme kesildi. 2 Yorum bağlantısı
Fatih Avcı 19 Haziran 2015 Paylaş 19 Haziran 2015 Hadi geçmiş olsun.Teşekkür ediyorum Yorum bağlantısı
Recommended Posts