Sertaç Güngör 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 Değerli club üyeleri acaba hiç başına gelen oldu mu. Aracımı (2013 Fiesta Titanium x paket) yıkattım ilk defa yıkamadan sonra Cyclon marka navigasyon+tv+dvd nin ne açma kapama tuşu ne de diğer tuşlar çalışmaz oldu. Ama cihaz çalışıyor. Ekrandaki dokunmatik tuşlar çalışıyor ama göğüsteki hiçbir tuş çalışmıyor. Yıkamacının dediği silerken hatalı tuş kombinasyonu yaptılar kilitlendi... Servise gittim anca sistemi resetlediler ama yinede tuşların tamamı çalışmıyor.. Cidden bildiğiniz tuş takımını kitleyen bir tuş kombinasyonu var mıdır? Çözümle ilgili katkısı olan varsa çok sevinirim. Yorum bağlantısı
Misafir 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 Servise gittiniz, sistemi resetlediler, yine çalışmadı, siz de peki deyip gittiniz mi? Ne olacak, neden olmuş? Arıza kaydı açtırdınız mı? Rapor tutturdunuz mu? Yorum bağlantısı
Sertaç Güngör 24 Aralık 2013 Yazar Paylaş 24 Aralık 2013 Servise gittiniz, sistemi resetlediler, yine çalışmadı, siz de peki deyip gittiniz mi? Ne olacak, neden olmuş? Arıza kaydı açtırdınız mı? Rapor tutturdunuz mu? servis resetleyip yaptı ama gerçekte varsa bir kombinasyon "eşekten düşen bilir hesabı" sormak istedim. Her arabayı yıkatmamda servise gidersem Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 Servisten çıkmanız hata olmuş, tekrar gidin teybi alıp yapsınlar, araç yıkamadan falan bahsetmeyin. 1 Yorum bağlantısı
Sertaç Güngör 24 Aralık 2013 Yazar Paylaş 24 Aralık 2013 Sorunu bulmalarına yardımı olur diye şikayet formuna yazdırdım malesef "oto yıkama sonrası " diye. Araç hala serviste telefon bekliyorum.. Türkiyenin merkezi Konyaya akü bulup getiremediler 1200 km deki araba 5 kere akü yüzünden yolda kaldı inşallah akü garantiden değişecek. Yorum bağlantısı
Misafir 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 Sorunu bulmalarına yardımı olur diye şikayet formuna yazdırdım malesef "oto yıkama sonrası " diye. Araç hala serviste telefon bekliyorum.. Türkiyenin merkezi Konyaya akü bulup getiremediler 1200 km deki araba 5 kere akü yüzünden yolda kaldı inşallah akü garantiden değişecek. Eğer akü problem yaptı ise belki teyp te yıkama kaynaklı değil akü kaynaklı problem oluşmuş olabilir diye düşünüyorum.. Yorum bağlantısı
Sertaç Güngör 24 Aralık 2013 Yazar Paylaş 24 Aralık 2013 yok Kerem bey akü ayrı bir sorun yazılım kaynaklı çıktı yazılım güncellemesi yaptılardı sorun çözüldü (cihaz uzaktan kumandayla kapandığında tam ölmüyormuş) ama 4-5 sefer akü kendini bitirdiği için artık düzgün şarj tutmaz 1-2 yıla sorun çıkarır diye garantiden değiştirmek istedim. Teyp başka bi sıkıntı. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 Yıkamacı da onu bi güzel kurcalamışlardır.. Bu yüzden araba yıkatmaya vermiyorum. Oynamadıkları yer kalmıyor arkadaş.. 1 Yorum bağlantısı
Sertaç Güngör 24 Aralık 2013 Yazar Paylaş 24 Aralık 2013 50 kere sordum bi yerine su mu döktünüz kablolarlamı oynadınız söylede çözümü bulalım diye yok silerken oldu dediler ve bunuda farkedip sorunca dediler. siz siz olun Konya büyük Kipa da "beni yıka" da araç yıkatmayın Yorum bağlantısı
