Guest Mert Boran 25 Mayıs 2016 Paylaş 25 Mayıs 2016 Uzum sure sonra tozlu sensoru temizledim.paylasim icin tsk'ler mert Eline sağlık, güzel çalışma.Ne demek, işinize yarasin Yorum bağlantısı
Misafir 6 Haziran 2016 Paylaş 6 Haziran 2016 Haftasonu kayınçoma aldığım Focus 2 aracın,Sony teybine temizlik yaptım. Ekran is'ten dolayı berbat durumdaydı. Ekranı içten sildim ve paneldeki ledleride temizledim. Bu arada cihazımız Mp3 çalmakta zorlanıyordu ve ara ara takılmalar yapıyordu.Hazır sökülmüşken cd okuyucunun temizliğini de yaptım,bu konuda destek olan,Şefkatli adminime saygılarımı sunuyorum. Cd okuyucusu bu aradan gözüküyor. Cd okuyucusunun hemen arkasındaki boşluktan,okuyucuya ulaşarak temizliği yaptım. Ve Sonuç.... Temizlik ciddi anlamda fark etti ve Mp3'teki sorunda yok oldu. Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 6 Kasım 2016 Paylaş 6 Kasım 2016 Teybi yerinden çıkarabilsem bende temizleyeceğim ama tırnakları eğilmiş, göğüsü sökmek gerekiyor. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Kasım 2016 Paylaş 7 Kasım 2016 Teybi yerinden çıkarabilsem bende temizleyeceğim ama tırnakları eğilmiş, göğüsü sökmek gerekiyor. Vakti zamanında serviste aynısını demişti bana,tırnak makasının içinde bulunan törpü ile çıkardım Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 7 Kasım 2016 Paylaş 7 Kasım 2016 İlk aldığımda şifre istiyordu, kodu bulmak için serviste aparatlarıtla sökmeye çalıştılar, beceremeyince komple söküp kodu öyle buldular. Daha sonra ben yine aparatlarla sökmeye çalıştım beceremedim. Öylece duruyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts