Yiğitcan Coşar 7 Ocak 2014 Paylaş 7 Ocak 2014 Daha çok Auris seviyor direk kitliyor tenhada buldu mu Hele ki 90'luk olursa ooo değme keyfine direkt hardcore........... Aha şimdi de bize kerkiniyo :D Neyse ki aurisimiz yok ikisi de corolla diye geçiyor Yorum bağlantısı
Ümit Mutlu BAĞIRAN 7 Ocak 2014 Paylaş 7 Ocak 2014 Ee premium marka olabilmek icin var olan araba için bile 3 Ay bekliyeceksiniz oyununu yıllarca oynuyorlar.. Çok 2.el galerici ekmek yedi bu işten.. 2.el'e ne demeli, sıfırından pahalı Adama diyorum abi ne alaka ellerinde bi ton araba varda sırf imaj için bekleyeceksiniz diyorlar diyorum kimseye laf anlatamıyorum Neyse şu kaput amortisörü olayına çok takıktım. Bir ilki gerçekleştirmen ve bizlere örnek olmandan dolayı çok teşekkürler. 2 Yorum bağlantısı
Levent Ayhan 7 Ocak 2014 Paylaş 7 Ocak 2014 fikir çok güzel... yaratıcıların ellerine, emeklerine sağlık... çok beğendim uygulamayı... neyse ki ben bu işle uğraşmayacağım. çünkü benim aracımda orijinali var. 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 7 Ocak 2014 Yazar Paylaş 7 Ocak 2014 (düzenlendi) fikir çok güzel... yaratıcıların ellerine, emeklerine sağlık... çok beğendim uygulamayı... neyse ki ben bu işle uğraşmayacağım. çünkü benim aracımda orijinali var. Teşekkürler 17 Ocak 2014 tarihinde İ.Göksel Yaman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 30 Aralık 2014 Yazar Paylaş 30 Aralık 2014 Ahahahah mustafa videoyu izledikten sonra bütün bildiklerimide unuttum Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 30 Aralık 2014 Yazar Paylaş 30 Aralık 2014 Sen kararını ver gerisine karışma Kardeşim. 3 Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya 31 Aralık 2014 Paylaş 31 Aralık 2014 Uygulama gayet guzel olmuş.aceba bunun montaj için satilan seti var mi?montaji basitmis.eğer seti bulunursa yapilabilir.yardimci olabilecek olan var mi? Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 31 Aralık 2014 Yazar Paylaş 31 Aralık 2014 Uygulama gayet guzel olmuş.aceba bunun montaj için satilan seti var mi?montaji basitmis.eğer seti bulunursa yapilabilir.yardimci olabilecek olan var mi? Evet, set halindede gönderim yapılabilir.. 05333551972 Benim yönlendirdiğimi söylerseniz yardımcı olacaktır.. 1 Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya 31 Aralık 2014 Paylaş 31 Aralık 2014 Evet, set halindede gönderim yapılabilir.. 05333551972 Benim yönlendirdiğimi söylerseniz yardımcı olacaktır.. TSK ederim. 1 Yorum bağlantısı
Cüneyt Demir 22 Nisan 2015 Paylaş 22 Nisan 2015 Hb bagaj amortisörü olur mu kaput için abi? Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 22 Nisan 2015 Yazar Paylaş 22 Nisan 2015 Hb bagaj amortisörü olur mu kaput için abi?Olmaz Cüneyt, çalışma aralıkları ve özellikleri tamamen farklı.. Yorum bağlantısı
Cüneyt Demir 22 Nisan 2015 Paylaş 22 Nisan 2015 Olmaz Cüneyt, çalışma aralıkları ve özellikleri tamamen farklı.. teşekkürler abi.ben amortisörleri değiştireceğim de olrsa kalanları öne aktaracaktım ziyan olmasın diye.Sevgiler selamlar. 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 22 Nisan 2015 Yazar Paylaş 22 Nisan 2015 Saygı ve sevgiler bizden Cüneyt.. 1 Yorum bağlantısı
Atıl Geçer 26 Nisan 2015 Paylaş 26 Nisan 2015 göksel bey yeni gördüm gerçekten focus fabrikasyon koysaydı sizin yaptığınızı en az 1000 tl koyardı satış fiyatına..ankaraya gideceğim yakında bende yaptırmak isterim yardımcı olurmusunuz?ve bunun için alkışlar size:):) 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 26 Nisan 2015 Yazar Paylaş 26 Nisan 2015 Fabrikasyon koysaydı çift değilde onuda tek amortisör yapardı kesin Çok teşekkür ederim. Tabiki de yardımcı oluruz. Bunun için buradayız.. Yorum bağlantısı
Atıl Geçer 26 Nisan 2015 Paylaş 26 Nisan 2015 5 mayıs gibi ankarada olucam galiba sizde orda yapmışsınız aracı tan otoya bırakıcam bu konu ile ilgili yönlendirme yapabileceğiniz biri varmı teşekkürler.. Yorum bağlantısı
Ozan Akkaya 20 Haziran 2016 Paylaş 20 Haziran 2016 (düzenlendi) Göksel bey. Bu işlem mondeo mk2 de yapılabilir mi acaba? Ayrıca size özel mesaj gönderemiyorum. Kota dolu galiba 20 Haziran 2016 tarihinde Ozan Akkaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recep Güney 20 Haziran 2016 Paylaş 20 Haziran 2016 Yaptirip kullanan arkadaslar varmi? Varsa uzun donem goruslerini paylasabilirlermi? Herhangi bir sorunla karsilastilarmi? Yorum bağlantısı
Misafir 21 Haziran 2016 Paylaş 21 Haziran 2016 Yaptirip kullanan arkadaslar varmi? Varsa uzun donem goruslerini paylasabilirlermi? Herhangi bir sorunla karsilastilarmi?Konunun sahibi kullanıyor Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 21 Haziran 2016 Yazar Paylaş 21 Haziran 2016 Göksel bey. Bu işlem mondeo mk2 de yapılabilir mi acaba? Ayrıca size özel mesaj gönderemiyorum. Kota dolu galibaHer aracın kaput yapısı farklı olduğundan dolayı aynı speclerde olmaz. Kaput yapısına göre geliştirmek gerekli. Hemen siliyorum mesajlarıYaptirip kullanan arkadaslar varmi? Varsa uzun donem goruslerini paylasabilirlermi? Herhangi bir sorunla karsilastilarmi?Uzun dönemde hiçbir sorun görmedim hala ilkgünkü gibi çalışıyor diyeyim Yorum bağlantısı
Recep Güney 22 Haziran 2016 Paylaş 22 Haziran 2016 göksel bey çok soru soruyorum ama kusuruma bakmayın lütfen; malzemeleri alıp kendim montaj yapmak istiyorum paylaştığınız telefon numarası hala geçerlimi? birde amortisörün kaputa bağlandığı yer araçta halihazırda bulunan biryermi orası için ekstra bir işlem yada parça gerekiyormu? fotoğraflardan çok net belli olmuyor da o kısım.. şimdiden teşekkür ederim.. Yorum bağlantısı
Müslüm Koçak 23 Haziran 2016 Paylaş 23 Haziran 2016 Set halinde gönderdim fiyatı ne acaba belli mi? Forum üyelerine indirim var mı ki? Yorum bağlantısı
Recommended Posts