İ.Göksel Yaman 5 Ocak 2014 Yazar Paylaş 5 Ocak 2014 Ellerinize sağlık da,çok gereksiz bir işlem. çok özür dilerim, herkesin ak dediği şeye ben kara dediğim için şimdi sevimsiz kişi olarak görüleceğim, fakat dost acı söyler. Geçenlerde tamirci arkadaşın dükkanında araç yarıya kadar lifte kaldırılmış vaziyette çalışılırken öyle bir ses geldi ki, sanki yakında bir yerde bomba patladı sandık. Derken ilk panik anı geçtikten sonra kaputun düştüğünü anladık. Allah'a şükür ettik, iyi ki motor bölmesinde çalışılmıyordu. Klasik olanı daha muteberdir bence. Bu amortisörlerin zamanla patlama, çaptan düşme ihtimali vardır. Siz altta çalışıp dururken kaputun kafanıza düşme olasılığı çok yüksektir. Aracımda kaput kalkık iken orada çalışmaya korkuyorum. Amortisörlere ilave olarak ben de bir tane demir çubuk takmayı düşünüyorum. Freninizin, patlama durumuda var Abi.. Allah korusun!.. 2 Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 5 Ocak 2014 Paylaş 5 Ocak 2014 Maşallah abi.. YMN ilkler listesinde kendini güncelliyor sürekli.. Takipteyiz... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ocak 2014 Paylaş 5 Ocak 2014 çok iyi, güle güle kullan. nam amortisör bizim bildigimiz ostim dekimi ? sıtandart mı yoksa araç markasına göre degişiklikler olabiliyormu.? Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 5 Ocak 2014 Paylaş 5 Ocak 2014 Tebrikler emeği geçen herkese ve düşünen iltebere. Bu model araçtan bunu esirgeyen forda atış serbet 5 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Ocak 2014 Paylaş 5 Ocak 2014 Güle güle kullan İlteber. Beğenmediğimiz Dacia'nın bile standart sunduğu bu donanımın focus'a sonradan yapılması tabi kötü. Eee, Ford adamı mucit te yapıyor 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Ocak 2014 Paylaş 5 Ocak 2014 güzel bir ilave olmuş, aynı şaseye sahip volvo da bunun orjinali mevcut, ancak parçaları biraz tuzlu ve ters taraftan monte ediliyor. Bir ara foto çekeyim bizimkinden 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 5 Ocak 2014 Yazar Paylaş 5 Ocak 2014 çok iyi, güle güle kullan. nam amortisör bizim bildigimiz ostim dekimi ? sıtandart mı yoksa araç markasına göre degişiklikler olabiliyormu.? Evet Abi, Ostimdeki.. Araç markasına göre değilde, kaputun açılıp, kapanma açısına göre değişiyor.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Ocak 2014 Paylaş 5 Ocak 2014 Eline emeğine sağlık kardeşim çok güzel olmuş benim nokia ya olur mu ki bundan azıcık kıskandım da kaputta uzun vadede bombe yapabilir 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 5 Ocak 2014 Paylaş 5 Ocak 2014 Güle güle kullan Göksel hakikten güzel bir çalışma olmuş ... Fordun bu kadar güzel araca bunu yapmaması garip ... 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 5 Ocak 2014 Yazar Paylaş 5 Ocak 2014 Eline emeğine sağlık kardeşim çok güzel olmuş benim nokia ya olur mu ki bundan azıcık kıskandım da Olur Abi, üstünde arge yapmak lazım bir ara görüştüğümüzde inceleyelim Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 5 Ocak 2014 Yazar Paylaş 5 Ocak 2014 Çok iyisin janım yaa Öyleyimdir huyum kurusun. Lanet olsun içimdeki insan sevgisine Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 5 Ocak 2014 Paylaş 5 Ocak 2014 Yap yap bitmiyor, yahu ne kadar dandik arabalarmış bu fort'lar 3 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 5 Ocak 2014 Yazar Paylaş 5 Ocak 2014 Yap yap bitmiyor, yahu ne kadar dandik arabalarmış bu fort'lar ford, değil bu Abi Focus.. fort ayrı, Focus Ayrı.. Kendi başına bir marka, Mustang gibi 4 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 5 Ocak 2014 Paylaş 5 Ocak 2014 Güzel çalışma elinize sağlık.Kumandadan açılan bagaj kapağına da el atarsanız çok iyi olacak. 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 5 Ocak 2014 Yazar Paylaş 5 Ocak 2014 Güzel çalışma elinize sağlık.Kumandadan açılan bagaj kapağına da el atarsanız çok iyi olacak. Kumandada açılan bagaj kapağı derken, o zaten var ? sanırım müdahale etmeden, kendi yukarı açılan mı ? Yorum bağlantısı
Özgür Turhan 5 Ocak 2014 Paylaş 5 Ocak 2014 Harika olmuş. Yakın zamanda planlarımın içerisine dahil ettim 1 Yorum bağlantısı
Volkan özyurt 5 Ocak 2014 Paylaş 5 Ocak 2014 güle güle kullan Göksel, yine yaptın yapacağını 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Sonata 5 Ocak 2014 Paylaş 5 Ocak 2014 Elinize sağlık çok güzel bir uygulama. 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 6 Ocak 2014 Yazar Paylaş 6 Ocak 2014 Biz ne zaman yaptıracağız.İstediğiniz zaman yaptırabilirsiniz.. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts