Ali Gürsoy 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 Valla helal olsun . Güzel iş olmuş 1 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 Heveslendiriyorsun be bizi furkan 1 Yorum bağlantısı
Ertan Alptekin 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 Güzel iş eline sağlık... Yanlış görmediysem triger kayışı ile işin olmamış. Ben geçen hafta doblonun devirdaimini değiştirdim. Trigeri de sökmek zorunda kaldık. Baya uğraştırmıştı. Aslında ben de böyle bir video çekecektim. Artık bir dahaki sefere Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 30 Aralık 2013 Yazar Paylaş 30 Aralık 2013 (düzenlendi) Heveslendiriyorsun be bizi furkan Heveslen abi iyidir Güzel iş eline sağlık... Yanlış görmediysem triger kayışı ile işin olmamış. Ben geçen hafta doblonun devirdaimini değiştirdim. Trigeri de sökmek zorunda kaldık. Baya uğraştırmıştı. Aslında ben de böyle bir video çekecektim. Artık bir dahaki sefere Yok hocam zaten triger zinciri var oda motorun içinde, onun değişimi 2-3000 TL imiş :O Bence çekin videoya çok eğlenceli oluyor. 30 Aralık 2013 tarihinde Furkan Avcı tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Özkan Avcı 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 Bundan sonra arabamı sana getiriyorum Furkan usta. Gözüm kapalı veririm. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts