Erhan Güler 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 Evet arkadaşlar herkese tekrardan merhabalar,yine ben Uzun zamandır araba arayışı içindeyim , sürekli foruma da başlıklar açıyorum zaten. Önce Hyundai i30 elite düşünüyordum sonra çeşitli sebeplerden vazgeçtim. Sonra Seat Leon 1.6 tdi dsg düşünüyordum led paketli ama yaptığım araştırmalar sonucunda ne kadar sıkıntıları olan bir araç olduğunu gördüm ve vazgeçtim her ne kadar arabanın tipine hasta olsamda. Araca Golf'e mi yönelsem dedim , fiyat olarak biraz tuzlu geldi,bomboş bir golf'e 55-60 bin tl vermek çok saçma geldi. 2012-2013 Ford Focus 1.6 TDCI Titanium hala düşündüğüm araçlardan bir tanesi ama arabayı eşim de kullanacağı için öncelikle otomatik vites tercihinde bulunayım diyorum. Citroen C4 1.6 E-HDI Exclusive Otomatik vites + panaromik cam tavan + Emyway navigasyonlu 2012 ya da 2013 model max 20.000 km'de bir araç alsam mı diye düşünüyorum. Aracın özellikleri çok hoşuma gitti. Otomatik şanzımanını araştırdım biraz alışmak gerekiyormuş titreme yaptığından bahsediyorlar ama ben manuel modunda kullanırım sıkıntı olmaz elle değişirim vitesi, hanım da titrek titrek kullansın aracı n'olcak yani Aracın anahtarsız aracı çalıştırma ve arka havalandırma kanalları da olsaymış gerçekten dehşet olacakmış. Denon ses sistemi de çok iyi. Kısacası aracı beğendim ama kullanan arkadaşlardan yorum alabilir miyim? 15 tatilde aracı almam gerekiyor Ağrı'ya dönmeden önce. bütçem de max 56-57 bin tl. Herkese tekrardan teşekkürler. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 Evet arkadaşlar herkese tekrardan merhabalar,yine ben Uzun zamandır araba arayışı içindeyim , sürekli foruma da başlıklar açıyorum zaten. Önce Hyundai i30 elite düşünüyordum sonra çeşitli sebeplerden vazgeçtim. Sonra Seat Leon 1.6 tdi dsg düşünüyordum led paketli ama yaptığım araştırmalar sonucunda ne kadar sıkıntıları olan bir araç olduğunu gördüm ve vazgeçtim her ne kadar arabanın tipine hasta olsamda. Araca Golf'e mi yönelsem dedim , fiyat olarak biraz tuzlu geldi,bomboş bir golf'e 55-60 bin tl vermek çok saçma geldi. 2012-2013 Ford Focus 1.6 TDCI Titanium hala düşündüğüm araçlardan bir tanesi ama arabayı eşim de kullanacağı için öncelikle otomatik vites tercihinde bulunayım diyorum. Citroen C4 1.6 E-HDI Exclusive Otomatik vites + panaromik cam tavan + Emyway navigasyonlu 2012 ya da 2013 model max 20.000 km'de bir araç alsam mı diye düşünüyorum. Aracın özellikleri çok hoşuma gitti. Otomatik şanzımanını araştırdım biraz alışmak gerekiyormuş titreme yaptığından bahsediyorlar ama ben manuel modunda kullanırım sıkıntı olmaz elle değişirim vitesi, hanım da titrek titrek kullansın aracı n'olcak yani Aracın anahtarsız aracı çalıştırma ve arka havalandırma kanalları da olsaymış gerçekten dehşet olacakmış. Denon ses sistemi de çok iyi. Kısacası aracı beğendim ama kullanan arkadaşlardan yorum alabilir miyim? 15 tatilde aracı almam gerekiyor Ağrı'ya dönmeden önce. bütçem de max 56-57 bin tl. Herkese tekrardan teşekkürler. octavia ya da superb neden bakmıyorsunuz?ya da mondeo Yorum bağlantısı
Erhan Güler 28 Aralık 2013 Yazar Paylaş 28 Aralık 2013 Büyük araç istemiyorum. Aslında octavia çok beğendiğim bir araç ama 2013 model kasası çok hoşuma gidiyor,onun da fiyatı yüksek. Özellikle otomatik olanı çok pahalı. Yorum bağlantısı
Uğur Efe 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 Citroen iyi hoş arabadır lakin biz ona asfalt arabası deriz , narindir..Estetiğine diyecek yoktur.. Alman ya da Japon'dan şaşmamanızı tavsiye ederim. Opel Yeni Astra düşünebilirsiniz , çok yol yapmayan bir aile iseniz benzinlisi idealdir. Garanti bitiminde bir de lpg bağlandınız mı tadından yenmez.. Bir diğer alternatif Honda Civic.. (Hondacılar son kasayı pek sevmedi) Yeni Focus'ları çok iyi bilmediğim için yorum yapamıyorum. Hakkınızda en hayırlı olan araç hangisi ise o olsun.. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 Bozuk yollarda arka tarafından gelen sesler bıktırır. Otomatik şanzımanı tek kavramadır.Sorun çıkarmaz ancak ilk iki vites değişimine alışmak lazım. Yalıtımı güzeldir motor ve yol sesi çok azdır. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 Bozuk yollarda arka tarafından gelen sesler bıktırır. Otomatik şanzımanı tek kavramadır.Sorun çıkarmaz ancak ilk iki vites değişimine alışmak lazım. Yalıtımı güzeldir motor ve yol sesi çok azdır. Gözlerim yollarda kaldı Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 Bozuk yollarda arka tarafından gelen sesler bıktırır. Otomatik şanzımanı tek kavramadır.Sorun çıkarmaz ancak ilk iki vites değişimine alışmak lazım. Yalıtımı güzeldir motor ve yol sesi çok azdır. Çok kısa ve öz ama bu araç için her şeyi içeren bir mesaj olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Erhan Güler 3 Ocak 2014 Yazar Paylaş 3 Ocak 2014 2012-2013 model Renault Megane Icon sunroof + EDC hakkında bilgisi olan var mı acaba ? Genel olarak araçla ilgili düşünceleri olanlar paylaşırlarsa sevinirim. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Ocak 2014 Paylaş 3 Ocak 2014 Renault ile otomatik şanzıman asla bir arada bulunmamalıdır. 2013 modellerde imkan var ise GT Line tercih edilmeli. EDC yazdığınıza göre dizel baktığınızı varsayıyorum. Ekonomiktir. Sunroof'tan ziyade bi-xenon'lu bakarsanız, ESP'li de olursunuz. Yorum bağlantısı
Fatih Kasa 4 Ocak 2014 Paylaş 4 Ocak 2014 C4 arkadaşımda var.2012 otomatik comfort plus paketli. Sıfır aldı şuan 18000 kmde. Herhangi bir sıkıntı yaşamadı. Gayet memnun. yakıt tüketimi az. Exclusive almanıza pek bi luzum yok çok fazla fark yok. Her türlü donanım düşük fiyat sayesinde makul bir araç bence. Bakımları için yetkili servisi tercih etmeniz gerekebilir. Belki sizin için tek sıkıntı bu olabilir.. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 16 Mayıs 2014 Paylaş 16 Mayıs 2014 Geçen sene düz dizel C4 almıştık bir arkadaşa. Gayet memnun. Genel olarak başka kullananlardan da olumsuz bir şey duymadım. Bu sene de başka bir arkadaşa dizel-otomatik alıyoruz. 2013 model. Confortplus paketli, 62 liraya. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 20 Mayıs 2014 Paylaş 20 Mayıs 2014 Çocuğu aldık. Ben kullanmadım. İç hacmi, rahatlığı harika. Ses izolasyonu, kliması iyi. Genelde dur kalk trafikte kullandığımızdan vites geçişlerini çok da deneme imkanımız olmadı. Vites geçişlerini hissettiriyor ancak rahatsız edici düzeyde değil, sonuçta araba bu tabi ki bişeyler hissettirmesi lazım. Bizim aldığımız confort plus versiyonuydu. Donanımda ESP, CC nerdeyse her şey var. Ama exclusive tadından yenmezdi, herhalde Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mayıs 2014 Paylaş 20 Mayıs 2014 Çocuğu aldık. Ben kullanmadım. İç hacmi, rahatlığı harika. Ses izolasyonu, kliması iyi. Genelde dur kalk trafikte kullandığımızdan vites geçişlerini çok da deneme imkanımız olmadı. Vites geçişlerini hissettiriyor ancak rahatsız edici düzeyde değil, sonuçta araba bu tabi ki bişeyler hissettirmesi lazım. Bizim aldığımız confort plus versiyonuydu. Donanımda ESP, CC nerdeyse her şey var. Ama exclusive tadından yenmezdi, herhalde Selçuk Abi, arkadaşımda da dizel manuel bir önceki kasa (2007 model) var. Ama iç plastik kalitesi çok çok kötü geldi bana. Birçok kapaklı göz var ve şuan hiçbirinin kapakları çalışmıyor. Yamuk buruk olmuşlar, konsoldan sürekli bir gıcırtı geliyor. şekilsel olarak çok basit zaten konsol. Tüm herşeyi direksiyonda toplamışlar. Uzak bir direksiyon ama 70 lerden kalma konsol var sanki Yeni kasalarda sanırım bunu aksaklıkları düzeltmişler.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts