Guest Mert Boran 4 Ocak 2014 Paylaş 4 Ocak 2014 Merhaba,Az evvel bütün çocukluk görüntülerimin olduğu cd'yi takıp nostalji yapalım dedik ama Media player classic sadece ilk anı getiriyor sonra kalıyor. Bunu bir çözümü var mı? Yoksa bütün anılara elveda mı? Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 4 Ocak 2014 Paylaş 4 Ocak 2014 mert cd marketlere gidip cd yi temizlete bilirsin. eskiden bozuk cd çalıştıran bir kaç program vardı.bahsettiğim 7 yıl önce falan Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 4 Ocak 2014 Paylaş 4 Ocak 2014 Eskiden http://www.isobuster.com/ bunu denerdik her çizilen CD'de. Temel çalışma mantığı, çizilen kısımları atlayarak, okuyabildiği bölgelerdeki verileri kurtarmaktı. İşe yarar mı, denemen lazım Mert. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 4 Ocak 2014 Paylaş 4 Ocak 2014 Birde cdler teflon cd. Siyah tarafina yazılmış. Yorum bağlantısı
Yalçın Dağlıoğlu 4 Ocak 2014 Paylaş 4 Ocak 2014 (düzenlendi) Diş macunu ve yumuşak bir bezle çiziklerin üzerini (CD / DVD nin ortasından başlayarak dışa doğru) cilalayın ve daha sonra CD ' yi ılık suyla yıkayıp durulayın. Bir başka yöntem. Çizik CD leri bir buz torbasına koyun ve iki saatliğine buzlukta dondurun. Bazı kullanıcılar aynı yöntemi sabit disklerinde de veri kurtarmak için kullanıyorlar. Yöntem her zaman işe yaramıyor ancak disk lerede her hangi bir zarar vermiyor. Nivea kremle yapıp başarılı olanlar var. Cd kurtarma programlarından sonuç alamazsan son çare olarak kullanabilirsin. Cd Kurtarma programları bozuk kısımları atlayrak çalıştıkları için kurtarabildiğin kadar artık . CD KURTARMA PROGRAMI DENEMEK İSTERSENDE http://yandex.com.tr/clck/jsredir?from=yandex.com.tr%3Byandsearch%3Bweb%3B%3B&text=cd%27den%20dosya%20kurtarma&uuid=&state=AiuY0DBWFJ4ePaEse6rgeAjgs2pI3DW9zU0zlKazk7SKE2975J-3MNQr0hhBJR2x1n-1NAGIxW_PfBX0ikGmftPJ16Aa_n-AZod0-30wiYMSAXudEqA49Zi_Svot_anb0ZL--xiC60cpZEwhuzERVdupCJ0cZt7w3do_MgZ0jVpYeQ-2m_c1gxr49GtVBhrUIarFoDT0NBQ&data=UlNrNmk5WktYejR0eWJFYk1Ldmtxak5lVWVrVzFvQk5SNTVRVnpKeUxFQjNmdkF1M3hya29WM2NBTy1Qdkw5RnBqU19zZ25fNlp1dGJqNmYtSU1oVmtLMnFLX0tvMkVBNWx4c3JUdUxNUTRuZll1VHJYNFdHUkpmejlvNlV6OU0&b64e=2&sign=312bad1665934e9ada39e987646b0ffa&keyno=0&l10n=tr VEYA http://www.tamindir.com/isobuster/indir/ Hasarlı diskinizi yerleştirin ve çalıştırın. Disk algılanmazsa "Refresh"e tıklayın. Diskinizde kayıtlı olan oturumları göreceksiniz. "Extract session" > "Extract user data" yolunu izleyin. Diske kaydetmek için bir konum girin. Şimdi imaj dosyasını açarak dosyaları kurtarabilirsiniz 4 Ocak 2014 tarihinde Yalçın Dağlıoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 5 Ocak 2014 Paylaş 5 Ocak 2014 Dremelin yumuşak (keçe gibi) cila uçları var. Benzer bir şeyle CD üzerindeki kaplamayı inceltip derin olmayan çizikleri geçirerek lazer ışığının kırılma yapmadan okumasını sağlayabilirsin. İşe yararsa hemen sabit diske atıp sağlama almayı unutma. Koruyucu kaplamanın altındaki alana ulaşan çizikler için ise yapılacak bir şey yok maalesef. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 5 Ocak 2014 Paylaş 5 Ocak 2014 Yapılacak ilk şey cd/dvd yi başka bir okuyucu da denemektir..mevcut okuyucu cd/dvd seçer hale gelmiş olabilir..bunu dene birkaç farklı yerde olmadı diğer seçenekleri uygula. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 5 Ocak 2014 Paylaş 5 Ocak 2014 Diş macunu ve yumuşak bir bezle çiziklerin üzerini (CD / DVD nin ortasından başlayarak dışa doğru) cilalayın ve daha sonra CD ' yi ılık suyla yıkayıp durulayın. Bir başka yöntem. Çizik CD leri bir buz torbasına koyun ve iki saatliğine buzlukta dondurun. Bazı kullanıcılar aynı yöntemi sabit disklerinde de veri kurtarmak için kullanıyorlar. Yöntem her zaman işe yaramıyor ancak disk lerede her hangi bir zarar vermiyor. Nivea kremle yapıp başarılı olanlar var. Cd kurtarma programlarından sonuç alamazsan son çare olarak kullanabilirsin. Cd Kurtarma programları bozuk kısımları atlayrak çalıştıkları için kurtarabildiğin kadar artık . CD KURTARMA PROGRAMI DENEMEK İSTERSENDE http://yandex.com.tr/clck/jsredir?from=yandex.com.tr%3Byandsearch%3Bweb%3B%3B&text=cd%27den%20dosya%20kurtarma&uuid=&state=AiuY0DBWFJ4ePaEse6rgeAjgs2pI3DW9zU0zlKazk7SKE2975J-3MNQr0hhBJR2x1n-1NAGIxW_PfBX0ikGmftPJ16Aa_n-AZod0-30wiYMSAXudEqA49Zi_Svot_anb0ZL--xiC60cpZEwhuzERVdupCJ0cZt7w3do_MgZ0jVpYeQ-2m_c1gxr49GtVBhrUIarFoDT0NBQ&data=UlNrNmk5WktYejR0eWJFYk1Ldmtxak5lVWVrVzFvQk5SNTVRVnpKeUxFQjNmdkF1M3hya29WM2NBTy1Qdkw5RnBqU19zZ25fNlp1dGJqNmYtSU1oVmtLMnFLX0tvMkVBNWx4c3JUdUxNUTRuZll1VHJYNFdHUkpmejlvNlV6OU0&b64e=2&sign=312bad1665934e9ada39e987646b0ffa&keyno=0&l10n=tr VEYA http://www.tamindir.com/isobuster/indir/ Hasarlı diskinizi yerleştirin ve çalıştırın. Disk algılanmazsa "Refresh"e tıklayın. Diskinizde kayıtlı olan oturumları göreceksiniz. "Extract session" > "Extract user data" yolunu izleyin. Diske kaydetmek için bir konum girin. Şimdi imaj dosyasını açarak dosyaları kurtarabilirsiniz Cd recovery programı ile birçok bölümünü aldım. Şimdi fiziksel yöntemlere girişsem mi? Dremelin yumuşak (keçe gibi) cila uçları var. Benzer bir şeyle CD üzerindeki kaplamayı inceltip derin olmayan çizikleri geçirerek lazer ışığının kırılma yapmadan okumasını sağlayabilirsin. İşe yararsa hemen sabit diske atıp sağlama almayı unutma. Koruyucu kaplamanın altındaki alana ulaşan çizikler için ise yapılacak bir şey yok maalesef. Abi çizikler hep kılcal. Hiç derin çizik yok. Yapılacak ilk şey cd/dvd yi başka bir okuyucu da denemektir..mevcut okuyucu cd/dvd seçer hale gelmiş olabilir..bunu dene birkaç farklı yerde olmadı diğer seçenekleri uygula. Yok abi denedim ya. Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 5 Ocak 2014 Paylaş 5 Ocak 2014 Mertcigim gunaydin kardesim. Ankaraya hastaneye gelirken babamin tomograf cd lerini de getirmistim. Ancak cd leri hastanede okutamadilar. Biz de ms dos programinda cd yi kopyalayip flash disc e attik oyle kurtardik... isine yararmi bilmem.... Yorum bağlantısı
Murat Dere 5 Ocak 2014 Paylaş 5 Ocak 2014 Abi çizikler hep kılcal. Hiç derin çizik yok. CD oynatıcının kafasının temiz olduğuna eminsen o kilcal çizikler için dediğim yöntemi deneyebilirsin. CD kalıbı polikarbon diske basıldıktan sonra üzeri koruyucu tabaka ile kaplanır. Bu tabakadaki çizikler lazer ışığının geri dönerken kırılmasına yol açar, dolayısıyla okumada sorunlar çıkarır. Madem çizikler o kadar ince önce şunu da deneyebilirsin: Yorum bağlantısı
Yalçın Dağlıoğlu 5 Ocak 2014 Paylaş 5 Ocak 2014 Cd recovery programı ile birçok bölümünü aldım. Şimdi fiziksel yöntemlere girişsem mi? Abi çizikler hep kılcal. Hiç derin çizik yok. Yok abi denedim ya. Şimdi yapacağın fiziksel hasarları anlattığım şekliyle yap daha sonra ak bilgisayara bak verilerin ne durumda yoksa tekrar cd kurtarma programı ,alabildiğin kadar artık . Kurtarabildiğin yüzde kaç. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 5 Ocak 2014 Paylaş 5 Ocak 2014 Mertcigim gunaydin kardesim. Ankaraya hastaneye gelirken babamin tomograf cd lerini de getirmistim. Ancak cd leri hastanede okutamadilar. Biz de ms dos programinda cd yi kopyalayip flash disc e attik oyle kurtardik... isine yararmi bilmem.... İyi akşamlar Abi. Sağolasın benim bir işime yaramıyor ama yarayan olabilir. Şimdi yapacağın fiziksel hasarları anlattığım şekliyle yap daha sonra ak bilgisayara bak verilerin ne durumda yoksa tekrar cd kurtarma programı ,alabildiğin kadar artık . Kurtarabildiğin yüzde kaç. Valla yüzde olarak bilmiyorum abi ama büyük bir bölümü. Yorum bağlantısı
Yalçın Dağlıoğlu 5 Ocak 2014 Paylaş 5 Ocak 2014 İyi akşamlar Abi. Sağolasın benim bir işime yaramıyor ama yarayan olabilir. Valla yüzde olarak bilmiyorum abi ama büyük bir bölümü. Anlattıklarım işine yaradıysa ne mutlu bana Yorum bağlantısı
Recommended Posts