Misafir 2 Ocak 2014 Paylaş 2 Ocak 2014 Sony ses sisteminden vazgeçmek zor geliyor alışan için. Sen başka bir aparat takma aracına Mert bu ses kalitesine ulaşmak için para harcayanları gördükçe daha çok seviyorum Sony yi Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 2 Ocak 2014 Paylaş 2 Ocak 2014 Mert emeğine sağlık abicim, müsade edersen şu bilgiyide eklemek istiyorum bu işlemi yapmak isteyen arkadaşlar olursa diye ; öncelikle bu işlem için teybi yerinden sökmemiz lazım ve bunun için gerekli olan aparat da maalesef her yerde bulunmuyor ve cins bir malzeme onun için teybi çıkarırken bayanlarımızın kullandığı tırnak törpüsü ile kolayca çıkarılabilir teyp, bu bilgide ufak bir dip not olsun arkadaşlara. ( Ben de aynı işlemi yaptığımda önce serviste aparatla çıkardım ama daha sonra Hakan Erken arkadaşımız bu yolu söyledi ve gayet de basit ) Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 2 Ocak 2014 Paylaş 2 Ocak 2014 (düzenlendi) http://zxro.com/di/HXEQ/20140102_091000_HDR[1].jpg Mert klimanın sol cenahında "eco" mu yazıyor? 3 Ocak 2014 tarihinde Aydın Perçem tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 2 Ocak 2014 Paylaş 2 Ocak 2014 (düzenlendi) Mert klimanın sol cenahında "eco" mu yazıyor? Niye şaşırdın Aydın Abi? Seninkinde yazmıyor mu yoksa? 2 Ocak 2014 tarihinde Kerem Minaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Toker 2 Ocak 2014 Paylaş 2 Ocak 2014 Fotoğraflı anlatım için teşekkür ederim Mert..İlk buluşmada sana bir kola ısmarlayacağım, hatırlat bana... Yorum bağlantısı
Akan Belen 2 Ocak 2014 Paylaş 2 Ocak 2014 çok güzel Mert.Eline sağlık.Bende gündüz hiçbirşey göremiyorum ekranda.Ama bende cd çalar da bozuk olduğu hiç uğraşmak istemedim.Acaba söksem çalıştırma şansım olur mu ki Yorum bağlantısı
Misafir 2 Ocak 2014 Paylaş 2 Ocak 2014 Mert klimanın sol cenahında "eco" mu yazıyor? ? Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 2 Ocak 2014 Paylaş 2 Ocak 2014 ? abi ikinci resimde "eco" yazıyor değil mi? ben hiç denk gelmedim de o yazıya.. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Ocak 2014 Paylaş 2 Ocak 2014 abi ikinci resimde "eco" yazıyor değil mi? ben hiç denk gelmedim de o yazıya.. Demekki sen sürekli klima açık çalıştırıyorsun Aydın Abi. Klima tuşuna basarsan ECO yazısı çıkıyor. Yani klima kapalı, sadece havalandırma çalışıyor. Hemen C-Max bilinmeyenlerine ekle Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 2 Ocak 2014 Paylaş 2 Ocak 2014 Klima açık iken ac on, kapalı iken ac off yazıyor Yorum bağlantısı
Misafir 2 Ocak 2014 Paylaş 2 Ocak 2014 Klima açık iken ac on, kapalı iken ac off yazıyor O zaman kışın AC OFF da kullanıyorsun. Benim araçta da ECO yazıyor. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Ocak 2014 Paylaş 2 Ocak 2014 Klima açık iken ac on, kapalı iken ac off yazıyor Hımm. Belki 2006 larda farklıdır. Versiyondan kaynaklı falan olabilir.. Mesela sende follow me home da olması lazım. Rom level filan farklı vs. gibi buda farklı olabilir. Bizde kapatınca ECO yazıyor. Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 2 Ocak 2014 Paylaş 2 Ocak 2014 Yazılım versiyonu farklılığı galiba.. Şu arabada ECO tadını yaşayamadım gitti arkadaş.. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 2 Ocak 2014 Paylaş 2 Ocak 2014 Kendi arabamın böyle olacağını mı sanıyorsunuz Hakan Abey. İyi abi benim konsoldak güzel yer 10 inchten büyük ekran takılabılıyor proje yi yaptım arabada kasko olmadığından yapmıyorum :D :p Çalmazlar, çalamazlar daha doğrusu. Konsol arkasına gizleriz carputer malzemelerini Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 2 Ocak 2014 Paylaş 2 Ocak 2014 İyi Çalmazlar, çalamazlar daha doğrusu. Konsol arkasına gizleriz carputer malzemelerini Ne kadar maliyet olur birde iyi bir ses alsak şöyle. Arabya fiesta fun desek. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 2 Ocak 2014 Paylaş 2 Ocak 2014 İyi Çalmazlar, çalamazlar daha doğrusu. Konsol arkasına gizleriz carputer malzemelerini abi çokta yakışı aslında varya 12 inch ekran filan of : :D Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 2 Ocak 2014 Paylaş 2 Ocak 2014 abi çokta yakışı aslında varya 12 inch ekran filan of : :D 12 fazla gelir. En fazla 10 iyidir. Ne kadar maliyet olur birde iyi bir ses alsak şöyle. Arabya fiesta fun desek. Bin beşyüzü gözden çıkar Yorum bağlantısı
Misafir 2 Ocak 2014 Paylaş 2 Ocak 2014 Mert eline sağlık,çok başarılı bir çalışma yapmışsın...biran kendi teybim geldi gözümün önüne... Mert emeğine sağlık abicim, müsade edersen şu bilgiyide eklemek istiyorum bu işlemi yapmak isteyen arkadaşlar olursa diye ; öncelikle bu işlem için teybi yerinden sökmemiz lazım ve bunun için gerekli olan aparat da maalesef her yerde bulunmuyor ve cins bir malzeme onun için teybi çıkarırken bayanlarımızın kullandığı tırnak törpüsü ile kolayca çıkarılabilir teyp, bu bilgide ufak bir dip not olsun arkadaşlara. ( Ben de aynı işlemi yaptığımda önce serviste aparatla çıkardım ama daha sonra Hakan Erken arkadaşımız bu yolu söyledi ve gayet de basit ) Abi bu detay iyi olmuş... Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 2 Ocak 2014 Paylaş 2 Ocak 2014 Eski halini buldum. Gerçekten görünmüyordu. 1 Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 2 Ocak 2014 Paylaş 2 Ocak 2014 Mert cidden hayran kaldım Teyp işinden anlıyorsan ses acma kapatma tusu mu deyim ne deyim sesi açamaya calısırken aksine sesi kısıyor. Bildiğin savaşıyorum acmaya calısırken onu nasıl sökebilirim en kolay yoldan Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 2 Ocak 2014 Paylaş 2 Ocak 2014 Mert emeğine sağlık abicim, müsade edersen şu bilgiyide eklemek istiyorum bu işlemi yapmak isteyen arkadaşlar olursa diye ; öncelikle bu işlem için teybi yerinden sökmemiz lazım ve bunun için gerekli olan aparat da maalesef her yerde bulunmuyor ve cins bir malzeme onun için teybi çıkarırken bayanlarımızın kullandığı tırnak törpüsü ile kolayca çıkarılabilir teyp, bu bilgide ufak bir dip not olsun arkadaşlara. ( Ben de aynı işlemi yaptığımda önce serviste aparatla çıkardım ama daha sonra Hakan Erken arkadaşımız bu yolu söyledi ve gayet de basit ) Teşekkürler Abi. Abi çok iyi bir bilgi. Bunu bir foto ile destekle bence. Mert klimanın sol cenahında "eco" mu yazıyor? Aynen öyle abi bizde klima kapalı olduğunda eco yazıyor. 2006'larda Ac off yazıyordu. Focuslarda da öyle diye biliyorum. çok güzel Mert.Eline sağlık.Bende gündüz hiçbirşey göremiyorum ekranda.Ama bende cd çalar da bozuk olduğu hiç uğraşmak istemedim.Acaba söksem çalıştırma şansım olur mu ki Teşekkürler abi. Zaten bozuksa kaybedecek bir şey yok abi. Bence direk giriş. Sizin 6'lı cd changer'in mekaniği arızalanıyor galiba. 12 fazla gelir. En fazla 10 iyidir. Bin beşyüzü gözden çıkar Eyi uygunmuş. Güzel bas alabilecek miyim ? Mert cidden hayran kaldım Teyp işinden anlıyorsan ses acma kapatma tusu mu deyim ne deyim sesi açamaya calısırken aksine sesi kısıyor. Bildiğin savaşıyorum acmaya calısırken onu nasıl sökebilirim en kolay yoldan Teşekkürler. Teyp işinden değilde elektronik olan çoğu şeyden diyelim. Aynı sorun bendede vardı. Ben sağa doğru hafifçe sol kısımdan bastırarak açıyordum. İlginç olan bu işlemden sonra o da düzeldi. Ama tuşu en ince noktasına kadar tozlarından arındırdım. Ondan kaynaklanıyor olabilir. Tuş ana karta lehimli sanırım. Sende bu şekilde söküp bir bakabilirsin. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts