İçeriğe Yönlendir

Araç İçi Kamera Shadow-Tec Gt680W

Olgu Erhan

Recommended Posts

Olgu Erhan

evet

Şimdi 1 sd kart sıkıntısız ama diğerinde sorunlar var doğru anladım demi ? 3. Bir kart denemek gerekli sizce ?
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Bu kamerada hareket sensörü varmı ?

Evet var.
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Olgu, günlük klasör olarak başladı kayıtlara. Kendiliğinden düzeldi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Olgu, günlük klasör olarak başladı kayıtlara. Kendiliğinden düzeldi

Olur abi, ilk Bursa'ya geldiğinde bu kamerayı hediye olarak alırım sıkıntı yok. :p Kabul ederim yağni. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık

Yarin bursada olacagim,hediyeler itinayla kabul edilir :)

Yorum bağlantısı
Mustafa Karabulut

Evet var.

Abi senin kamerada durum ne :) bende yurtdışına sevk yazıyor 4 gündür.  Uçak kayıp mı oldu ne ? :)

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Abi senin kamerada durum ne :) bende yurtdışına sevk yazıyor 4 gündür.  Uçak kayıp mı oldu ne ? :)

bir 10 gün öyle kalacak zaten ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Karabulut

bir 10 gün öyle kalacak zaten ;)

Furkan abi, durum nedir :) ne tıkırtı var ne şıkırtı var :)

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

benim GS9000 sattım gibi yarın belli olacak, satarsam yarın sipariş geçeyim bundan, bu kadar övdünüz, sonucu görelim. :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Ben benim GS1000'i 3 gün oldu satalı. Bundan verdim sipariş Çin tatilinden önce. 12 gün oldu. Anca gelir. Önümüzdeki hafta bekliyorum. ;)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Murat Dere

sanada hayırlı olsun hocam ;)

Eyvallah abi. Özellikle gece kayıt kalitesi için aldım. NE zamandır düşünüyordum. Olgu'yu zehirledim önce. :seytan:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı
(düzenlendi)

Furkan abi, durum nedir :) ne tıkırtı var ne şıkırtı var :)

Durum aynı :)

NO TARIH (Date) EVENT YAPILAN ISLEM ISLEM YERI (Process Place) OFIS (Event office)  

24/01/14 14:15   2014-01-24 14:15:00   The item was forwarded to the destination country (Otb)   Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden)   SINGAPORE (Yurt Disi)   

26/01/14 23:50   2014-01-26 23:50:00   Send item abroad (EDI-received)   Gonderi yurtdisina sevk edildi   SINGAPORE (Yurt Disi) 

tarihinde Furkan Avcı tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Durum aynı :)

NO TARIH (Date) EVENT YAPILAN ISLEM ISLEM YERI (Process Place) OFIS (Event office)

24/01/14 14:15   2014-01-24 14:15:00   The item was forwarded to the destination country (Otb)   Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden)   SINGAPORE (Yurt Disi)   

26/01/14 23:50   2014-01-26 23:50:00   Send item abroad (EDI-received)   Gonderi yurtdisina sevk edildi   SINGAPORE (Yurt Disi) 

Bir gün sonra da benimki gelecek demek ki Furkan:

NO TARIH (Date) EVENT YAPILAN ISLEM ISLEM YERI (Process Place) OFIS (Event office)  25/01/14 17:34   2014-01-25 17:34:00   The item was forwarded to the destination country (Otb)   Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden)   SINGAPORE (Yurt Disi)   27/01/14 23:50   2014-01-27 23:50:00   Send item abroad (EDI-received)   Gonderi yurtdisina sevk edildi   SINGAPORE (Yurt Disi) 
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Bir gün sonra da benimki gelecek demek ki Furkan:

NO TARIH (Date) EVENT YAPILAN ISLEM ISLEM YERI (Process Place) OFIS (Event office)  25/01/14 17:34   2014-01-25 17:34:00   The item was forwarded to the destination country (Otb)   Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden)   SINGAPORE (Yurt Disi)   27/01/14 23:50   2014-01-27 23:50:00   Send item abroad (EDI-received)   Gonderi yurtdisina sevk edildi   SINGAPORE (Yurt Disi) 

Bence aynı gün gelir İstanbul'da beklerken aynı güne gelir :)

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Ben benim GS1000'i 3 gün oldu satalı. Bundan verdim sipariş Çin tatilinden önce. 12 gün oldu. Anca gelir. Önümüzdeki hafta bekliyorum. ;)

Ne ara sattın yahu :)

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Ne ara sattın yahu :)

Sahibindene ilan verdim, dittiii... ;) Kamera güzel kardeşim, satılmaz mı, durur mu hiç? :yes:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Gülşen
(düzenlendi)

Bende 25 Ocak'ta Babamın Tiguan için sticker sipariş vermiştim.Bugün elimize ulaştı.Satılık mini 801 olacak sanırım :)

tarihinde Emre Gülşen tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

GS6000 VS GT680W Video içinden bir resim. 

GT680W benim Gs6000 kamerasını EZDİ geçti resmen. Videoları Upload ediyorum.

83p4.jpg7spu.jpg

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan
(düzenlendi)

Mükemmel gs6000 den iyi.

tarihinde Olgu Erhan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Git gide sabırsızlanıyorum daha memlekete giriş yapmamış.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...