Servet Aydın 3 Ekim Paylaş 3 Ekim Yedek parçacı da öyle dedi. Bana bıraksa bişeyler yapardım da cırt kelepçe işe koca portifi çalışır hale getirdim. Yarın halledicem 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Ekim Paylaş 4 Ekim Servet Aydın yazdı: cırt kelepçe olmasa ne yapardık gündüZ farlarıMda bol miktarda kulanmıştım Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Ekim Paylaş 4 Ekim Çağlar Bayur yazdı: olmasa ne yapardık gündüZ farlarıMda bol miktarda kulanmıştım Çadır tepe ışığı değil mi onlar? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Ekim Paylaş 4 Ekim Servet Aydın yazdı: Çadır tepe ışığı değil mi onlar? bu forumda da bişeyi yerinde kullanan bir kullanıcı bulsam , saçlarım döküldü 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 4 Ekim Yazar Paylaş 4 Ekim Çağlar Bayur yazdı: saçlarım döküldü abi forum hazır değil ama saçlı bi fotoğrafın var mı? 8-10 yaş filan da olur 😂 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Ekim Paylaş 4 Ekim Mert Yeldan yazdı: abi forum hazır değil ama saçlı bi fotoğrafın var mı? 8-10 yaş filan da olur 😂 metal konserinde saçları atardık ileri geri hey gidi günler Yorum bağlantısı
Recommended Posts