Nuri Tanır 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 (düzenlendi) Ben araba yıkatmıyorum hiç içini özenle kendim silip, temizliyorum dışını ise tabiat ananın rahmetine bırakıyorum yıllardır sonuç harika aslında yöneticisi olduğum iş gereği her gün ücretsiz araba yıkatma şansım var ama ben bir türlü yabancı birilerinin arabamın içini ellemesini hiç sevemedim yani araba yıkatmamam maddi değil kişisel bir tercih 24 Aralık 2013 tarihinde Nuri TANIR tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Sonata 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 ahhhhh bu yıkamacılar ahhhh demek sierken tuş kombinasyonu ile kilitlenmişmiş kimbilir ne kadar sprey sıktıda kısa devre felan yaptırdı. hatalı olmasa ilk aracın yanına geldiğinizde söylerdi zaten. zamanında sıfır aracımı kış olduğundan içide çok kirlendiğinden yıkamaya verdim, beyinsiz adam nasıl silmişse iç dikiz aynasını kırmış, aracın yanına geldim "abi bunu iyi takamamışlar düşmüş " dedi. tek kelime etmeden tekme tokat giriştim adama, sonra kabul etti kendi kırdığını ve cam dahil ayna vsvs hepsini değiştirdi birde dayak yedi. eğer dürüst olsaydı "silerken kırdım abi özür dilerim kusura bakma " deseydi önemli değil der geçerdim. ama beni enayi keriz yerine koymaya çalışınca olanlar oldu. bence çözümü yanlış yerde arıyorsunuz gidin yıkamacıya fiş fatura felan vermemiştir kesin maliyeye şikayet etmekle tehdit edin biraz bağırın çağırın sorun hallolur bence. 1 Yorum bağlantısı
Atilla Atun 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 Aracın iç kısmı yani göğsünü benden başkası silemez sildirtmem. Arabayı kilitlerim dışı yakanır gerekirse ama içini asla başkasına el sürdütmem. Her yerini karıştırdıklarına şahit olduğum için midem bulandı. Hazır radyo kanallarını değiştirirler koltuk ayarları bozulur eşyalarınız yer değiştirir vs vs. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 Benim micra nın direksiyonun daki yol bilgisayar düğmesini kırmışlardı.Nasıl abanıp sildilerse bide üzerine tutturmuşlar emanet.Elletmemek lazım içini...Geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Safak Acar 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 Her zaman kendim yıkar kendim silerim.. İnşallah sorunu kısa sürede halledersiniz.. 1 Yorum bağlantısı
Metin Çilo 25 Aralık 2013 Paylaş 25 Aralık 2013 (düzenlendi) Ben cyclone marka park sensoru aldım bin pişman oldum gittim Renault servislerinin taktıkları bir marka var ondan aldım kurtuldum.Doğru ölçmez zamansız öter mesafe algılamaz yokken var der varken yok der ... 25 Aralık 2013 tarihinde Metin Çilo tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sertaç Güngör 25 Aralık 2013 Yazar Paylaş 25 Aralık 2013 Ben cyclone marka park sensoru aldım bin pişman oldum gittim Renault servislerinin taktıkları bir marka var ondan aldım kurtuldum.Doğru ölçmez zamansız öter mesafe algılamaz yokken var der varken yok der ... Müşteri ilişkileri 0. 1650 tl verip ürün taktırıyorsun içinden kitapcık çıkmıyor firma genel merkezine yazıyorsun alakasız birşey yolluyorlar. Navigasyonlu cyclonda geri görüş kamerası var. Onuda kırarlar diye korkumdan yukardaki tavsiyelere uyarak artık sadece dış yıkama yapacağım. çok çamur olursa başında durup yıkattıracağım. değerli fikirlerini paylaşan tüm Ford Clup üyelerine teşekkürler. Sonuç: teyp resetlendi düzeldi. 0 arabanın 4 kere biten aküsü (yazılım hatası çıktı) garantiden değişti. Herkese hayırlı günler 2 Yorum bağlantısı
