İçeriğe Yönlendir

2006 Tdci Automatic. Bu Da Benden..

Taner Erbay

Recommended Posts

Çağlar Bayur

:nazar: aklınızda olsun, debriyaj vb. gibi ihtiyaçlarda yetkili servis harici hiçbir yerde çözüm aramayın

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer

Fiestayı otomatik kullanmakta ayrı bir zevk olur herhalde iyi günlerde kullanın insallah... :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

:nazar: Maşallah güle güle kullanın bu jant modelini çok beğeniyorum çok yakışıyor bu araca. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Taner Erbay
(düzenlendi)

herkese çok teşekkür ederim. yanlışlıkla iki yerede açtım sanırım konu :) debriyaj vb konularda servise gitmeme gerek yok manisada servise asla gitmem :) çekiciyle arabayı Bursa' ya gönderirim yinede manisada servise vida bile sıktırmam. yıllardır harika bir özel servisim var.  saygılar. 

:nazar: aklınızda olsun, debriyaj vb. gibi ihtiyaçlarda yetkili servis harici hiçbir yerde çözüm aramayın

abi biraz akıl varsa gidilmez servise.. aracın asm beyni için konuştuklarını, çözüm için çıkardıgı maliyeti ve benim çok cuzzi bir miktara  nasıl halletigimi bilsen :) ah bilsen :)

tarihinde Taner Erbay tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Taner Erbay

herkese teşekkür ederim. submarine lamba + ön cam rezistansı + far sensörlü çift sisli far anahtarınıda en kısa sürede montajlatıp fotoları eklicem. mutlu pazarlar

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Maşallah.. Çok şık duruyor.. Güle güle kullanın.. :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Eroglu

maşallah, kazasız, belasız, cezasız kullanmanız dileğiyle... 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Maşallah renk, durus, , donanım çok şık duruyor. Kazasız belasiz kullanın

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Kazasız belasız güle güle kullanın. :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...