İçeriğe Yönlendir

Focus Kaput Amortisörü Yapımı

İ.Göksel Yaman

Recommended Posts

Yiğitcan Coşar

Daha çok Auris seviyor direk kitliyor tenhada buldu mu :D  Hele ki 90'luk olursa ooo değme keyfine direkt hardcore...........

Aha şimdi de bize kerkiniyo :D :D Neyse ki aurisimiz yok ikisi de corolla diye geçiyor :p:D

Yorum bağlantısı
Ümit Mutlu BAĞIRAN

Ee premium marka olabilmek icin var olan araba için bile 3 Ay bekliyeceksiniz oyununu yıllarca oynuyorlar.. Çok 2.el galerici ekmek yedi bu işten.. 2.el'e ne demeli, sıfırından pahalı :D

Adama diyorum abi ne alaka ellerinde bi ton araba varda sırf imaj için bekleyeceksiniz diyorlar diyorum kimseye laf anlatamıyorum :)

Neyse şu kaput amortisörü olayına çok takıktım. Bir ilki gerçekleştirmen ve bizlere örnek olmandan dolayı çok teşekkürler.  :bravo:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Levent Ayhan

fikir çok güzel... yaratıcıların ellerine, emeklerine sağlık... çok beğendim uygulamayı... neyse ki ben bu işle uğraşmayacağım. çünkü benim aracımda orijinali var. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
(düzenlendi)

fikir çok güzel... yaratıcıların ellerine, emeklerine sağlık... çok beğendim uygulamayı... neyse ki ben bu işle uğraşmayacağım. çünkü benim aracımda orijinali var. :)

Teşekkürler

tarihinde İ.G&#246ksel Yaman tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 11 ay sonra...
Ersin Özkaya

Uygulama gayet guzel olmuş.aceba bunun montaj için satilan seti var mi?montaji basitmis.eğer seti bulunursa yapilabilir.yardimci olabilecek olan var mi?

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Uygulama gayet guzel olmuş.aceba bunun montaj için satilan seti var mi?montaji basitmis.eğer seti bulunursa yapilabilir.yardimci olabilecek olan var mi?

Evet, set halindede gönderim yapılabilir..

05333551972

Benim yönlendirdiğimi söylerseniz yardımcı olacaktır..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya

Evet, set halindede gönderim yapılabilir..

05333551972

Benim yönlendirdiğimi söylerseniz yardımcı olacaktır..

TSK ederim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
İ.Göksel Yaman

Hb bagaj amortisörü olur mu kaput için abi?

Olmaz Cüneyt, çalışma aralıkları ve özellikleri tamamen farklı..
Yorum bağlantısı
Cüneyt Demir

Olmaz Cüneyt, çalışma aralıkları ve özellikleri tamamen farklı..

teşekkürler abi.ben amortisörleri değiştireceğim de olrsa kalanları öne aktaracaktım ziyan olmasın diye.Sevgiler selamlar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Atıl Geçer

göksel bey yeni gördüm gerçekten focus fabrikasyon koysaydı sizin yaptığınızı en az 1000 tl koyardı satış fiyatına..ankaraya gideceğim yakında bende yaptırmak isterim yardımcı olurmusunuz?ve bunun için alkışlar size:):):)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Fabrikasyon koysaydı çift değilde onuda tek amortisör yapardı kesin :)

Çok teşekkür ederim. Tabiki de yardımcı oluruz. Bunun için buradayız..

Yorum bağlantısı
Atıl Geçer

5 mayıs gibi ankarada olucam galiba sizde orda yapmışsınız aracı tan otoya bırakıcam bu konu ile ilgili yönlendirme yapabileceğiniz biri varmı teşekkürler..

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Ozan Akkaya
(düzenlendi)

Göksel bey. Bu işlem mondeo mk2 de yapılabilir mi acaba? Ayrıca size özel mesaj gönderemiyorum. Kota dolu galiba

tarihinde Ozan Akkaya tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Recep Güney

Yaptirip kullanan arkadaslar varmi? Varsa uzun donem goruslerini paylasabilirlermi? Herhangi bir sorunla karsilastilarmi?

Yorum bağlantısı

Yaptirip kullanan arkadaslar varmi? Varsa uzun donem goruslerini paylasabilirlermi? Herhangi bir sorunla karsilastilarmi?

Konunun sahibi kullanıyor :)
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Göksel bey. Bu işlem mondeo mk2 de yapılabilir mi acaba? Ayrıca size özel mesaj gönderemiyorum. Kota dolu galiba

Her aracın kaput yapısı farklı olduğundan dolayı aynı speclerde olmaz. Kaput yapısına göre geliştirmek gerekli. Hemen siliyorum mesajları

Uzun dönemde hiçbir sorun görmedim hala ilkgünkü gibi çalışıyor diyeyim
Yorum bağlantısı
Recep Güney

göksel bey çok soru soruyorum ama kusuruma bakmayın lütfen; malzemeleri alıp kendim montaj yapmak istiyorum paylaştığınız telefon numarası hala geçerlimi? birde amortisörün kaputa bağlandığı yer araçta halihazırda bulunan biryermi orası için ekstra bir işlem yada parça gerekiyormu? fotoğraflardan çok net belli olmuyor da o kısım.. şimdiden teşekkür ederim..

Yorum bağlantısı
Müslüm Koçak

Set halinde gönderdim fiyatı ne acaba belli mi? Forum üyelerine indirim var mı ki? :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...