Hasan Sancak 25 Aralık 2013 Paylaş 25 Aralık 2013 Gözünüz aydın inşallah bidaha benzer sıkıntılar çıkmaz sorunsuz binersiniz. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Ağaoğlu 10 Aralık 2014 Paylaş 10 Aralık 2014 Abilerim aynı sorun bende var 2010 model titanium x paket aracım var mp3 çalar fabrika çıkışlı yukarıda abimin dediği gibi ekran çalışıyor ses geliyor ama tuşların hiçbiri çalışmıyor sadece DÖRTLÜ VE KİLİTME tuşları çalışıyor lütfen yardım edin Yorum bağlantısı
Mehmet Can Yıldırım 10 Aralık 2014 Paylaş 10 Aralık 2014 Çözümü serviste resetlemek yazmışlar ya.. Servise gidiniz Yorum bağlantısı
Andurrahman Koçhan 13 Kasım 2016 Paylaş 13 Kasım 2016 Değerli club üyeleri acaba hiç başına gelen oldu mu. Aracımı (2013 Fiesta Titanium x paket) yıkattım ilk defa yıkamadan sonra Cyclon marka navigasyon+tv+dvd nin ne açma kapama tuşu ne de diğer tuşlar çalışmaz oldu. Ama cihaz çalışıyor. Ekrandaki dokunmatik tuşlar çalışıyor ama göğüsteki hiçbir tuş çalışmıyor. Yıkamacının dediği silerken hatalı tuş kombinasyonu yaptılar kilitlendi... Servise gittim anca sistemi resetlediler ama yinede tuşların tamamı çalışmıyor.. Cidden bildiğiniz tuş takımını kitleyen bir tuş kombinasyonu var mıdır? Çözümle ilgili katkısı olan varsa çok sevinirim. Değerli club üyeleri acaba hiç başına gelen oldu mu. Aracımı (2013 Fiesta Titanium x paket) yıkattım ilk defa yıkamadan sonra Cyclon marka navigasyon+tv+dvd nin ne açma kapama tuşu ne de diğer tuşlar çalışmaz oldu. Ama cihaz çalışıyor. Ekrandaki dokunmatik tuşlar çalışıyor ama göğüsteki hiçbir tuş çalışmıyor. Yıkamacının dediği silerken hatalı tuş kombinasyonu yaptılar kilitlendi... Servise gittim anca sistemi resetlediler ama yinede tuşların tamamı çalışmıyor.. Cidden bildiğiniz tuş takımını kitleyen bir tuş kombinasyonu var mıdır? Çözümle ilgili katkısı olan varsa çok sevinirim. Abiler arkadaslar bu sizin başınıza geleli çok uzun zaman olmuş benim başımada yeni geldi aynı şekilde oto yıkamaya verdikden sonra teyp tuşları çalısmıyordu aldıgımda farkettim ama herzamanki gibi abı yok biz bişey yapmadık lafları felan. Neyse arabayı götürdüm ve bu tuslarının çalışmamasının sebebi oto yıkamada teyp e nasıl bir baskı uygulandıysa silinirken tuşlarda temessızlık olmuş. Usta açtı göbeği ve tuş takımının altındaki mekanizmeyi silip tekrar taktı kendine geldi. Bilginiz olsun benim gibi başına gelen olursa. Aracınızıda oto yıkamaya verirseniz ya başında bekleyin yada iç temizliğe vermeyin ben en azından öle yapacağım Abiler arkadaslar bu sizin başınıza geleli çok uzun zaman olmuş benim başımada yeni geldi aynı şekilde oto yıkamaya verdikden sonra teyp tuşları çalısmıyordu aldıgımda farkettim ama herzamanki gibi abı yok biz bişey yapmadık lafları felan. Neyse arabayı götürdüm ve bu tuslarının çalışmamasının sebebi oto yıkamada teyp e nasıl bir baskı uygulandıysa silinirken tuşlarda temessızlık olmuş. Usta açtı göbeği ve tuş takımının altındaki mekanizmeyi silip tekrar taktı kendine geldi. Bilginiz olsun benim gibi başına gelen olursa. Aracınızıda oto yıkamaya verirseniz ya başında bekleyin yada iç temizliğe vermeyin ben en azından öle yapacağım Yorum bağlantısı
Recommended Posts