Guest Hakan Tarım 2 Ocak 2014 Paylaş 2 Ocak 2014 Eyi uygunmuş. Güzel bas alabilecek miyim ? Bu sadece ana ünite Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 2 Ocak 2014 Paylaş 2 Ocak 2014 Müzik zevkinde şahaneymiş Ellerine sağlık. Disco'yu yollayayım da, bi elden geçir, note2 ye nası fark attığını görürsün Teşekkürler Abi. Ya abi bugün bu alıntıyı 4. sefer yapıyorum. Forumda bir tuhaflık var. Yazıyorum gönderiyor gibi yapıp göndermiyor. Demiştim ki çinde üretilip burda marka yapıştırılan sonrada Türk malı diye geçinen F/P cihazları ile karşılaştırmayalım. Bütün dünyada bilindiği ismiyle Galaxy Note Two. Bu sadece ana ünite Oooo. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 2 Ocak 2014 Paylaş 2 Ocak 2014 Teşekkürler Abi. Abi çok iyi bir bilgi. Bunu bir foto ile destekle bence. Mert bu sony'nin zor bulunan teyp sökme aparatları Bu da bildiğimiz tırnak törpüsü Bu törpüleri aparatların takıldığı yerlere önce üst tarafa takıp uç kısımlarını içe doğru bastırıp teybi hafifçe öne doğru çekiyoruz daha sonrada alt kısım da aynı işlemi yapıp teybi sökebiliyoruz, kolay gelsin diyelim yapmak isteyen arkadaşlara..... 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 2 Ocak 2014 Paylaş 2 Ocak 2014 Mert bu sony'nin zor bulunan teyp sökme aparatları Aynen Abi. Birde bu aparattan eğer 2 tane varsa çıkarması yine baya zor. Uğraştırdı. 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 3 Ocak 2014 Paylaş 3 Ocak 2014 Teybi göndereyim sana da temizle tamir et geri gönder Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 3 Ocak 2014 Paylaş 3 Ocak 2014 Eline sağlık Mert çok başarılı bir çalışma olmuş gerçekten... Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 4 Ocak 2014 Paylaş 4 Ocak 2014 Kardeşim konuyu daha yeni görebildim özverili ve cesurca bir çalışma olmuş ellerine sağlık. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 4 Ocak 2014 Paylaş 4 Ocak 2014 Teybi göndereyim sana da temizle tamir et geri gönder Valla Abi 6 lı mekanizma olan bi ürkünç geliyor kulağa. Toplayamazsak felan. Eline sağlık Mert çok başarılı bir çalışma olmuş gerçekten... Teşekkürler. Kardeşim konuyu daha yeni görebildim özverili ve cesurca bir çalışma olmuş ellerine sağlık. Sağol kardeşim. 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 15 Şubat 2014 Paylaş 15 Şubat 2014 Ben konuyu daha yeni farkettim acaba o gün nerdeydim. Eline sağlık kardeşim güzel iş çıkarmışsın. Teşekkürler Abi. Bende bunu yeni gördüm. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 15 Şubat 2014 Paylaş 15 Şubat 2014 Eline sağlık Mert nefis bir anlatım olmuş. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 1 Mart 2014 Paylaş 1 Mart 2014 Eline sağlık Mert nefis bir anlatım olmuş. tebrikler... Teşekkür ederim Abilerim. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 Konuyu ben de yeni farkettim.Güzel çalışma olmuş ancak lens silme işlemi yapılırken o kısımlara hassas davranmak gerekiyor. Sabitlemek için tornavida iyi bir seçim olmamış Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya 12 Mayıs 2014 Paylaş 12 Mayıs 2014 Emeğine sağlık.Bu teybi sökmek için aparatı nerden bulabilirim?Netten baktım bulamadım.Ya da başka bir aparat ile sökülebilir mi ( bıcak vb.)? Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 12 Mayıs 2014 Paylaş 12 Mayıs 2014 Emeğine sağlık.Bu teybi sökmek için aparatı nerden bulabilirim?Netten baktım bulamadım.Ya da başka bir aparat ile sökülebilir mi ( bıcak vb.)? hocam ben doktorların kullandığı neşterlerden yardım aldım.tip olarakta benziyor zaten buyrun konusu http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/256651-asya-tipi-stop-ve-sony-teybim/ 1 Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya 16 Mayıs 2014 Paylaş 16 Mayıs 2014 Bende bugun sokup temizledim ekranı . Baya bir kir olmus gerçekten.Paylaşım tşkler mert Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 16 Mayıs 2014 Paylaş 16 Mayıs 2014 el becerisi oldumu insanda herşeyi yapar valla eline sağlık ben de bayılırım böyle şeyleri kurcalamaya napalım benim de sony teybim olsa bende temizlerdim ama yok 1 Yorum bağlantısı
Eren Boztepe 16 Mayıs 2014 Paylaş 16 Mayıs 2014 Gündüzleri Teyp'in ışıklarını hiç göremiyorum acaba bu çalışma onada bir çözümmü ? Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 16 Mayıs 2014 Paylaş 16 Mayıs 2014 (düzenlendi) Herkese teşekkürler. Gündüzleri Teyp'in ışıklarını hiç göremiyorum acaba bu çalışma onada bir çözümmü ? Bende onun için yaptım zaten çalışmayı. İlk mesajda yazıyor. 16 Mayıs 2014 tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 9 Haziran 2014 Paylaş 9 Haziran 2014 (düzenlendi) Fotoğraflar gitmiş malesef. İnşallah yedekleri vardır. Edit:Yedekleri buldum yüklüyorum. 9 Haziran 2014 tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 20 Temmuz 2014 Paylaş 20 Temmuz 2014 Çok güzel bir çalışma ve başvuru klavuzu olmuş. Bu teypten kullananlar mutlaka kopyalayıp worde kaydetmeliler. Eline sağlık Mert, iyi çalışmalar. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 5 Ağustos 2014 Paylaş 5 Ağustos 2014 Çok güzel bir çalışma ve başvuru klavuzu olmuş. Bu teypten kullananlar mutlaka kopyalayıp worde kaydetmeliler. Eline sağlık Mert, iyi çalışmalar. Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts