Hayrettin Bahadir 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 Ağaç rampa hemen sobaya. Metal yapılacak, olası yer için hazırlanmış sabitleme yerleride olmalı. Bence arabasına aşık ve arabası zarar görmesin diye özellikle organik ağaçtan yapmış.. Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 güzel olmuş hiç aklıma gelmemişti benzerini metalden yapsam mı diye düşünmeye bile başladım Yorum bağlantısı
İrfan Aşcıoğlu 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 Tuncelide böyle bir rampa şart usta yok.. bari rampa olsun 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 28 Aralık 2013 Yazar Paylaş 28 Aralık 2013 (düzenlendi) Anahtar takımları eksik. Torx anahtarları, cırcırlı düz anahtarlar, kalitelisinden lokmalar da lazım Hatta oraya bir de makas lift de monte edilebilir. Abi orada TROY yazan kutunun içinde 108 parça var Ev benim olsa Lift'de alırdım %90 şu garajı olan arabaların sahiplerine imreniyorum valla... bizim gariban dışarıda kuyruk titretiyor Birde Allah nasip ederse ev benim olursa ne güzel olurdu güzel olmuş hiç aklıma gelmemişti benzerini metalden yapsam mı diye düşünmeye bile başladım Ben biraz yüksek istemişim aslında 15-20 cm olsa yeterli, ben abartıp 30 cm demişim 28 Aralık 2013 tarihinde Furkan Avcı tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 Torq sözcüğünü görsem iyiydi, Troy yazıyor . Elinize sağlık, ama kesinlikle o tahta rampaya güvenip de aracın altına girmeyin, benden söylemesi. Merso bu, ağırdır. 92'de yolda kalmış bir merso'nun sürücüsü benden kriko istediydi, verdim. (tofaş krikosu), sonra L biçiminde geri aldım 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 28 Aralık 2013 Yazar Paylaş 28 Aralık 2013 Torq sözcüğünü görsem iyiydi, Troy yazıyor . Elinize sağlık, ama kesinlikle o tahta rampaya güvenip de aracın altına girmeyin, benden söylemesi. Merso bu, ağırdır. 92'de yolda kalmış bir merso'nun sürücüsü benden kriko istediydi, verdim. (tofaş krikosu), sonra L biçiminde geri aldım Benimde gözüm korktu, ama etrafımda hiç kullanabileceğim kanal yok, aslında oradan geldi aklıma böyle bir şey. Yorum bağlantısı
Safak Acar 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 (düzenlendi) Hayırlı olsun , elinize sağlık ,, bence kişisel iş görür.. yetmeyen takım olursa zaten temin edilip yerine koyulur Ekleme: Böyle garajımız olsunda , kanalımız eksik kalsın 28 Aralık 2013 tarihinde Safak Acar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 Yalnız ağaç malzeme biraz sakattır Bir çıkarsınız iki çıkarsınız üçüncüde çatırdamaya başlarsa lap diye düşer allah korusun. Ağacın en sağlam yönü resimde dikine kullandığınız yöndür. O yüzden lastiğin tam durma noktasının altına birer tane daha yük taşıyıcı olarak dikine ağaç kullanmanızı tavsiye ederim 1 Yorum bağlantısı
Murat Gök 29 Aralık 2013 Paylaş 29 Aralık 2013 Furkan abi tebrikler.Dukkan sandim bildigin alet edevat var cok sukur.Dukkanin adi da hazir.Metal kismina katiliyorum ben de agac da saglam olur gerci ama ne kadar gider tabi mechul. 1 Yorum bağlantısı
Atilla Atun 29 Aralık 2013 Paylaş 29 Aralık 2013 +1 Olmuş ama en yakın zamanda o ağaçlar metale dönüşsün ve güvenli olsun. En ucuz yolu ise orayı kazıp kanal yapmak içinide beyaz fayans ve bol aydınlatma . Üzerine demir kapak kilitlenebilecek şekilde aç kapa . 1 Yorum bağlantısı
Misafir 29 Aralık 2013 Paylaş 29 Aralık 2013 Furkan çok güzel olmuş...takım taklavatın içindeki çbs dikkatimi çekti,sen bu işi biliyorsun... Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 29 Aralık 2013 Paylaş 29 Aralık 2013 Ağaç rampa hemen sobaya. Metal yapılacak, olası yer için hazırlanmış sabitleme yerleride olmalı. +1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 29 Aralık 2013 Paylaş 29 Aralık 2013 tez elden rampaya vernik atıla duvara asılaa.demiri yapılıp yerine koyula... 1 Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 29 Aralık 2013 Paylaş 29 Aralık 2013 Ben çok beğendim Jantlar zaten fena, yalnız ne olur ne olmaz arabanın altındayken aracın altına en azından stepne koymak iyidir.. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Sayar 29 Aralık 2013 Paylaş 29 Aralık 2013 Aracı üzerinde 3-4 gün bekletseniz diyorum, sağlamlık için referans olur yine de tahta tahtadır. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 29 Aralık 2013 Yazar Paylaş 29 Aralık 2013 Abi Mehmet abinin dediği gibi kalıbı çıkmış metalciye yaptırırsın bulamazsan hidrolik krikon var madem metal sehpa alsan da olmazmı? http://www.netmaaza.com/product/756/3-ayakli-sehpa-2-ton.html Çok mantıklı, Tahta rampa duvara asılacak, bu metal sehpalardan alınacak, peki bunlar sağlam mıdır? Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 29 Aralık 2013 Paylaş 29 Aralık 2013 Jantlar çok yakışmış, ayrıca en büyük hayallerimden biri kendime ait bir garajımın olması. Umarım sizin de olur. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 29 Aralık 2013 Yazar Paylaş 29 Aralık 2013 Jantlar çok yakışmış, ayrıca en büyük hayallerimden biri kendime ait bir garajımın olması. Umarım sizin de olur. Amin. Bana ev için dua etmiş oluyorsunuz Allah razı olsun cümlemize..... 1 Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 29 Aralık 2013 Paylaş 29 Aralık 2013 Amin. Bana ev için dua etmiş oluyorsunuz Allah razı olsun cümlemize..... Aynen. Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz 29 Aralık 2013 Paylaş 29 Aralık 2013 o kadar alet, edevat, malzeme WD40'sız boynu bükük kalmış Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 29 Aralık 2013 Yazar Paylaş 29 Aralık 2013 o kadar alet, edevat, malzeme WD40'sız boynu bükük kalmış O da var ki fotoğrafta yok, arabanın bagajında o sırada 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 29 Aralık 2013 Paylaş 29 Aralık 2013 Çok güzel yahuu.Garaj candır resmen.Bu kadar adam metal yapılsın demiş vardır bir bildikleri diyorum 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts