Mehmet Göktürk 25 Aralık 2013 Paylaş 25 Aralık 2013 Bugün ceza geldi TEM üzerinde 135 ile yakalanmışım. 166 TL. Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 25 Aralık 2013 Paylaş 25 Aralık 2013 Bugün ceza geldi TEM üzerinde 135 ile yakalanmışım. 166 TL.vay be 104 le yemistim 166 tl yi Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 25 Aralık 2013 Paylaş 25 Aralık 2013 tırtfon foto çekemiyor diye, radar da mı çekemeyecek İyi resim çeken telefon markası alabilir miyiz Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Aralık 2013 Paylaş 25 Aralık 2013 İyi resim çeken telefon markası alabilir miyiz canon SLR veya lgg2 dene, ikis de aşağı yukarı aynı da Radarlarda durmuyom İbre 200 inmiyom yan ceveci yan geliyom ) devletimize yaptığın katkılar sebebi ile takdir ediyorum, ne okullar ne alt geçitlerde tuğlan var Yorum bağlantısı
Misafir 25 Aralık 2013 Paylaş 25 Aralık 2013 E5 üzerinde de sözde radar var dediler 70 le gidelim diyoruz yemedigimiz küfür kalmıyor. Var mı e5 de radar cezası yiyen? Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 25 Aralık 2013 Paylaş 25 Aralık 2013 vay be 104 le yemistim 166 tl yi ben 59'la yedim Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 25 Aralık 2013 Paylaş 25 Aralık 2013 Arkadaşlar radarcı arkadaşa sordum 1- fotoğraf çekmiyorlar 2-Video çekiyoruz diyor. Videoda da çıkmazsa diyor ileride mutlaka ekip oluyor ona bildiririz (Plaka sorunlu okunmayan araçları) Onlar ilgilenir. 3-Bu bir yakalnırsa nitelikli dolandırıcılığa girer ve 2 yıldan başlar cezası diyor. Maraşta plakanın rakamıyla oynanmış araç yakalamışlar ve direk mahkemeye sevk etmişler (Siyah bant) Yorum bağlantısı
KaanDemirAKARI 25 Aralık 2013 Paylaş 25 Aralık 2013 bu alet sadece eds'lerde işe yarar emniyet şeridinden gidenler için Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 25 Aralık 2013 Paylaş 25 Aralık 2013 (düzenlendi) canon SLR veya lgg2 dene, ikis de aşağı yukarı aynı da devletimize yaptığın katkılar sebebi ile takdir ediyorum, ne okullar ne alt geçitlerde tuğlan var Lg g2 mi haha çok kötü abi naptın sen iphone vRken diğerleri hikaye Aynı günde 3 radar 20 günde 5 radar rekor bende sanırım 25 Aralık 2013 tarihinde Süha Demirtaş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 26 Aralık 2013 Paylaş 26 Aralık 2013 Arkadaşlar radarcı arkadaşa sordum 1- fotoğraf çekmiyorlar 2-Video çekiyoruz diyor. Videoda da çıkmazsa diyor ileride mutlaka ekip oluyor ona bildiririz (Plaka sorunlu okunmayan araçları) Onlar ilgilenir. 3-Bu bir yakalnırsa nitelikli dolandırıcılığa girer ve 2 yıldan başlar cezası diyor. Maraşta plakanın rakamıyla oynanmış araç yakalamışlar ve direk mahkemeye sevk etmişler (Siyah bant) Evet video alıyor ve menzili uzun. Yani radarı gördüğünüzde zaten girmiş oluyornuz 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 26 Aralık 2013 Paylaş 26 Aralık 2013 Arkadaşlar radarcı arkadaşa sordum 1- fotoğraf çekmiyorlar 2-Video çekiyoruz diyor. Videoda da çıkmazsa diyor ileride mutlaka ekip oluyor ona bildiririz (Plaka sorunlu okunmayan araçları) Onlar ilgilenir. 3-Bu bir yakalnırsa nitelikli dolandırıcılığa girer ve 2 yıldan başlar cezası diyor. Maraşta plakanın rakamıyla oynanmış araç yakalamışlar ve direk mahkemeye sevk etmişler (Siyah bant) Kısmen doğru söyledikleri.Videoya alıyorlar gezici radarlar sonra gidip videoya göre ceza yazıyorlar.Artık çoğu yerde durdurma bile olmuyor direk videodan yazıyorlar sonra.Ben mesela bekliyorum öyle bir ceza Yorum bağlantısı
V.Ceyhun Emir 26 Aralık 2013 Paylaş 26 Aralık 2013 Aynı mantıkla plakasız ogs'den falan geçen motorları da bulmaları lazım. Bulduklarını sanmıyorum. Şöyle yaparız böyle yaparız şeyleri hep lafta. Motorumda OGS var, bazen okumuyor ve kaçak geçiş uyarısı alıyorum, daha sonra plakadan bulup ücreti kesiyorlar. Yorum bağlantısı
Mahmut Sayar 26 Aralık 2013 Paylaş 26 Aralık 2013 İşe yararsa gece EDS, emniyet şeridi ve köprülerde yarar. Tespiti halinde araçtaki diğer kusurlarla beraber memur kombo yapabilir. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 26 Aralık 2013 Paylaş 26 Aralık 2013 Olayın şu boyutunu kimse ele almamış. Diyelim ki 2. el bir araç aldık ve araçta böyle bir uygulama var..Bundan da gerçekten haberimiz yok.. Sonra polis ceza yazdı veya çevirdi ne olur ? Aldığımız araçların plakalarını kontrol etmek zorunda mıyız ? Yada bunun bilirkişisi kimdir Yorum bağlantısı
Burak Güngör 26 Aralık 2013 Paylaş 26 Aralık 2013 bunu biz türkler bulmalıydık kaptırmışız ruslara 1 Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 26 Aralık 2013 Paylaş 26 Aralık 2013 Motorumda OGS var, bazen okumuyor ve kaçak geçiş uyarısı alıyorum, daha sonra plakadan bulup ücreti kesiyorlar. O farklı bir konu, plakanız gözüktüğü için normal olarak düşerler. Arabalarda da aynı sistem var. Ama plaka gözükmese nereden bulacaklar ? Yorum bağlantısı
Ali Eren 26 Aralık 2013 Paylaş 26 Aralık 2013 benim her zaman bahsettiğim 1.kat komşum, kardeşim kadar yakın arkadaşım olan trafikçi Şerif uzun zamandır radarda. geçen sabah göreve giderken sitenin önünde 1 sabah kahvesi içtik. mevzu radara gelince bir gün önce yaşadığı bir hadiseyi anlattı. resmen deli olmuş. adamın biri bizimkine "ben radarın nerede kurulacağını biliyorum" demiş. bizimki delleniyor tabii. "len ben radarcıyım, aha şimdi göreve gidiyorum, nerede duracam, nereye gidecem ben bile bilmiyorum, sen benim nereye gideceğimi nereden biliyorsun?" diye delleniyor. eskiden sabit yerler vardı dururduk. şimdi bi anonsa geliyor, şu noktaya git, 1 saat sonra bi anons şu noktaya git. akşama kadar ora senin, bura benim dolaşıp duruyoruz. şunun ettiği lafa bak" diyor. Bizim speedcam dosyları yalan mı oldu yani şimdi. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 26 Aralık 2013 Paylaş 26 Aralık 2013 (düzenlendi) Şu daha uygun: http://www.phantomplate.com/photoblocker.html incelemesi aşağıda: 26 Aralık 2013 tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 26 Aralık 2013 Paylaş 26 Aralık 2013 Arkadaşlar radarcı arkadaşa sordum 1- fotoğraf çekmiyorlar 2-Video çekiyoruz diyor. Videoda da çıkmazsa diyor ileride mutlaka ekip oluyor ona bildiririz (Plaka sorunlu okunmayan araçları) Onlar ilgilenir. 3-Bu bir yakalnırsa nitelikli dolandırıcılığa girer ve 2 yıldan başlar cezası diyor. Maraşta plakanın rakamıyla oynanmış araç yakalamışlar ve direk mahkemeye sevk etmişler (Siyah bant) Abi o arkadasa sorar mısın e5 de durum nedir? Hız tutkunu vs değilim yanlış anlaşılmasın ama sürekli kullanıyorum Edirnekapı zincirlikuyu arasını. Hiz limitine uyabilecek şerit yok. Hız limitini geçtim 90 la sabit ekonomik gitmek istesen boşsa yol yine gidemiyorum herkes sello korna. Şu hız koridorlarindan ceza yaziyolar mi? Gerci yazsalar herhalde kimse kalmazdi cezasiz Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 26 Aralık 2013 Paylaş 26 Aralık 2013 Abi o arkadasa sorar mısın e5 de durum nedir? Hız tutkunu vs değilim yanlış anlaşılmasın ama sürekli kullanıyorum Edirnekapı zincirlikuyu arasını. Hiz limitine uyabilecek şerit yok. Hız limitini geçtim 90 la sabit ekonomik gitmek istesen boşsa yol yine gidemiyorum herkes sello korna. Şu hız koridorlarindan ceza yaziyolar mi? Gerci yazsalar herhalde kimse kalmazdi cezasiz Benim arkadaş Maraş'ta bölge trafikte görevli. Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 26 Aralık 2013 Paylaş 26 Aralık 2013 Türk işi buluşu ruslar bulmuş. Performansımızda düşüklük var Yorum bağlantısı
Orhan Türker 26 Aralık 2013 Paylaş 26 Aralık 2013 Rusyada yapılan bu uygulama, bizde ve AB ülkeleri ( Bulgaristan hariç ) işe yaramaz. Rusya ve Bulgaristan halen eski teknoloji radar aletlerini kullanıyor. Örnek; TAXI filminde beyaz 406 hızla geçerken radarın yere düştüğü sahne. Bu tip radar aletleri max 15 km. kadar mesafeye ayarlanıp polis ekibinin sote biryere gizlenmesi sonucunda hız sınırına girenler anında durduruluyor. Ve kritik noktalarda kullanılan eski nesil hız fotoğraf makinaları. Avrupadakilerde ise yüzünüzdeki sivilce bile fotoğrafa net yansıyacak teknolojide. Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli 27 Aralık 2013 Paylaş 27 Aralık 2013 Rusyada yapılan bu uygulama, bizde ve AB ülkeleri ( Bulgaristan hariç ) işe yaramaz. Rusya ve Bulgaristan halen eski teknoloji radar aletlerini kullanıyor. Örnek; TAXI filminde beyaz 406 hızla geçerken radarın yere düştüğü sahne. Bu tip radar aletleri max 15 km. kadar mesafeye ayarlanıp polis ekibinin sote biryere gizlenmesi sonucunda hız sınırına girenler anında durduruluyor. Ve kritik noktalarda kullanılan eski nesil hız fotoğraf makinaları. Avrupadakilerde ise yüzünüzdeki sivilce bile fotoğrafa net yansıyacak teknolojide. Aynen öyle… Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 10 Şubat 2014 Paylaş 10 Şubat 2014 Bunu komple yapmaliyiz uzun yolda bence bire bir Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 13 Ağustos 2014 Paylaş 13 Ağustos 2014 çok güzel yapmışlar istanbulda kesin takmak lazım e5 te 70 sınırı adım başı kamera var yavaşlayıp gaza basmaktan yol gidemiyosun ve trafik de cabası Yorum bağlantısı
Recommended Posts